Poručila, treba da stignu sutra.

Nema za mene veće radosti od lepe obuće... a i rešava mi pola problema sa oblačenjem, uz ovako nešto mogu da se nose skroz jednostavne stvari, što najviše i volim.

Ana, ako misliš na one što sam stavila link, jesu neprevaziđeni ti modeli. I opet prave takve, samo ih kod nas slabo ima. Ima sličnih, ali fali im "ono malo" do te savršene linije.
Mikić, ne znam jesi li primetila da pri kreiranju mode mnogo slabo misle na nas male žene

, eto sad i sa ovim novim modelima čizama, ja mogu da ih zamislim npr. na našoj Crnoj Maji, ali meni su taman do guše. A stan smo manje-više dovršili, ostaje eventualno za proleće da se sredi tišljeraj ako budemo imali snage, i još neke sitničice koje se više tiču estetike, ali u celini je to sad sjajno.

Student se baškari u pravom dvosobnom stanu za manju kiriju od prethodne, a i ja čekam prvu zgodnu priliku da mu se uvalim.

Baš mi nešto legao Novi Sad.
Danas u planu šetnjica, a možda i dve, ne znam šta jedem jer sam opet prespavala doručak, a mrzi me da kuvam sebi danas odvojeno (ne uklapam se sa momcima), pa ću verovatno samo nešto s nogu, tipa dvopek i jogurt... upisaću naknadno, dešavaju mi se neke lepe stvari pa neću ni imati vremena ni volje da brljam.

Svima lep dan želim!