Danas mi je 90 dan!
Hvala vam devojke od srca, moram da priznam da sam prezadovoljna i da nisam baš verovala da ću izgurati jer eto 12 godina nikada nisam. Za 90 dana skoro 12 kg manje. Prvi mesec je otišlo oko 7 kg i onda sam imala skoro mesec ipo dana zastoja gde nije otišao ni 1 kg i eto odjednom za samo tri nedelje otišlo je još 4 kg, bez ikakvog opterećivanja. Taj cilj koji sam stavila mi uopšte nije neki krajni cilj, nastaviću ovako pa koliko god bude išlo dole super

Lepota ovoga je u tome što možeš da obučeš bilo šta i da izgledaš super. Ranije sam sate provodila pre nego što sam našla nešto u čemu ću izgledati pristojno. Danas samo obučem ono prvo što mi je u ormanu i to je to!
Evo i jedna cela slika i više neću smarati sa slikama. Ja sam dosta niska 159 cm i onda su ovi kg ipak previše za tu visinu.
narcisa ako ovako nastavim, a planiram, biću mršavija nego kada me je muž upoznao.
Što se tiče hrane, jedem manje više normalno ali sam izgleda grickanje zauvek izbacila, a bogami i hleb i testo. Međutim mnogo sam opuštenija za hranu sada i samo jedem onoliko koliko mi treba. Zaista ne znam da li bih dozvolila sebi ponovo taj luksuz da se ugojim kada je ovako odlično.