Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc (ne dam prezime!)

od Debeliccka » pre 12 godine

Vodeni su 29.i, 58.i i 87.dan ....(tako nekako...nisam sigurna za ovaj drugi..)
    Imala sam vodeni pre ovog ciklusa PSUHV ....ali nisi zalazila ovde pa nisi videla...bila si zauzeta merenjem i jadikovanjem nad svojom izmišljenom težinom u 16h! Dobro došla! :)

Inače sa pms-om ljutu bitku bijem pa prijavljujem da je bilo i reprize večere....
    Šta ću sad...svakako neću smršati ali važno je da se od toga neću ugojiti...
    :020:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 12 godine

Samo opušteno, što bi rekao neki moj drugar 8) .
    Dobra dijeta iliti režim ishrane je ona koja se bez problema može izdržati... dakle, kad je situacija vanredna - bolje je rešavati je nego se držati pravila "ko' pijan plota"
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Alfa, da ti to ne aludiraš da sam ja pijana?! 8)
    hehe šalim se...
    Pa naravno...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

neka vecere...nije pola kile kruha ili tijesta...hahahahaha
    oce se to nama dvjema i ciklusi uskladiti...hahahahahahaha
    znas sta je meni rekao jedan komsija koji me nije duze vremena vidio?znajuci me kao uvijek fino popunjenu,bio mu sok vidjeti me ovakvu,pa iznenadjeno pita,martinice, jesi li ti mozda nesto bolesna pa se tako osusila?hahahahahah reko nisam,samo sam smrsala...hahahahahaha...samo je rekao,neka hvala bogu da nije nista drugo...
  • hocu60
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od hocu60 » pre 12 godine

ja ovde moram da posaljem zagrljaj za tog komsiju, takve nam komsije trebaju, da nam primete kad mrsavimo :)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Svima vam sedivim sa tim vodenim danima! :oops:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma Tinčice naravno....naravno da nije strašno...bar se neću ugojiti...
    Baš razmišljam....sad kad smo se navikli na ovaj režim, u tom pms.u ćemo da pojačamo banane, kikiriki, broj voćki, ili parče hleba više u P, S ili UH danu.....a nekad pre bismo uradile ko zna šta sve ne kada dođe ta napast....
    Tad ne bi pomogli ni psi čuvari da ih neko poređa ispred frižidera....
    A sad...sve može...
    A tačno sam to i ,,anticipirala,, kad sam počinjala ovaj režim...očekivala sam da će se PMS simptomi i emocionalni trenutak istih ublažiti, i mislim da jesu....

Sad mi smešno ovo sa psima čuvarima...Zamislite kuhinju sa dva opasna psa ispred frižidera...

Ana, vodeni dani su mnogo lakši nego što se očekuje...lakši su mi nego što su mi bili neki od ovih ostalih dana....Nije to loše ni najmanje, to povremeno čišćenje,,,recimo jednom mesečno, eto mlad mesec bi mogao da bude dobar za to...Ipak, nije ni to za svakoga, ti koristiš lekove i tako dalje....ti sigurno ne bi trebala ni da pokušavaš....

Hoću60 u pravu si...važno je da umemo da primećujemo i ljudima damo komplimente, jer to toliko znači...I uvek kažem sebi, potrudiću se da sa ljudima više pričam na takav način i da svaki put kada pomislim da neko izgleda lepo, npr, da neću propustiti da to i izgovorim...Ali ipak ne kažem uvek, ali ni slučajno ne zato što neću da kažem, nego ne stignem, priča ode na drugu temu i odjurim ja ili ta osoba na drugu stranu i tako propustim da nekome možda ulepštam dan (npr na poslu kad svi jurimo za nekom svojom pričom)...

Vidimo se kasnije,
    Vaša Održavačica (UN)
    Slika

• Buvica
    Početnik
    Početnik

od Buvica » pre 12 godine

Jojjjjjj svaka ti cas, nadam se da cemo i mi pouceni tvojim primerom uspeti da izguramo :?
    Cestitam ti od srca :)
    Budi nam i dalje vetar u ledja :)
  • Andy
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Andy » pre 12 godine

Jos malo pa mlad mesec, taman da utvrdis gradivo :)
  • alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

Rekoh već: sviđa mi se tvoj način razmišljanja, kako funkcionišeš, doživljavaš ono što se dešava, "praviš" da se desi...
    I sad je opet neki početak... pa neka je sa srećom i uspehom! :23:
  • MalaMu
    Početnik
    Početnik

od MalaMu » pre 12 godine

Debeliccka sestro slatka :AA11: pomagaj

Postavila sam pitanje u svom dnevniku, ali ne znam da li ces ga vidjeti, a tvoje misljenje mi znaci.
    Znas da mi je ostalo da izgubim jos 4-5 kg. Sta mislis, da li mi je bolje da nastavim sa UNkom ili da predjem na hrono?
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 12 godine

Nisu ti losi postovi ni malo :) i ovaj nacin deljenja iskustva je sjajan! Hvala ti na motivaciji koju pruzas svima :009:

A ČESTITAAAAAAAAM!!!! Za ciklus uspesan, to je zaista velika stvar :) sad samo napred!

I nije losa ideja da napises knjigu :)

Ljubim te i zelim mnogo srece!!
  • moravka
    Amater
    Amater

od moravka » pre 12 godine

Kako je u novom braku? Jel gospodin Mrsavicc lepo postupa sa tobom? :wink: :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

5.Feb - P dan – 1/91 – II - Prvi dan mog novog života i odbrana prezimena
    D: 2 kivija
    U: 1 pomorandža
    R: Piletina sa karijem, salata iz turšije, parče hleba b.k. + supa b.t.
    V: 1/5 ručka, salata iz turšije (bilo prilično kasno pa nisam htela više da jedem)

Buvice, Andy, Alfa, MalaMu, Tija, Moravka, hvala na poseti i čestitkama!
    Alfa, ma sve smo se ti i ja razumele! Nadam se da ćemo se još dugo družiti!
    MalaMu tvoju smo temu proćaskale kod tebe i nadam se da si izašla iz dileme, jer ne vidim nikakvog razloga za istu...
    Tija, dobro došla i hvala.....i opet knjiga! Baš ste me spopale!
    Ajde neka neko da predlog za koncept.....kolaž svega i svačega? Pisanije u mom stilu? Ispovest? Imala bih ja toga....toliko toga ja nisam rekla, ne zato što je tajna, nego je jednostavno nemoguće na ovakav način....
    Mogla bih da vam prepričavam razne osećaje na ovu temu koja nas je ovde okupila...to je jedna duga priča koju svi mi imamo da ispričamo...

Inače ponovo uviđam sve čari ovog foruma, nije to samo korisnost nego nešto drugo je u pitanju...I toliko nas uredno svakodnevno odvaja vreme da se javi u svom i u drugim dnevnicima, kao da nemamo ništa drugo da radimo u ovom vremenu brzog života...
    A pitate li se ikada zašto to činite odnosno činimo?

Iskreno, kada sam ja otvorila dnevnik nisam to učinila zato što sam mislila da bez podrške ne mogu....Naprotiv, apsolutno sam ja znala da mogu jer je kucnuo čas i bilo je moranje a ne želja (ne samo želja)....Ja sam htela da otvaranjem dnevnika dodatno formalizujem i obznanim svoju nameru, i najavila čak da neću pisati jelovnike i da ću se javljati jednom nedeljno....
    Međutim, kao što vidite, bilo je sasvim drugačije, i to od prvog dana...
    Forum je nešto više od razmene jelovnika i pitanja i odgovora, forum je jedna nova dimenzija koja povezuje sve ono što želimo i možemo i ne možemo a želimo, pokušavamo i uspevamo...i onda se to sve u ovom forumskom procesu tako lepo sjedini....da se čoveku prosto otvaraju neki novi vidici....

.....
    Evo mene u mojoj bici, predstoji mi junačka odbrana prezimena...
    Da Moravka, lepo je u mom novom statusu, ali ništa u životu ne dolazi na tacni (osim suvišne hrane i pića) pa sam svesna da moram svakodnevno da zaslužujem iznova i iznova ovo što imam....da se ne bih probudila iz sna....
    A ja još uvek nisam svesna ni šta se u stvari desilo....ali eto nije san...stvarno je...

Ne radi se ovde o pre i posle slikama i o odrazu u ogledalu (samo)....mnogo je širi pojam ovde u pitanju....Pre početka ove misije, a na svojoj rekordnoj kilaži, ja nisam volela da vidim svoj odraz u ogledalu (lice) ali ne zato što je odraz izgledao tako kako je izgledao nego zato što me je iz ogledala gledala osoba koja je odjednom postala slaba i dovela sebe u izvesno stanje i koja nije mogla da upravlja svojim životom i promeni nešto...
    U tom (relativno kratkom ) periodu sa tom kilažom...ja sam se ponekad pitala....da li je to to...možda tako treba da ostane...da li je moguće da ja više nikada neću biti ona ja, da više neću nositi svoju garderobu, da mi predstoji ovaj imidž kao trajno stanje, da sam svoje završila.....A to je bio jedan mnogo loš osećaj....
    I pored svega toga, trebalo je sačekati pravi trenutak i preduzeti nešto...ali kad je došao, ja sam ga prepoznala....

Odoh sada, dosta sam davila...
    Slika

• Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 12 godine

Tvoji postovi miluju, toliko lepo pises, da je prosto milina citati sve sto ti napises, nebitna je tema.

Ne daj prezime nikome :-P
Odgovori 3271 post