Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Ana-banana
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Ana-banana » pre 13 godine

Dudo ja ga cekam sirom rasirenih ruku! :020: :16:
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 13 godine

Eto Dudo prepustam tvog sina Ani :D

Neckala sam se neckala, i druga ga zgrabila :16:
    Ruku na srce sin ti zaista super izgleda, i vidi se da bas radi na sebi, ali ja tak`e ne volEm :D
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

od Ana-banana » pre 13 godine

Hahahahaha i ja sam doduse navikla na pivsko stomace(moj momak ga ima),pa mi sve meko,ali spremna sam i da me zulja,nema veze! :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Rašo, to se on raširio kao paun za slikanje :16: , inače se ne vide toliko mišići.

Ana, pošto Raša neće, eto, slobodno je (a trenutno nema devojku).

Izvinjavam se svima što sam ovako razvukla o mom detetu, uhvatila me majčinska kriza jer će nećemo videti za njegov rođus.
  • Radmila
    Amater
    Amater

dudank napisao: (a trenutno nema devojku).

A to sto sam ja u vezi tri i po godine, to nikom nista, a? :D CCC Dudo, provodadzises :D

Salim se, eh majka si, svako svoje hvali :) Kakve oci ima? :D Ja volim plave :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Plave ima. :16: Oko mene su u životu sve plavi muškarci, a ja volim smeđe i crne. :neznalica: Ali taman posla da provodadžišem, sposobni ste svi vi i te kako sami da se snađete. ;)
  • Radmila
    Amater
    Amater

Etoooo, plave oci :013:

Sposobne smo, jasta :) Ihhhhhh, meni dva brata plave oci, deda plave oci, ali zato Milos zelene :skakutalo: uh sto volim njegove oci, zelene oci, crna kosa, visok, i zgodan :D piiiiih :)
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Mirka, zato je nisam ni zvala, znam da će sama da mi svrati. Sreća pa nisu smokve. :evil:

:16: :16: :16: ne bi ih smjela ni prijaviti, ocas bi ostala bez njih. :-P
    p.s. momak i po. Svaka cast majci koja ga je odhranila :009:
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Vidi vidi sta sam ja propustila :D

hahahaha Dudo a jel moze on mene da vaspita malo? :16: mislim pored tolikih misica sigurno bi imao neke savete i ideje kako da bolje izgradim i ja svoje hehehe

:D al samo za vaspitavanje (mislim ipak sam starija hihihi od aprila do decembra, velika razlika :roll: )
  • Radmila
    Amater
    Amater

Crnokosa napisao:(mislim ipak sam starija hihihi od aprila do decembra, velika razlika :roll: )

Ccc godine nikad nisu problem :P :-P :-P

Dudo, jede mi se djuvec :( :17:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mirka, da znaš da si u pravu, trebalo je to odnjiviti. :16: Lepo je kad vežbaju, ali jeeeedu bre... to je bilo po pet-šest jaja i litar mleka samo za doručak, užas. :)

Crnokosa, da znaš da bi mogao da nam drži časove iz discipline. Ujutru ili uveče trčanje (ne svaki dan, ali kad god može, a leti svakodnevno), obavezna teretana usput posle predavanja, a usput ubaci i dodatne kratke programe trbušnjaka u svim mogućim okolnostima. U suštini nisu potrebni nikakvi posebni uslovi, ovde čak nije ni išao u teretanu nego se samo povremeno konsultovao u vezi s vežbama, a vežbao je kod kuće (od opreme samo klupa i jednoručni tegovi), i čak i tako je divno oblikovao mišiće. To čak ne zahteva ni preterano mnogo vremena, samo mnogo volje. (Kažem ja, koja ne mrdam goozom :16: , ali svojevremeno sam takođe dosta vežbala, i tvrdim da telo oblikovano u mladosti mnogo bolje čuva oblik i u nekim kasnijim godinama nego kod onih koji nikad nisu vežbali.) Dakle, ako treba, šaljem instruktora. ;)

Rašo, nećemo đuveč, moramo da se pritegnemo i dotegnemo. :NN05: Ne mogu da se snađem s kombinacijom tvoje tabele i UN... kako se u UN vode testenine? Znam da mogu za UH dan, ali ne znam da li smeju da se kombinuju umesto žitarica (konkretno umesto pirinča) na skrobni. Više puta sam pravila đuveč s testeninom umesto pirinča, i bio je super... ali nisam sigurna da to sme kod tebe. Ne znam kako bi izgledao sa žitom umesto pirinča, tj. tehnički ono može da ga zameni, jedino ne znam kako bi ti se svideo ukus... ja ne volim slano žito ni u jednoj varijanti.

Juče sam bila disciplinovana 100% :skakutalo: , bundeva je zakon, tako sam bila sita od nje da sam za večeru jedva pojela 2 ćevapa i planirani dvopek. Danas ponavljam sličan raspored, ima se. ;) I nešto malo više aktivnosti nego obično jer nam se pomoćnica noćas razigrala i napravila haos, koji još tužno gledam, ali moraću sad da prionem... dubok udah i krećem na kućnu FA. :)

D: 2 mandarine
    preko dana - pečena bundeva i jogurt, kao juče
    V: šnicla - svinjski file (150 g), salata (sveže ljutkaste paprike), čaša mleka, dvopek od 30-40 g hleba
    Poslednja izmena od dudank u 26 Nov 2011, 16:14, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Radmila
    Amater
    Amater

Dudo, za UH dan cu jesti ili kifle, ili pizza podlogu, necu kombinovati nista :D ne pise nista za testenine, sta znam :neznalica: jedina odstupnica ce mi biti vecera za UH dan, jer slatkise po testu ne smem da jedem, pa ili red crne cokolade ili poneki keksic .... I voce jer mi je mali broj voca dostupan testom :009:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Bože, ne znam šta ono znaći radici da bi prepustila tvog sina meni na vaspitanje. Svašta, pa on ima svoju majku,koja ga je vrlo dobro vaspitala i vaspitava! Ja vaspitavam svoju decu!
  • Radmila
    Amater
    Amater

:? Vidis Ana, to je bila sala, to "Evo prepustam ga Ani" nije se odnosilo na tebe, posto nisi jedina Ana na forumu :) U diskusiju se ukljucila Ana banana ... Ako procitas prethodne postove shvatices poentu :)

Ana-banana napisao:Dudo ja ga cekam sirom rasirenih ruku! :020: :16:

Radica napisao:Eto Dudo prepustam tvog sina Ani

:wink: pozdrav :wink:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Kada se takve poruke pišu, onda se naglasi tačo ime onog kome je upućeno! Inaće neke dnevnike kao oaj redovno pratim!
Odgovori 9033 postova