Boki, i vaga je kineska, štaviše.
Neno, ja mislim da će maca ubrzo biti izdresirana i za tako nešto, jer toliko kukumavči čim vidi tanjir da smo već počeli da jedemo kradom.

Sledeća faza će verovatno biti takva da će da nam otima tanjire. Izgleda da su ljubimci generalno korisni za dijetu... videla si kako je Ozi smotao Lasati čokoladu.

mirjanab napisao:i to na račun, napaćenih dijetalno rastrojenih duša
Ovo je najbolji opis svih vremena.

Treba da se uvede u psihologiju kao zvanični termin.

Nego, nešto sam htela da se nadovežem, opet u vezi s macom, ali zapravo u vezi s nama i našim jedenjem... ovih dana smo gledali kako određena hrana iz konzerve pretvara mače u narkomana... na kraju se bukvalno gušilo koliko je jelo, ali je tražilo još, još, još... tako reaguje samo na tu marku, bez obzira na to koji je ukus, i može da se objasni samo nekom hemijom koja izaziva zavisnost. Eto nama koka-kole, čipsa i ostalog... naježila sam se kad sam se setila tog identičnog osećaja da ne možeš da staneš s pojedinim grickalicama i pićima iako si pun do guše. Žao mi je što se maca izmučila, sad je lečimo pilećim bupcima, ali drago mi je što je moje dete to videlo, juče se toliko zgrozio da je izjavio da nikad više neće pojesti ništa od tih navlakuša. Bože, čime li nas sve truju.

Danas mi je divan dan, ali nije rođendan, nego još lepše, javio se jedan stari dužnik i na pomolu su neke parice koje sam već odavno otpisala.

Nisu prevelike, ali došle su kao poklonjene... u to ime, danas ću da prošetam i da vidim šta lepo ima od čizama za sve nas.
Doručak sam prespavala, ostalo idem redno, malo pojačavam proteine ne bih li se dovela u red:
R: 2 kuvana jajeta, gomila salate (kupus)
U1: jogurt i dvopek
U2: čaša piva
V: bela vešalica (pečena je sinoć u komadu u rerni, pa joj je i duša isceđena od masnoće), salata, jogurt ili mleko