Ju koliko posjeta, baš ste me obradovale
U međuvremenu sam ja brljala kvalitetno-nekvalitetno. Juče su bili proteini, pileće bijelo i paradajz, sto miliona piva, pilo se od 12 do 07. Uspjela sam da izgubim (ili nadam se možda samo zagubim) ključeve od kuće... Moram sada da prođem tragovima mog sinoćašnjeg lutanja i pokušam da im uđem u trag.
Juče vježbe nisam uradila, ali sam zato skakala 3 sata neprekidno, i to mi valjda dođe kao neki trening. Sad ću da se pozabavim trećim danom JM, koji je trebao da bude juče...
Danas, umjesto da se bavim fruktozom, jela sam ćuftaste uštipke i mješanu salatu... Eto takva sam -nikakva.
Sutra krećem novu unku i iskreno se nadam da će mi ići kao prošli put. Naravno, ne tempo skidanja, nego bilo kakva uspješnost, a najviše u tome da jedem po ps-u pa kakav god da je ishod.
Mama izgleda odustaje od dijete...ja nemam želju da se svađam s njom...
Htjela sam svašta nešto da pišem kod vas, ali nisam u stanju. Primila sam jednu neprijatnu vijest pa sam sva ošamućena. Sutra idem do drugarice u Prijedor i tome se veselim, nismo se vidjele dugo.
Evo i ovaj post mi je s brda s dola...
Juče mi je bilo predivno. Mi smo bili odličan razrad i izdružili smo se kao nekad u 8. Potegnule su se razne teme, ali su bile aktuelne i stare zeze i fazoni iz rane nam mladosti. Poslijesmo drugarice i ja otišle na ples, skakanje do iznemoglosti... Stekla sam udvarača i pratnju do kuće

Sve u svemu jedan veoma ispunjen dan.
Jetrvice, divan je moj plavi metar. Ja volim da bilježim te obime

Šta god da se dešava sa ovim zastojom, neka ga. Dobro dođe opomena, da ako nisi dobar nema rezultata. Sitna slova znam, ja sam ipak štreber

, no ... papričice su mi nažalost boljka. Svjesno ih pojedem pa umirem sto dana poslije toga.
Dudo, ja se iskreno nadam da ćeš da dobiješ tu pivicu, ali nebitno dobićeš je u svakom slučaju, jer ti to zaslužuješ, u potpisu Loreal ; )
Eto dragi ljudi, pišem vam večeras, sad stvarno nisam sposobna da krojim suvisle rečenice.
E da vježbačice jel normalno da ti metar pokazuje više centimetara ako vježbaš? Nešto mi to ima logike, ali samo da pitam.