[quote="mirkaa"]No, ima i one druge djece (mladja cerka), e s njom nisam jos nasla sistem
Na ovo mogu samo da potpišem za svog sina

.O tome sam pisala.Lepo vas dve ispadošte i ozloglašene majke

.Nisam ni ja daleko

.Mene u školi ispljuvaše profesori svi do jednog

.Dobro vam i poslušno dete,ali koja lenština,pa ništa niste napravili od njega

.Jeste istina,a možda bi bilo bolje da je đubre od detea,a vukovac

.Pa sad izaberi

.Ne znam više ni šta da mislim,a nemam bogami ni sa čim da mislim

.Sve sam konce razvezala.Žao mi njega,a neće da idemo kod psihologa,kaže nisam lud

.I to je taj buntovni otpor,a psiholog kaže nemože bez njega ništa

.Ćerka sušta suprotnost

.I rađala sam je kao po knjizi,a tako je i odrasla,a kod njega,dobro nisam umrla pri porođaju i on i ja,sobzirom u kojoj divljoj bolnici sam ga rađala,dobro ostasmo živi

.E ,tako je svih ovih 16 godina.Non-stop pričamo i ja mm,a valjda će nešto i dopreti do njega

.Najiskrenije vam kažem,a to svi moji poznanici i okolina zna,mene nikada u svom životu nije zanimalo šta ko misli o meni,sa čim ispira usta itd.Uvek sam se gnušala zbog takvih stvari

.tako da izjave tipa zameranja kakva su deca,je takav greh,da ljudi nisu svesni toga

.Ko god ima decu,nema pravo da priča o tuđoj,a ko nema decu,taj nema pravo ni usta da otvori da bi komentarisao nečije dete.Deca se počinju učiti od pelena

.Samo nešto što je urođeno u prirodi se može probati korigovati,ako se uspe,ali sve ostalo ih roditelji nauče.I onda kad čujem,vidi kaka je onaj mali,sram ga bilo kako se ponaša

.E ,pa te bi pljunula u sred čelenke

.Što mu nenađeš roditelje pa im to nekažeš

.Strašno

.Tako dudo moja,baš zbog tih zamerki da si ovaka ili onakva mati,svi se ogrešili o tvoje dete,pa on ispao Bogu hvala dobar čovek

.E ,sada bi ja te tražila da ih pljunem i u drugi obraz

.Mnoge stvari su i relativne i induvidualne i zato ih netreba komentarisati.Šta ja imam od toga,ako kažem nekom šta mislim o njegovom detetu i to ako još pljujem.Bože koje gluposti i gadosti.Ali, nismo svi isti,a meni srce puno što sam ja ovakva kakva sam i po tom pitanju.Vidiš kako i naša mirkić nije dobra za komšiluk.Pa sećam se njenog posta,kada je prve kg.skinula,komšinica joj rekla,ja mislila da si trudna

.Strašno

.Mogu misliti šta je ta ista rekla za sina

.Bože mili sačuvaj nas od zla.Raspisah se ja u tvom dnevniku,kao da je roditeljski.forum,a ne dijetetski.Kod tebe je i onako sve uredu što se tiče jelovnika (ako izuzmemo talijanske pice

).mili moj kauboju lep dan ti želim