lasata napisao:a od @Nini: Ovde smo na dijeti i smatram da preliv nije neophodan a posebno da bi se nosao i grejao u dzezvama... Mislim, ovde smo na dijeti pa bi trebalo redukovati masnoce gde god je to moguce a u ovoj kombinaciji stvarno nije neophodan... Bar dok traje dijeta...Izvini Nini sto je ovo pisanije u tvom dnevniku ali forum se polako pretvara u forum za razmenu gurmanskih recepata... Drustvo bez ljutnje, ne bi bilo lose da se ta praksa prekine i da eventualno to ide na pp... Ovako ostavljamo utisak neozbiljne ekipe... Brljamo, prepisujemo punomasne recepte... Ipak je ovo Dijeta.net
314pezos napisao:lasata napisao:a od @Nini: Ovde smo na dijeti i smatram da preliv nije neophodan a posebno da bi se nosao i grejao u dzezvama... Mislim, ovde smo na dijeti pa bi trebalo redukovati masnoce gde god je to moguce a u ovoj kombinaciji stvarno nije neophodan... Bar dok traje dijeta...Izvini Nini sto je ovo pisanije u tvom dnevniku ali forum se polako pretvara u forum za razmenu gurmanskih recepata... Drustvo bez ljutnje, ne bi bilo lose da se ta praksa prekine i da eventualno to ide na pp... Ovako ostavljamo utisak neozbiljne ekipe... Brljamo, prepisujemo punomasne recepte... Ipak je ovo Dijeta.net
Ovo sam preneo u moj dnevnik je hoću da odgovorim u mom dnevniku:
1. Nini sam predložio nešto za preliv što knjiga o UNci dozvoljava i .
2. A moji gurmanski recepti su prilagodljivi UNci i takodje .
Odoh da radim i .
Maza napisao:Gigin urnebes
Dok se sunce po nebu sece,
Gigin recept ...
Korisnika u ovom forumu: _Debeljuca_ i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.