Odgovori 885 postova
Lunin dnevnik "Ješću sutra"
  • oliveras
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Lunin dnevnik "Ješću sutra"

od oliveras » pre 9 godine

Cestitam, samo jos sasvim malo ti je ostalo :veseljak:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Vaau, vau, vau. Super izgledas, a kilaza... Ma bravo! Sasusi se ti za dragim, vojoj, kad se vrne nece te razaznati;).
  • NevenaS
    Početnik
    Početnik

od NevenaS » pre 9 godine

Bravo Luna!!! Cestitam i radujem se zbog tebe :009: Fotke su vrh i izgledas skroz super :013: :013:
    UN dijeta (I) 01.02/01.05.2016= -17kg
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Danas mi je 90 dan!

Hvala vam devojke od srca, moram da priznam da sam prezadovoljna i da nisam baš verovala da ću izgurati jer eto 12 godina nikada nisam. Za 90 dana skoro 12 kg manje. Prvi mesec je otišlo oko 7 kg i onda sam imala skoro mesec ipo dana zastoja gde nije otišao ni 1 kg i eto odjednom za samo tri nedelje otišlo je još 4 kg, bez ikakvog opterećivanja. Taj cilj koji sam stavila mi uopšte nije neki krajni cilj, nastaviću ovako pa koliko god bude išlo dole super :)

Lepota ovoga je u tome što možeš da obučeš bilo šta i da izgledaš super. Ranije sam sate provodila pre nego što sam našla nešto u čemu ću izgledati pristojno. Danas samo obučem ono prvo što mi je u ormanu i to je to!

Evo i jedna cela slika i više neću smarati sa slikama. Ja sam dosta niska 159 cm i onda su ovi kg ipak previše za tu visinu.
    narcisa ako ovako nastavim, a planiram, biću mršavija nego kada me je muž upoznao.
    Što se tiče hrane, jedem manje više normalno ali sam izgleda grickanje zauvek izbacila, a bogami i hleb i testo. Međutim mnogo sam opuštenija za hranu sada i samo jedem onoliko koliko mi treba. Zaista ne znam da li bih dozvolila sebi ponovo taj luksuz da se ugojim kada je ovako odlično.

Slika
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Odlicno izgledas...skidam ti kapu. To je stvarno lep rezultat za 90 dana. :hi-fi: :pivo: :skakutalo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Luna85 napisao:Zaista ne znam da li bih dozvolila sebi ponovo taj luksuz da se ugojim kada je ovako odlično.

E, do istog zaključka sam i ja došla ... poenta je da je tajna naučiti normalno da se hraniš i da uživaš u normalnim namirnicama ... onda zaista nemaš nikakve želje ni potrebe da se vratiš na staro.

Na slikama zaista izgledaš odlično ... ne znam gde ti je taj višak (ali u pravu si da bi na tu visinu moglo koje kilo manje ...)
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Pija
    Početnik
    Početnik

od Pija » pre 9 godine

Luna85 napisao:Lepota ovoga je u tome što možeš da obučeš bilo šta i da izgledaš super. Ranije sam sate provodila pre nego što sam našla nešto u čemu ću izgledati pristojno. Danas samo obučem ono prvo što mi je u ormanu i to je to!

Ovo ne mogu da docekam. Nosim jednu suknju i haljinu vec godinama, jedine koje mi dobro stoje, pokusam da kupim novu, i kupim je, ali od ovih bolje ne mogu da nadjem i samo vrtim, dojadilo mi je. Pantalone/farmerke ne pamtim kada sam nosila, mastam o jednim crnim, uskim sa visokim strukom. Osecam se kao trans. - kada pomislim na zenstveno oblacenje uvek u svesti imam nesto preuvelicano, uska uska haljina, jako kratka, sa golim ledjima i velikim deolteom, ili te uske farmerke i bodi, visoke stikle, sminka, puno nakita. Alavo bih sve! Samo se utegnuti! Izmastah se :)

SlikaSlika
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Ova kombinacija sa farmericama je sasvim OK i dostižna ... ovakvu haljinu molim te izbaci iz glave ... osnovno pravilo elegantnog oblačenja (mada se ja ne oblačim elegantno nego sportski, ali, eto, znam pravila ...) je da nikad ne otkriješ sve, pa makar imala savršeno telo ... ako je haljina kratka ... onda treba da bude zatvorena gore, ako je pak sa velikim izrezom onda ne sme da bude prekratka ... inače prestaje da bude elegantno i postaje vulgarno ... doduše ... ova haljina na slici i nema veliki izrez, pa bi teorijski i mogla da prođe ...

• Eleonor
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Eleonor » pre 9 godine

Sve pohvale za izgled. Kao sto rekoh ranije, vrlo inspirativn dnevnik:)
  • Sax
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

od Sax » pre 9 godine

Luna85 napisao:Ja sam dosta niska 159 cm i onda su ovi kg ipak previše za tu visinu.

Ni meni nije jasno gde su ti kilogrami koji stoje na tikeru, po svim proračunima trebalo bi da bude manje, ali što se izgleda tiče nema šta da se zameri!
    Super si! :mahalo:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • pink rose
    Amater
    Amater

pa slazem se sa Sax. Inajcesce broj kilograma na vagi nije najmerodavniji izraz naseg odraza u ogledalu. Meni na primer obicno odluzmu bar 10-ak kila, malo ko bi poverovao da imam preko 100, a o onoj pocetnoj kilazi da ne govorim.
    Ja zaista mislim da si ti Luna vec sad onoliko postigla za svoj izgled, te je kod tebe ostao samo, sto bi Knez rekao, onaj FINAL TOUCH :)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Ja sam juče imala prepirku gde su me ubeđivali da sam premršava ?! Imam ravno 10 kg više nego kao devojka !!!
    Onda objašnjavam da ja nosim broj. 42 i da to uopšte nije premršavo ... i ne veruju mi ... žena koja nosi broj 38 me ubeđuje da sam mršavija od nje ?! Verovatno joj tako deluje zbog moje visine ... onda pokažem stomak (koji prilično uspešno krijem garderobom) i kažu ... to tako mora u našim godinama ... pretpostavljam da im tako izgleda zato što je u pitanju velika promena pa ne mogu da se priviknu na novu mene :neznalica:
    Sve u svemu ... i u prodavnici mi večito nude manji broj i nije im jasno kako nema šanse da se uvučem u njega ... volela bih ja da mogu, ali ... ne ide ... nema drugog objašnjenja nego da zbog visine izgledam vitkija nego što jesam ...

• pink rose
    Amater
    Amater

I ,leonida , na kraju krajeva , to je odlicno.....dok pohvale prste na sve strane. A da li je neko premrsav ili predebeo u ocima drugih, to je odraz samo njihove percepcije. :wink:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 9 godine

Odlično izgledaš! :)
    Uživaj!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Luna, gde si ti ?
    Ja navikla da od tebe kradem recepte ...

Odgovori 885 postova