dudank napisao:Pa i nije baš toliko kreativno, iskreno rečeno. Meni prija upravo zato jer je jednostavan mehanički posao, smiruje me kad mogu da odvojim vreme za nešto gde se ne koristi previše mozak jer je dovoljno već izmoren od redovnog posla. Kad mi bude zafalilo kreativnosti, radije ću da se odlučim za neke malo ozbiljnije stvari.![]()
dudank napisao: Da pošaljemo macu da se raspita, hahah.
dudank napisao:Ali lepa vest je ta što sam počela klizim ispod ovog na tikeru, ništa krucijalno, ali krenulo je posle 2 nedelje neprekidnog skakutanja oko 53. Ništa neću da menjam na tikeru jer me čekaju tri-četiri dana brljanja, sutra bi trebalo da idem u NS da se borim s majstorom i s kupatilom i ne verujem da će biti uslova za neko ozbiljnije spremanje klope, bićemo svi prinudno na zidarskoj dijeti.
![]()
dudank napisao: Meni prija upravo zato jer je jednostavan mehanički posao, smiruje me kad mogu da odvojim vreme za nešto gde se ne koristi previše mozak jer je dovoljno već izmoren od redovnog posla
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.