Bas mi je milo sto sam vas upoznala...Mnogo ste mi skladan par...
Pozdrav za tebe i za Mimicu...
314pezos napisao:PLAZMICA! napisao:pezos ti si stvarno pozitivac........![]()
I kad nisam to ... to niko nevidi (to vidim samo ja) ... a prema svima Vama i prema svima u mom okruženju se ponašam u duhu našeg porodičnog mota koje glasi u prevodu sa ruskog spasi i nahrani. To je za mene amin, i zato sam veliki pozitivac i svima ću bezrezervno da pružim podršku i pomoć pa makar to i mani naškodilo (koliko puta mi se to razbilo o glavu i opet).![]()
![]()
![]()
lasata napisao:OK Gigo... Vidim da je ispala cela drama oko toga... Nisam znala da se tako lako ljutis... Ja sam samo rekla svoje misljenje i stojim iza njega... Malo je mnogo odjednom pocelo da se ulji, masti i razmenjuju recepti ali OK, ako ostalim forumasima tako odgovara onda neka... Mozda da otvorimo podforum za kaloricnu dijetu ali da ne ispadne da ja opet tu nesto... evo ja povlacim sve sto sam rekla i ubuduce cu biti manje opustena u konverzaciji sa tobom da ti ne bih vredjala emocije... Mislim, malo je bez veze... Sad ja da budem emotivna pa da mene nema par dana... Ovo je bilo drugarski da malo prikocimo sa razmenama recepata a da se posvetimo vise dijeti sto ne znaci da su recepti iskljuceni... U svakom slucaju ne zelim da vredjam emocije bilo kog forumasa ali ni da zbog toga uskratim sebi pravo i prekrsim svoju obavezu da ovaj deo foruma usmeravam na pravi nacin...
Maza napisao:Zao mi je sto si se uvredio zbog pesmice...Nije mi bila namera nikoga da vredjam... Izvinjavam se...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.