e crče od smejanja a i kombinacija, mada moram priznati da to i za restoran i za teretanu i nije tako loše pošto inače planiram da batalim ove računovodstvene poslove. Morao bi da smislim neki adekvatan naziv a da sve bude pod istim krovom samo staklo da deli dva programa ovi što krkaju da im nije dobro od onih što vežbaju a oni što vežbaju da vide kako su jeli nekada i još onima što jedu uz račun staviti i podatak koliko su se ugojili za vreme jela, al normalno i uz sve Gigine krkanluke bi bila na meniju i jela primerena dijetalnoj ishrani.Malo ću Vam do 10.Jula manje dolaziti na forum jer me očekuje dosta posla oko PDV-a a i biću sam u radnji jer mi tašta izlazi u ponedeljak iz bolnice te će Mima biti celu narednu nedelju u BG, tako da me čeka fizičko/psihičko rasulo, šta mogu osim da

Sve pohvale za izdržljivost
Ponosna sam što sam sa tobom na ovom forumu i stidim se koliko ja nemam jaku volju
Ko upadne u bilo kakvu nedoumicu oko dijeta ili krizu samo ga treba uputiti da pročita tvoju priču pa neka onda prekine sa dijetom ako ga nije sramota
Ja ću sad da pročitam priču ponovo, mnogo mi se sviđa i nemoj da je sklanjate odavde