Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Tvoja dijeta uopste nije losa i sasvim odgovara mom senzibilitetu :D Ali to sam vec rekla, sad se ponavljam ..

Ako mi ne bude islo sa UN, ja cu da krenem po tvom dnevniku i jelovniku :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Ma ići će ti unka, tj. već ti ide, nema brige za tebe. 8) Jedino ako ti baš zaista ne odgovara raspored namirnica, ja se najviše iz tog razloga nisam odlučila za nju, a i priznajem da sam suviše ješna za tako male količine hrane. Ovaj moj "sistem" ima samo tu prednost što je u suštini sličan mom normalnom režimu ishrane, tj. jedem skoro sve što bih i inače jela (i pila :D ), čak se povremeno častim kaloričnim đakonijama, jedino su izbačene zaprške, višak testa i višak masnoća, i manje su količine zato što se nalivam supom po ceo dan. (To sa supom definitivno planiram da zadržim kao životnu naviku. :) )

PS Morala sam da editujem jelovnik, neko mi pojeo moju čorbicu. :cry:
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Dudo prijavila si da ti je na vagi manja težina .. znači li to da treba da se :skakutalo: zbog tvog minus u kilaži? I koliko je to manje?
    Draga upravo zbog toga i jesmo na forumu da se hrabrimo, bodrimo, podržavamo, kritikujemo, savetujemo ali i da se radujemo zbog minusa na vagi ... dakle, takvu stvar transparentno a ne onako usput ... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pokazuje 51, al' ja još ne smem da se radujem... :D Znam da deluje smešno ovo moje pola kila po pola kila, ali u poslednje vreme bašššš teško ide. Ako se ovo potvrdi sutra i preksutra, biće :pivo: :veseljak: :skakutalo: i ostalog veselja. :)
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

Ja ću onda prije vremena da se :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
    Reci mi Dudo, taj bob, ja sam kupila u kesici,Ledo proizvodi, je l' da?
    Je li ono skrobno povrće ili je neutralno?
    Mi smo htjeli ove godine da ga posadimo ali nismo našli sjeme nigdje...
    Inače, ja danas pravila onu čorbicu(malo mrkve, tikvica,luk), nalila vode i nju danas jedem čitav dan i mogu ti reći pomaže u probavi baš dobro...Inače me probava zeza maksimalno ovih dana, valjda zbog PMS, ali čorbica pomaže...
    Eh, da ne duljim više... :009: te
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, draga! :009: Hehe, ala me sad pritisnuste, nema mi druge nego da ostanem na 51! :D

A za bob, ev' ovako: mama mi ima baštu, pa extra za mene seje bob i bere skroz zelen. Ako si raspoložena, mogu da ti pošaljem seme, samo mi šibni adresu. Ne bih mogla odmah, morala bi mama da prvo pošalje meni, ali znam da se teško nalazi, a ako ga voliš kao ja, onda ću ti poslati od srca! :)

Računa se u skrobnu hranu, ali kad se ovako mlad obere, takoreći nema skroba. Ovaj juče je bio kao pečurkice po sastavu, a čorbica skroz bistra! Milina za dijetu. :) Tako mlad čak bi možda čak pre išao u proteinsku hranu, ili u neutralnu, ne verujem da je Ledov k'o mamin. ;)
    Poslednja izmena od dudank u 05 Sep 2009, 20:16, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Pa ove moje devojcice jos nisu ukapirale da bas nista ne moze da bude ni lepo, ni dobro ni ukusno kao mamino, jer samo mame u sve sto rade unesu i jako puno ljubavi.
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Bravo za pola kilca, malo po malo...i sve je manje :skakutalo:
  • LittleMissSunshine
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od LittleMissSunshine » pre 15 godine

Bravo, bravo, braaaaaaaaaaaaaaaaaavo!!! :D :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Nenić i LMS! :) Da nije vas ovde, ja bih se još batrgala negde u farmerkama 34... :D
  • Liki
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Liki » pre 15 godine

Bravo za minusić, Slika
    Moja mama mnogo voli pihtije od boba :D , ja ne baš Slika
    mvera napisao:Pa ove moje devojcice jos nisu ukapirale da bas nista ne moze da bude ni lepo, ni dobro ni ukusno kao mamino, jer samo mame u sve sto rade unesu i jako puno ljubavi.
    Kao i uvek Verica je u pravu :009:
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E, ovo je bodrenje... :) Pa sad NARAVNO da nemam obraza da vratim to pola kila... :16:

Pihtije od boba ni ja ne marim, više volim čorbu, a one druge pihtije bolje da ne pominjemo. 8) Iz humanih razloga... :cry:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

SVIM ČLANOVIMA FORUMA - VAŽNO OBAVEŠTENJE
    Molimo Vas da pročitate sledeće obaveštenje u vezi sa pisanjem u dnevnicima koje se nalazi na
    viewtopic.php?f=17&t=2027
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Opet samo da se prijavim, danas i dalje vaga pokazuje 51, čak malo manje. Ako bude i sutra - svečano pomeram tiker. :)

Današnji jelovnik:

D: nektarina
    R: čorba od junetine i povrća, jogurt
    U: isto
    V: musaka od tikvica i salata

E, sad ovde moram da napomenem da poslednja 3 dana između užine i večere pijem pomalo piva (1-2 čaše), uklopljeno u kalorije, i da mi se čini da mi je to opet malo ubrzalo metabolizam. Možda ima veze, možda samo uobražavam, ali kazaljka ide naniže. :neznalica: Gile, opleti po mom pivu slobodno! :D
    Poslednja izmena od dudank u 06 Sep 2009, 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Tek sad videh fotkice, ali mi nije jasno s kim si na prvoj slici i ko je na drugoj? Ono malo dete ti je sin? Ti odlicno izgledas, chorba dobro radi posao ... a s obzirom koliko volim corbuljak dodje mi da se prebacim na tvoj rezim :) Pivo ne pijem, pa ako je ono uzrok tvom minusu onda - jbg!

Cestitam za minus ... :)
Odgovori 9033 postova