Priznajem greh, ove godine sam ipak ostavila sa šećerom

, juče smo se zbrzili da to odradimo usput i nismo ni razmišljali, po inerciji sam zbrčkala sa šećerom. Ali nam se održao paradajz koji smo prošle godine probno ostavili bez ičega (samo paradajz i so), tako da će paradajz odsad u mom životu biti takav.

Inače nam preteklo od prošle godine oko 30 flaša, na osnovu čega može da se zaključi koliko su megalomani ostavili.
Ana, sa stanom je situacija ovakva: postoje krupna renoviranja koja plaća gazdarica (pločice u kuhinji, deo poda u dnevnoj, kompletno kupatilo), ali mi želimo da detetu to bude malo lepše kad se već radi, pa onda dodamo ovo i ono. U suštini neće da nas košta ništa više od nekih elementarnih sređivanja. Bila sam podstanar dosta godina, pa nisam baš ni voljna da ulažem previše u tuđe stanove.

Parčence tapete ovde, nov prekidač ili lajsna onde, red pločica više, nećemo od toga osiromašiti, a detetu će biti 100 puta zgodnije za održavanje. Retko se nalaze tako veliki i dobri stanovi za tako male pare, pa će nam se vrlo brzo isplatiti sav taj trud. Mogli smo da mu uzmemo sređen stan, tj. on je već bio u veoma dobrom stanu, ali su kirije dosta veće, ovo nam je baš palo s neba. Iskreno, ja bih se sutra tamo preselila, a nije ni isključeno da nam dune tako nešto. Četiri godine studiranja koštaju kao pola stana u NS, i ne mogu da se nakajem što to nismo blagovremeno drugačije organizovali, a mogli smo. Jednostavno nisam razmišljala u tom smeru jer smo svi bili ubeđeni da će studirati u Bg, a tamo je kupovina stana već mislena imenica.
Mim, ne želiš da imaš dete umJetnika

, znam i ja tako da budem esteta i da kažem da mi se sviđaju italijanske tapete od 3.500 rolna. Trebalo bi da mu ostavimo onu braon masnu coklu u kuhinji, za mesec dana bi pao u depresiju i preklinjao da mu kupimo ruske tapete. Kojima ništa ne fali, btw, sasvim korektan dizajn.
Nego da pređem na ono glavno... ja sam danas stala na vagu da vidim kako ide ovo moje ofrljativno jedenje, i nisam zadovoljna, otišla je opet malčice naviše, vrtim se tu oko 53. Moraće ipak da se broji pažljivije, ide jesen, a u farmerkama treba i disati.

Sad mogu da se koncentrišem na hranu, kraj tunela je na pomolu

i raspoloženje se vraća, i vraćam se i ja u društvo vitkih devojaka.
D: 2 nektarine - oko 100
R: dinstano povrće (pretežno boranija) s kašičicom ulja, 200 g manje masnog sira - oko 400
U1: neskafa sa 1,5 dl mleka - oko 100
U1: 1 dvopek od 35 g hleba s prelivom od paradajza - oko 100
V1: 4 ćufte u sosu od paprika i sira - oko 350 (ima dodate masnoće)
V2: kupus salata i još neki zalogaj mesa, to ću otprilike