Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 13 godine

Ma to je monstrum... naučilo da pali svetlo... pokušava da pusti muziku s mobilnog jer mu se mnogo sviđa kad svira... još koji mesec treninga i ubacujem ga kod sebe u posao, nek i ono zaradi sebi za 'leba. :16:
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 13 godine

Mozda ti vaga ima Kineske baterije :)
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 13 godine

Pozdrav, Dudo :009:
    Hoćeš da dresiraš i meni jedno mače?
    Neko koje će da nauči da ne budem gladna :neznalica:
    Pozdrav i najlepše želje! :009: :009: :009: :009: :009:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 13 godine

Kako možeš za svoju pametnu zver da kažeš da je monstrum :o .Pa kao što dete uči i radi ono što vidi od odraslih,tako se i tvoje mače dresiralo,samo onako da mu nije dosadno :wink: .Ja mislim da treba da ga upregneš da radi sa tobom.Pa treba za lebac raditi i zaraditi ,draga moja.Ko video da se besplatno jede i to na račun, napaćenih dijetalno rastrojenih duša :evil: .Samo napred,možda ga primi neki cirkus ,pa eto kinte.Mm pošalješ kao glavnog menagera,pa nećeš morati ti toliko raditi.Svako dobro mila moja dudice.Vrujem da si dobro,da vaga štima i sa Kineskim baterijama :zuba: .Voli te drug :009: .
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Boki, i vaga je kineska, štaviše. :D

Neno, ja mislim da će maca ubrzo biti izdresirana i za tako nešto, jer toliko kukumavči čim vidi tanjir da smo već počeli da jedemo kradom. :cry: Sledeća faza će verovatno biti takva da će da nam otima tanjire. Izgleda da su ljubimci generalno korisni za dijetu... videla si kako je Ozi smotao Lasati čokoladu. :D

mirjanab napisao:i to na račun, napaćenih dijetalno rastrojenih duša

Ovo je najbolji opis svih vremena. :16: Treba da se uvede u psihologiju kao zvanični termin. :D

Nego, nešto sam htela da se nadovežem, opet u vezi s macom, ali zapravo u vezi s nama i našim jedenjem... ovih dana smo gledali kako određena hrana iz konzerve pretvara mače u narkomana... na kraju se bukvalno gušilo koliko je jelo, ali je tražilo još, još, još... tako reaguje samo na tu marku, bez obzira na to koji je ukus, i može da se objasni samo nekom hemijom koja izaziva zavisnost. Eto nama koka-kole, čipsa i ostalog... naježila sam se kad sam se setila tog identičnog osećaja da ne možeš da staneš s pojedinim grickalicama i pićima iako si pun do guše. Žao mi je što se maca izmučila, sad je lečimo pilećim bupcima, ali drago mi je što je moje dete to videlo, juče se toliko zgrozio da je izjavio da nikad više neće pojesti ništa od tih navlakuša. Bože, čime li nas sve truju. :(

Danas mi je divan dan, ali nije rođendan, nego još lepše, javio se jedan stari dužnik i na pomolu su neke parice koje sam već odavno otpisala. :zuba: Nisu prevelike, ali došle su kao poklonjene... u to ime, danas ću da prošetam i da vidim šta lepo ima od čizama za sve nas. :roll:

Doručak sam prespavala, ostalo idem redno, malo pojačavam proteine ne bih li se dovela u red:

R: 2 kuvana jajeta, gomila salate (kupus)
    U1: jogurt i dvopek
    U2: čaša piva
    V: bela vešalica (pečena je sinoć u komadu u rerni, pa joj je i duša isceđena od masnoće), salata, jogurt ili mleko
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 13 godine

dudank napisao:Danas mi je divan dan, ali nije rođendan, nego još lepše, javio se jedan stari dužnik i na pomolu su neke parice koje sam već odavno otpisala. Nisu prevelike, ali došle su kao poklonjene... u to ime, danas ću da prošetam i da vidim šta lepo ima od čizama za sve nas.

E,dudice baš sam Slika u vezi ovog tvog divnog dana.Pa evo i ja ću stati u red za jedne čizmice :wink: ,a može i torba :009: .Takve parice su najslađe.Pre nego ćemo krenuti na put ,sretnem i ja mog dužnika od maja meseca :? .Nije uspeo siroma da se sakrije,pa počeo da uvija nešto.Muka mi bude od laganjaSlika.Uopšte mi nije ni bitan novac,ali svaki vid laganje me ubija.Samo sam mu rekla da ućuti,da ga nemogu slušati i prošla.E pa sad dudice put pod noge i idemo Slika.Posle može i jedna večerinkaSlika sa sve Jelenkom :009: .
  • boki 66
    Amater
    Amater

Dudice potrefile te parice kad je bas lepo vreme za soping. Obacezno hocemo slicicu cizama ako kupis.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ako nađe Rajko kapu. :16: Ove godine vidim da su uglavnom modeli koji se gore zvonasto šire, pa još preko kolena ili podvrnuti, a možeš misliti kako to izgleda na ženi od 159 cm, kao mačak u čizmama. :010: Ja sam starinska žena, volim da čizma skroz prati nogu. Valjda ću naći nešto. :)

Mikić, stani u red :skakutalo: , naći ćemo neko sniženje da se svi upakujemo. Uz malo sreće preteći će i za torbice. :evil: Ovo mi stvarno došlo kao kec na deset, pretprošlogodišnje su mi riknule :( , a prošlogodišnje jesu superkvalitetne, ali ove godine nisu baš moderne. Treba imati bar 3-4 para kvalitetnih i vrteti ukrug kako se menja moda, a ne bacati kao neki :nasilan: , pogotovu ja koja zimi retko izlazim iz kuće i čizme mogu da mi traju bukvalno 10 godina. Još ne mogu da prežalim te što sam ih fiknula u đubre. :bas_tuzan: Sad čekam da se momci pojave iz čaršije pa da ih opet dignem u pokret, ako ne žele da im ja biram. :)

Evo sad sam našla slične, ovakve su bile moje, samo sa malo tanjom i lepšom potpeticom, i skroooz meke uz nogu, i sad maštam da nađem takve drap: http://www.heels.com/womens-shoes/lean- ... -bark.html
  • boki 66
    Amater
    Amater

O tako visokim cizmama mogu samo mastati,nema tog modela kojeg ja mogu zakopcati u listu :placljivko:
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 13 godine

Ja sam videla odlicne cizme, do kolena, ravne dole :) Bas onakve kakve se sada nose :) Moram ih kupiti :) Ranije sam non stop bila na stiklama, sad nekako ne mogu, lakse mi u ravnom, brza sam :16: :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Boki, onda grabi ove godine, ima mnoooogo širokih modela! Kod mene suprotan probem, plivam u njima. :(

Rašo, ja u ravnom ne znam da hodam. :D

Sad sam videla jedne na netu koje mi se sviđaju, a mogu da se naruče... pa u krajnjoj liniji ne ginu mi one. :) Volela bih da čujem mišljenje.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Dobre!!! Ja na zalost ne bih mogla po gradu, samo u specijalnim prilikama....
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma nemam ja kud ni da idem mnogo... ovde sam na početku pešačke zone i sve mi je "u dvorištu", najudaljeniji mi je doca, celih 6 minuta hoda. :) Obišla sam danas čaršiju i razočarana sam izborom, ima lepih modela, ali sve crno... tako da će definitivno biti ove. Jedino još da savladam naručivanje iz te prodavnice, na FB-u ništa ne znam kao tele. :010:
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 13 godine

Dudo, cizmaci su opaki...inace, veceras sam se zatekla na Banovom brdu, i ima jedna radnja, zove se recimo primavera, negde 100 metara od meka, ima odlicne cizme, cene od 12 do 14 000, ali bas dobre. Meni malo skupe, ali ako ne nadjem neke jeftinije a priblizno dobre, iskesiracu.

Gde si bese pisala recepis za poparu karfiolsku...kod Boki? Veceras isprobavam jaja na paradajyu, jos ne znam da li na tiganju ili u rerni.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To je OK cena ako uzimaš nešto što ćeš pouzdano da nosiš više godina, ali bilo bi mi žao da dam za nešto što će da se nosi dve zime plafon. Ove su srećom jeftine, pa se neću kajati. :)

Za jaja ti preporučujem tiganj, ipak su za nekoliko nijansi ukusnija. :) A poparu ti pišem na pp, da je ne ponavljam milioniti put. :16:
Odgovori 9033 postova