Sastojci su bili dijetalni, tako da se maltene uklopila u dnevne kalorije, a pojela sam baš dosta. (Uklopila bi se skroz da nisam otela još parče iz tuđeg tanjira.) Meni je i lepša takva originalna italijanska nego one hiperkalorične američke varijante na koje smo navikli.Ove nedelje imaćemo ludnicu, treba da se bacimo na zimnicu, a veliko dete se seli u veći stan i maksimalno mu treba naša pomoć, prvo ide mm radi krečenja i sitnih popravki, posle idem ja da sve to uljudim... usput i kupovina dopunskog nameštaja, a treba da se odrade i neka krupnija renoviranja, koja će ići na račun kirije, ali svejedno je maltretiranje... s jedne strane nisam oduševljena tolikim poslom, ali s druge mi je drago što će dete imati pravi momački stan kompletno sa svojim stvarima i uređen po svom ukusu.
A i veći je prostor, pa možemo češće da mu se uvalimo.
U svakom slučaju nam ovako ispada jeftinije, a njega motivišemo da se skući u većem gradu, oduševilo me što je od neke svoje zarade već odvojio pare za nov frižider.
Tako će manje da razmišlja o povratku kući, jer i ne treba da se vraća u grad gde za njega izvesno neće biti posla. A ako baš ne budemo mogli jedni bez drugih u životu, onda je bolje da mi grabimo za njim nego da se on vraća i da svi zajedno tupkamo u mestu. 
Danas redovno, pica jeste bila divna, ali duša mi vapi za svežim vitaminima.

D: nektarine
R: gomila "trikolorea" (sir, paradajz, bosiljak), dvopek od ukupno 50 g hleba
U: jabuke
V: svinjski file s pečurkama (možda će biti ubačen i sir), salata

i to talijanska
,moliću lepo
, a bogme i svinjski filet
.Bravo za dete.Vidi se ko je odgovorna majka
.Sinek je spreman da živi svoj život,bez pomoći svoje muterke
.Voli te tvoja druga 
Sad treba devojčice da mu cinculiraju, ne majka.
, na kraju sam pribegla sredstvu koje gotovo uvek pomogne, dvopeku malo umočenom u razblaženo sirće. Večerala sam vrlo malo jer nisam mogla od bolova (žali bože, bio mnogo lep file), ali je moguće da sam prebacila plan s tim dvopekom, ukupno sam četiri velika komada izgrickala u toku večeri i noći. Tek negde oko dva mi laknu.
, a ruke svrbe
Dobili smo zadovoljnog i ispunjenog sina, (vrlo)dobrog djaka, sportistu (braon pojas u karateu). Dijete koje zna spremiti sebi da jede, njemu nikad nemam obavezu da peglam
Tako da neku djecu ne treba previse stezati, treba ih pustiti da zive svoj zivot, sve to bude dobro, ako im ne stvoris revolt.... No, ima i one druge djece (mladja cerka), e s njom nisam jos nasla sistem 

.Jeste istina,a možda bi bilo bolje da je đubre od detea,a vukovac
.Pa sad izaberi
.Sve sam konce razvezala.Žao mi njega,a neće da idemo kod psihologa,kaže nisam lud
.I to je taj buntovni otpor,a psiholog kaže nemože bez njega ništa
.Samo nešto što je urođeno u prirodi se može probati korigovati,ako se uspe,ali sve ostalo ih roditelji nauče.I onda kad čujem,vidi kaka je onaj mali,sram ga bilo kako se ponaša
.Strašno