Mirjanaaaa... baci taj recept na pp ako imaš.

Loptica90 napisao:Joj, volim ja i proju i projaru![]()
dudank napisao:Pilot je noćas uhvaćen i srećno pušten da odleti... pobedili smo u ljutoj i neravnopravnoj borbi s nadmoćnim neprijateljem. Ukratko, zavukao se u sanduče sa osiguračima i nije bilo šanse da se iščačka bezbedno po nas i njega, tako da je usred noći mm improvizovao mrežu za leptire (drveni metar, plastični okvir od sita, kesa, selotejp), e, onda je nastala nova tura jurnjave, (probudilo se i dete i krenulo da zavija), i zvučalo je kao da gomila budala lovi aždaju. Verovatno smo ostavili baš lep utisak, ispod nas su nove komšije koje su se nedavno uselile.
dudank napisao: A krećemo polako i sa zimnicom, prve na redu su šljive dok ih još ima - malo kompota (za kolače deci) i malo onih u rumu (za kolače mami ), to ćemo danas ili sutra... planiram da probam i prvi put kečap od paprike (jedva našla pristojan recept, bar naoko deluje OK), ostalo sve standardno, nećemo previše eksperimentisati.
dudank napisao:Veliko dete dolazi danas s puta , jedva čekam da čujem detaljne utiske o Litvaniji i Letoniji, onako ukratko reče mi da je toliko lep i zanimljiv deo Evrope da vredi otići na duže, a ko bi se setio da ide tamo... ja prva ne bih se setila ni da postoje te zemlje.
Da ne zaboravim biser - mače je uredno krenulo da staje na vagu posle svakog mog merenja, zagleda se u one nule pa u mene, pa siđe, valjda je skopčalo da je to neki kućni obred koji moraju svi da poštuju.
Korisnika u ovom forumu: zabzab i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.