Ne znam ni ja u šta sam gledala

, verovatno sam po običaju gledala je li zgodan otpozadi.

Mikić, ja u stvari imam 2 u 1, zato što mm ima po rođenju plave oči, ali posle operacije očiju jedno mu je promenilo boju i postalo zelenkastosmeđe, tako da je sad kao Dejvid Bouvi. Mogu da biram s koje strane ću da ga gledam. Mada ću da razmotrim tvoju ponudu za razmenu.

E, a viršle... to su one u pakovanju po dve, uvek imamo jedno-dva pakovanja za slučaj vanredne situacije, a bila je vanredna situacija jer su mi pojeli mesce. Inače ih ne volim ni ja, bar ne ove naše, uopšte više ne liče na viršle našeg detinjstva.

Mislila sam, u stvari, da se to meni izmenio ukus, pa ne umem više da uživam u viršlama, ali letos naletim u Bugarskoj na prave... najgora sam bila, svi na plaži kupuju picu, pljeskavice, svašta nešto, a ja vadim iz torbe sendviče s viršlom koje sam napravila kod kuće.

A ove naše neće čak ni pomoćnica da jede, toliko su dobre.
Mirka, nemaš šta da se izvinjavaš, svi mi imamo situacije kad nas neka određena reč posebno pogađa zbog naših ličnih iskustava... imam ih i ja i uopšte mi nije prijatno kad ih čujem ili pročitam, pa i ovde na forumu... ali ne možemo da ih istrebimo iz jezika, tako ti je to.

U svakom slučaju si u pravu, da ne razvlačimo više tu temu, nego osmeh na lice

, imamo i o čemu lepom da razmišljamo.
Sinoć sam malo dopunila večeru (sad ću da upišem), još mi je teško da se vratim u pravi dijetalni mod, a i ne bilo mi teško kad je Dejvid Bouvi noćas kuvao sebi puding u jedan noću.

E sad idemo sa ispravljanjem sitnih grešaka i doterivanjem... već neko vreme jedem voće većinom po podne/predveče da bih pratila malo dete, njemu taj raspored odgovara (kao u hrono-dijeti, samo što jede apsolutno sve namirnice), ali meni nikako jer mi voće otvara apetit i onda bih za večeru vola pojela.

Plus mi proradi potražnja za UH. Od danas zvanično vraćam voće za doručak i ukidam ga preko dana. Ručak mi je u poslednje vreme često bio obilniji, i to je takođe u mom slučaju greška, jer mi uopšte ne umanji večernju glad. 'Leba mora da se smanji, to smo već apsolvirali... i gledaću da forsiram one kombinacije namirnica o kojima sam pričala (i što bih možda i sprovela da me nije urnisala ona ruska pa sve redom posle nje). I najbitnije, moram da vratim onu razliku između niskokaloričnih i visokokaloričnih dana. Lepo sam se preslišala

, sad još to i u delo da sprovedem.
D: 2 mandarine
U: 1 dvopek, čaša jogurta (lan i začini)
R: bareno povrće (450 g zelene boranije) sa nekoliko kapi ulja
U: 1 parče integralnog (17 g
), namazano sa 50 g sira
V: na kraju ipak goveđa pljeska na suvom tiganju, a umesto salate gomila kuvanog kiselog kupusa (to sam podelila u dve večere), i brlj - dodala parče hleba