Jeco, hvala za linkove, ja njega tj. i njega i njih imam već dugo u kompu u mp3 formatu, ali nikad mi nije palo na pamet da gledam klipove... oduševila sam se juče!!! (I naravno da nisam stala na te tri.

)
Boki, puž zahvaljuje na društvu

! Ja sam ovaj mali i alavi

, zato ove nedelje neće biti minusa... zbog nečeg se minusi kod mene pokažu tek svake druge nedelje, ali ne žalim se, samo nek ih ima.

E, da se pohvali sad vaša drugarica kako se sinoć bajno provela... elem, žalila sam se da su nam zatvorili sve normalne lokale; i taman se nameračimo na poslednje normalno mesto, kad ono cvrc, i njega zatvorili... ne znam da li što je kraj sezone ili se opet umešala inspekcija, nebitno... dakle, napirlitamo se i krenemo u stilu "niko nam ništa ne može, nama će biti lepo uprkos svemu"... i onda me na prvom uglu zakiti slepi miš (srećom po ruci, nije po odelu ili ne daj bože kosi - ko zna, možda je to isti onaj, pa se svetio za preživljenu traumu

), a na sledećem uglu... e sad, treba znati da ja i na visokim štiklama (pogotovu tad) hodam brzinom prosečnog trčanja... dakle, na sledećem uglu odlepi mi se kaiš od sandale i izleti mi stopalo, a s njim i ja u elegantnom luku, i tako se prospem po asfaltu da su muški iz kafića preko puta poleteli u spasavanje, a devojke su popadale od smeha, ali iskreno, cerekala bih se i ja da se neko onako glupo pokršio.

(S tom razlikom što bih ipak pošla i u spasavanje.) Na kraju sam junački produžila, uzela superlepak u prvom kiosku, zalepila sandalu i tako razbijena tresnula dva piva, mada u malo mračnijem delu, da se ne vide oguljena kolena. Unakazila sam se onako žešće, a i ovu bolesnu ruku sam baš dosta nezgodno udarila, kreten totalni.

Sad planiram sve cipele i sandale da proverim, da mi se ne bi više dešavala ovakva neprijatna iznenađenja... najgori bedak je kad trezan padneš kao pijana stoka.

Inače me mrzelo sinoć da jedem picu, a kako je krenulo, verovatno bih se polila čilijem ili tako nešto, bolje što nisam. Zato smo kod kuće noćas nadoknadili (pituljice s belim lukom iz zamrzivača, podgrejane u rerni + goveđa pastrma + kozji sir = oždrali se), dakle redovni brlj odrađen, pa ako večeras izlazimo (90%), samo će pivo biti brlj, ne i klopa.
Svima lep dan želim, bez padanja.
D: velika nektarina
R: mlad sir, salata, dvopek
U: paradajz - jeo mi se 
V: pica
polubrlj - 2 piva