Joj, ja ne znam danas odakle da krenem... tako me uhvatilo "nešto"

da ne znam kud udaram. Odmah da prijavim, sinoć sam brljala, i to ne sa hranom nego s domaćim likerom, bilo je ili da plačem, ili da drmnem neki liker, ili da krnem bensedin, pa reko' da plačem neću, a domaći bensedin nemamo, daj ovo što je zdravije.

Retko me savataju živci, ali kad se to desi, onda me baš onako kvalitetno drmnu. Uglavnom je razlog što mi strašno nedostaje veliko dete, ali na to su se i neke glupe sitnice skupile... još mi šalje fotografiju gde se slikao zagrljen sa Britni u bekstejdžu, pa me i to nešto potreslo... dete ima neke svoje ciljeve i planove u vezi sa svojom strukom i grabi prema njima nemilice, a ja kao klasična balkanska majka samo razmišljam kako će meni biti teško kad mi dete završi u tamo nekom inostranstvu.

Naravno, to njemu ne pričam. Elem, ubrlj bio i prošao, neće skoro, idemo dalje.

Boki, danas nećemo o popari, obećavam.

Mikić, ne pitaj me ništa za zemu, još traje ta agonija

, ali uspeli smo bar neke druge stvari da organizujemo kad se zemo ne dâ organizovati... danas idem u pohod na tapete i bordure ne bih li našla neke restlove po normalnoj ceni, to će makar biti zabavno, a vala mi i treba dobra šetnja. Malo dete je posle prvih petica napravilo i prvi ubrlj u školi, pa bolje da se sklonim iz kuće da ne bih nekog udavila.

Vode ima, mašala, juče izoprasmo celu kuću, eto meni razloga da budem srećna.

Mirka, potražiću šta znači kad ti se jede sve redom, ali to bolje da pogledamo u sanovnik, pošto smemo o tome samo da sanjamo. ("Raznu hranu jesti... čuvaj se ogovaranja mršave komšinice..."

) E, a kvasac, juče sam ga ispekla i mnogo je ukusan, kašikom može da se jede. Sakrila sam ga od sebe, pa sad furam kašičicu dnevno, da vidimo hoće li da utiče malo na ovu moju bednu kosu.
Doručak sam preskočila jer su mi pojeli voće, ostalo bi trebalo ovako da izgleda:
R: sir i salata
U1: 2 kisele jabuke
U2: neskafa sa 1,5 dl mleka
V: pilav s piletinom i kobasicama (uglavnom jela meso, vrlo malo pirinča)