Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

B9, prvo da ti poželim dobrodošlicu i da ti zahvalim na čestitci što smo te zadivili i da bi bilo lepo da i otvoriš svoj dnevnik pa da te kroz dnevnik i lepo pratimo a tamo piši do mile volje al dok to ne učiniš da ti odgovorim na tvoje pitanje u vezi popodnevnih užina.

- U toku perioda od ručka do večere a na proteinski, skrobni i uh dan užina po propisu un dijete nema, obroci u tom periodu su dozvoljeni samo na vitaminski t.j. voćni dan.
    Slika
    Slika
  • JOVANA83
    Početnik
    Početnik

od JOVANA83 » pre 16 godine

Zdravo svima.Mene interesuje da li sme da se jede lisnato testo na dan za testenine?Da li isto tog dana mogu da se jedu marinirane pecurke kao salata.Hvala.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Lisnato testo ide na UH dan a marinirane pečurke spadaju po pravilima UNke u neutralne namirnice i možeš da ih jedeš svaki dan
    Slika
    Slika
  • anchi
    Početnik
    Početnik

od anchi » pre 16 godine

Ljudi uzimate li vi one tablete poslije rucka koje nadoknadjuju dnevne potrebe vitamina i minerala?
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Neko uzima, neko ne uzima... U svakom slucaju nije lose uzeti neki multivitamin... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Alien
    Početnik
    Početnik

od Alien » pre 16 godine

Da li crvene pecene paprike, koje se uglavnom jedu kao salata, spadaju u neutralne namjernice. Ja sam jela svjeze, kao salatu ali da li nesto mjenja to sto su pecene (bez ulja). Bolje da pitam, nego bezveze da pravim brlj na UH dan :wink:
  • caca
    Amater
    Amater

od caca » pre 16 godine

Ja sam ih jela kao salatu svih dana mislim da su neutralne
    Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Alien, slobodno jedi pečene paprike svaki dan ... možeš i staviti jednu kašikicu ulja.
    Slika
    Slika
  • Alien
    Početnik
    Početnik

od Alien » pre 16 godine

Odlicno...hvala puno na odgovorima. Danas sam ih preskocila...nisu isle uz palacinke, ali zato padaju dvije na proteinski dan :wink:
  • JOVANA83
    Početnik
    Početnik

Meni je danas vocni dan,sta mi predlazete osim voca danas?Hvala! :013:
    .url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAtDuQF/]
    Slika
    [/url]
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Imaš jako veliki izbor na raspolaganju u vidu salata od svežih namirnica (al bez dodatka začina), salata iz turšije, može i kiseli kupus, dolaze u obzir i kompoti, možeš voće da pečeš, pečene jabuke, bundevu ... prijatno od Gige
    Slika
    Slika
  • Principessa
    Početnik
    Početnik

od Principessa » pre 16 godine

Meni ponovo treba mala pomoc :005:

U petak putujem sa baletom na par dana. Petak mi je vocni dan, i taj dan tek uvece krecemo. Onda subota proteinski, pa dalje do utorka koji je ponovo vocni, i taj dan ujutru stizem kuci. E sad, mi cemo tamo imati dorucak, rucak i veceru. Ja cu poneti neke vockice, a i imacu sigurno gde da kupim. To je za dorucak .. Sto se tice proteina, valjda ce se naci neko meso za rucak taj dan. A mogu i da kupim nesto za to i UH. :010: E sad mi je problem skrobni dan. Mislim ne znam zaista sta ce se potrefiti taj dan, pa mozda i ne bude za taj dan. Da li postoji nesto sto bih mogla da kupim da ima dovoljno skroba, pa da jedem taj dan za rucak i veceru? Ja sam tek pocela, jako sam slabo upucena u sve to .. A bas mi ovo poremetilo sad :( Pa pomagajte :o

:mahac:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Tih par dana i ako nešto zgrešiš neće ti se puno obiti o dijetu bitno je samo da ne preteraš sa količinom a i trebaće ti energije za nastup.
    Slika
    Slika
  • JOVANA83
    Početnik
    Početnik

:shock: Da li na UH dan moze da se jede cajna za veceru,ako se za rucak jede meso i sme li kackavalj?Pozdrav svima,ja i dalje samo 4kg :cry:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Cajna ne sme da se jede ni u jednoj varijanti na UN dijeti a takodje ni u jednoj drugoj dijeti... Isto vazi i za kackavalj... Ako si na dijeti Jovana onda moras da napravis neke ustupke... Ne moze da se sedne i da se njopa mezence a gooza da se smanjuje... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 4679 postova