Mirka, da znaš da si u pravu, trebalo je to odnjiviti.

Lepo je kad vežbaju, ali jeeeedu bre... to je bilo po pet-šest jaja i litar mleka samo za doručak, užas.

Crnokosa, da znaš da bi mogao da nam drži časove iz discipline. Ujutru ili uveče trčanje (ne svaki dan, ali kad god može, a leti svakodnevno), obavezna teretana usput posle predavanja, a usput ubaci i dodatne kratke programe trbušnjaka u svim mogućim okolnostima. U suštini nisu potrebni nikakvi posebni uslovi, ovde čak nije ni išao u teretanu nego se samo povremeno konsultovao u vezi s vežbama, a vežbao je kod kuće (od opreme samo klupa i jednoručni tegovi), i čak i tako je divno oblikovao mišiće. To čak ne zahteva ni preterano mnogo vremena, samo mnogo volje. (Kažem ja, koja ne mrdam goozom

, ali svojevremeno sam takođe dosta vežbala, i tvrdim da telo oblikovano u mladosti mnogo bolje čuva oblik i u nekim kasnijim godinama nego kod onih koji nikad nisu vežbali.) Dakle, ako treba, šaljem instruktora.

Rašo, nećemo đuveč, moramo da se pritegnemo i dotegnemo.

Ne mogu da se snađem s kombinacijom tvoje tabele i UN... kako se u UN vode testenine? Znam da mogu za UH dan, ali ne znam da li smeju da se kombinuju umesto žitarica (konkretno umesto pirinča) na skrobni. Više puta sam pravila đuveč s testeninom umesto pirinča, i bio je super... ali nisam sigurna da to sme kod tebe. Ne znam kako bi izgledao sa žitom umesto pirinča, tj. tehnički ono može da ga zameni, jedino ne znam kako bi ti se svideo ukus... ja ne volim slano žito ni u jednoj varijanti.
Juče sam bila disciplinovana 100%

, bundeva je zakon, tako sam bila sita od nje da sam za večeru jedva pojela 2 ćevapa i planirani dvopek. Danas ponavljam sličan raspored, ima se.

I nešto malo više aktivnosti nego obično jer nam se pomoćnica noćas razigrala i napravila haos, koji još tužno gledam, ali moraću sad da prionem... dubok udah i krećem na kućnu FA.
D: 2 mandarine
preko dana - pečena bundeva i jogurt, kao juče
V: šnicla - svinjski file (150 g), salata (sveže ljutkaste paprike), čaša mleka, dvopek od 30-40 g hleba