Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Radmila
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Radmila » pre 13 godine

Dudo, videla sam na facebook stranici, bas bas takve cizme, kostaju oko 4600 dinara, ako me pamcenje dobro sluzi :) lepe su, ali je meni lepsa kombinacija sa braon i ako braon uopste ne volim da nosim :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

To su te, od njih sam naručila. :skakutalo: I ja prvo htela braon, zbog mojih bundica, ali im nisu uopšte stigle, pa sam onda htela sive, ali ispostavilo se da su prodali moj broj :placljivko: , i na kraju sam uzela crne, ali čak i one su mi predivne, a i mogu da se stave svetle pertle u boji platforme i da se osveži kombinacija. :NN04:
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 13 godine

Lepe su, lepe :) Dobar odabir Dudo :P

Ja od obuce sa drvenim djonom volim samo nanulice, ali ove cizme su bas dobre
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Imala ja gojzerice s drvenim đonom... ne proizvode se više :( , a mnogo su bile moćne.
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Ma kod tebe mora da se spominje popara , pa bilo kakva. Jesi li porucila cizme, moje dete ima slicne.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Čizmice su predivne, a one prethodne extra!
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 13 godine

Čizmice su za deset :013: ,pogotovo one prve,za njih stajem u red :wink: .A ,pošto nama stvarno nepriliče te čizmice do grla,ti kupi dva para tvojoj zveri.Ona je već mačka,pa će i da liči na mačka u čizmama :D .Stvarno što modelatori,mogu da izbace iz svojih glavica, takve stvari,da nekada danima razmišljam šta je neko hteo da kaže takvim modelom.Ali ima nas raznih i raznoraznih,pa ukusi su različiti i to je to :neznalica: .Ja sam jedne godine dobila takve do grla od antilopa.Tada je on bio hit.Nešto prelepo,a meni bilo žao da ih škartiram ,pa sam ih nosila ispod širokih svečanijih pantalona.Bilo mi toplo nogama,ako ništa drugo :007: :wink: .Naćeš ti već što ti treba,bitno da je dužnik platio dug :D .Lep dan ti želim,draga dudice i sad mi pade napamet,jer završiste vi restauraciju studentovog stana :? .Voli te drug :009: .
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Poručila, treba da stignu sutra. :NN04: Nema za mene veće radosti od lepe obuće... a i rešava mi pola problema sa oblačenjem, uz ovako nešto mogu da se nose skroz jednostavne stvari, što najviše i volim. :)

Ana, ako misliš na one što sam stavila link, jesu neprevaziđeni ti modeli. I opet prave takve, samo ih kod nas slabo ima. Ima sličnih, ali fali im "ono malo" do te savršene linije.

Mikić, ne znam jesi li primetila da pri kreiranju mode mnogo slabo misle na nas male žene :placljivko: , eto sad i sa ovim novim modelima čizama, ja mogu da ih zamislim npr. na našoj Crnoj Maji, ali meni su taman do guše. A stan smo manje-više dovršili, ostaje eventualno za proleće da se sredi tišljeraj ako budemo imali snage, i još neke sitničice koje se više tiču estetike, ali u celini je to sad sjajno. :) Student se baškari u pravom dvosobnom stanu za manju kiriju od prethodne, a i ja čekam prvu zgodnu priliku da mu se uvalim. :evil: Baš mi nešto legao Novi Sad.

Danas u planu šetnjica, a možda i dve, ne znam šta jedem jer sam opet prespavala doručak, a mrzi me da kuvam sebi danas odvojeno (ne uklapam se sa momcima), pa ću verovatno samo nešto s nogu, tipa dvopek i jogurt... upisaću naknadno, dešavaju mi se neke lepe stvari pa neću ni imati vremena ni volje da brljam. :)

Svima lep dan želim! :009:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Za lepe stvari :pivo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

:pivo: , Mirka! :)

Samo da upišem klopu, mada još ne znam raspored do kraja dana, treba da se vidim s jednom drugaricom koju nisam videla skoro 20 godina, a nismo precizirale kad ćemo. Danas je bilo zujanje s mojom standardnom ekipom. :)

D: /
    U: neskafa s mlekom
    R: šnicla oko 200 g, parče sira 100 g, salata (sveže paprike)
    U: 1 sveža paprika, kašika pavlake
    V: 2 ćevapa (ukupno oko 100 g max), 2 sveže paprike, grilovano povrće, kašika pavlake
    čaša pivca - s dobrim povodom :)
    Poslednja izmena od dudank u 04 Nov 2011, 23:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 13 godine

Mislim na one što kažeš da si imala slične, samo sa tanjom štiklom. Po meni su prelepe. U pravu si samo da je tanja štikla. Inaće ja imam donju deo noge jako tanak i uzano stopalo i 36 broj tako da sam uvek imala problem sa tim širokim sarama. Baš onako kako si opisala.
  • Jelenab
    Amater
    Amater

od Jelenab » pre 13 godine

Aloha Dudic ;)Cizmice su extra!A da neverujes prodavnica se nalazi na 100m od mojih, tj od mesta gde ja dolazim leti I gde Sam nekada zivela;) Moj kraj;))))Ima par lepih modela meni upadose u okce i jedne lepe cipelice... Nikad mi ne bi palo na pamet da u blizini ima tako dobrih modela! Veliki pozdravcic iz vec hladne Moskve ;)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ana, jeste, na iste mislimo. :NN04: Kad bih opet takve našla, čuvala bih ih kao oči u glavi.

Jelena :31: , baš te podugo nije bilo. Svaka čast ovima iz tvog kraja, prvo što nisu nabili cene kao što su mogli, a drugo što su extra ljubazni i predusretljivi. Eto, sad znaš gde da svratiš kad budeš dolazila kući. :) Za hladno vreme počeću da ti zavidim, ovde je tako neki čudan vazdušni pritisak da smo se svi srozali. Uživaj u Moskvi malčice i za mene! :009:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

toliko kukumavči čim vidi tanjir da smo već počeli da jedemo kradom. Sledeća faza će verovatno biti takva da će da nam otima tanjire. Izgleda da su ljubimci generalno korisni za dijetu... videla si kako je Ozi smotao Lasati čokoladu.

Da znas da pokusavam i ja krisom da jedem ali me tako budno prati da razmisljam da ga saljem u KGB... :D Moracu da pocnem da jedem nocom... :evil:
    Nego pripazi se ti na tim stiklama... Znas kako gore duva... Ima da ti stradaju sinusi... :-P Ja sam stalno u ravnoj obuci ali kad resim da se 'popnem' na stikle imam stvarno par vrtoglavo visokih i sto je najsmesnije odlicno se na njima snalazim iako ih retko upraznjavam... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Kod nas ne vredi ni noćOM jer neki imaju specijalne senzore. :( A i da ne pričam o noćnim aktivnostima... jutros sam skupljala čarape po celoj kući. :03:

E, a sad lepši deo... juče smo dobili u bližoj familiji prinovu pa smo malo slavili bepca... :zuba: Za predveče mi ostaje susret s tom drugaricom koju nisam videla više od 15-16 godina, ako nešto ne iskrsne, i tome se radujem neviđeno... A u međuvremenu stigle čizme i moja sreća je danas potpuna. :D

Ne znam kakav mi je raspored, upisivaću redom:

D: šaka grožđa
    R: parčence kuvanog mesa (max. 100 g), 4 kašike kuvanog kupusa :010: , sveža paprika
    V1: 2 kuvana jajeta, baren spanać
    V2: 100 g pilećih prsa, malo grilovanog povrća
    dopuna kalorija - pivce :)
    Poslednja izmena od dudank u 06 Nov 2011, 12:58, izmenjeno 2 puta ukupno.
Odgovori 9033 postova