Hvala svima na lepim željama.

Ma ta rana ima faze kad zavitlava, sad me je npr. tri nedelje mučila, a danas iz čista mira poče normalno da se ponaša, tj. bila je OK kad sam ustala. Ovo sad treba da bude redovna kontrola kod doce krajem septembra, ali čekam da prođe vašar jer doca sigurno ima ovih dana pune ruke posla krpeći glave, ruke, noge.

Mi juče odosmo i izludirasmo se ljudski, prvo s detetom, posle sami, ali detalje ne bih da pišem ako može.

Muški će danas možda opet da idu, ali ja moram da budem bistre glave i da radim. Eh, da, klopala se vruća jagnjetina s ražnja - bez hleba, samo uz salatu, a pivo se pilo krajnje umereno, pa je danas vaga milostiva.
Mikić, ne znam da li pamtiš proizvode Droge Portorož, imali su nekada davno seriju od četiri preliva - običan kečap (najlepši na svetu), kečap od paprike, vuster i mislim da se četvrti zvao ciganski sos - e taj njihov kečap od paprike je nešto što mi je još iz detinjstva u najlepšem sećanju, krkala sam ga nemilice na pice i sendviče, a kao studentu mi je najlepši doručak bio da zalijem korn flejks njime. Naravno, sad ga ovde nema i ne znam ni da li ga proizvode više, ali konačno nađoh recept

, tj. uzela sam ga sa nekog američkog sajta, ali je ispao kečap istovetno kao taj Drogin, a što mi je najdraže, nema nikakvog konzervansa u sebi. Jedino što ima šećera, ali dobro, neću ga kusati kašikom. Trudiću se da ga ne kusam kašikom.

Lenka, nije noga nego mnogo gore mesto, ali nije za pisanje.

Videla sam ti sličice maločas, ali utiske ću da upišem kod tebe.
Ovih dana ne brojim kalorije u sitna crevca, tj. pokušavam da ciljam obroke onako skroz odokativno, bez razmišljanja o tome, ali mislim da se uglavnom vrti tu oko 1400 uz povremen prekršaj.
D: sir (manji komad, pošto je mastan)
R: dinstano povrće (paprika, krastavci) s pavlakom, parče sira
U: 2 breskve
ovde negde između pala je neskafa sa 1 dl mleka
U2: grožđe
V: mesce, salata, mleko