Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Nije proja, projara... proju pravim :24: , ali za projaru sam promašen slučaj. :bas_tuzan:

Mirjanaaaa... baci taj recept na pp ako imaš. :)
  • Radmila
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Radmila » pre 14 godine

Hajde upetljaj me skroz sa tim imenima :D daj ti meni proju, sa sirom, kukuruznim brasnom, solju, malo ulja i tako tim, uzasno mi se sad jede :(

Ko mi kriv kad citam to :( :bas_tuzan: :crybaby:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Proja je klot, bez ičega, ono što se jede umesto hleba uz kiseli kupus, sarmu i pihtije, a projara je to sa sirom, mlekom, kajmakom... ko već šta stavlja. Ja juče skrkah tonu kajmaka i opet nije bila dobra. :neznalica:
  • dzasmin113
    Početnik
    Početnik

od dzasmin113 » pre 14 godine

mmmmmmmmmmmm projaraaaaaaaaaaaaaa :09:
  • Loptica90
    Amater
    Amater

od Loptica90 » pre 14 godine

Joj, volim ja i proju i projaru :07: :09:
  • dzasmin113
    Početnik
    Početnik

od dzasmin113 » pre 14 godine

Loptica90 napisao:Joj, volim ja i proju i projaru :07: :09:

Poooooootpisujem!!!
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

joj ovde samo o nekim grehovima vodi rasprava :evil: I ja volem i proju i projaru, ali danasnji kontrolni test kaze da definitivno moje telo nevoli kukurzno brasno , telo nevoli , a ja volim :?
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sa' kad nisam riknula... pojuri nas slepi miš, mm taman da ga uhvati, a glupo mače se stušti i otera ga još dalje u predsoblje... i sad ne znamo da li je u stanu ili ne, a milion polica s knjigama, može da bude svugde. :( Da je neko imao da snimi ovu jurnjavu po kući od malopre, hahah, nas dvoje, mače i slepi miš, a ne zna se ko se više isprepadao... :D Kad bih mogla maci da instaliram krila, uf...
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 14 godine

Dudo di si ,da te nije nedaj Bože,izeo slepi miš :16: :16: :16: .Scena je bila za oskara :skakutalo: .Zamisli mače :shock: ,koje njopa miša :evil: .Nama se negde uvuku u šupu (slepci jedni) :x .Mm tražio,nemože naći,a čuju se :005: .Sve mačke iz komšiliku stoje u jednom ćošku i čoveče vrebaju i čekaju,kao oni prasići iz Diznijevog crtaća,što gledaju u sat kada trebaju sisati :headbang: .Džabe, mm ih nije našao.Mi imamo uvek pridošlice u vidu mačaka,pasa i drugih životinjica.Blizu Dunav sa bogatom šumom :wink: .Jedno veče nam je i lasica ušla koroz otvoren prozor.Deca bila mala,prestravili se :( .A nju ,nikada uhvatit,dobro mi nije uništila svo pokućstvo :o .Mačaka puno dvorište,a pogotovo sada zbog tih miševa,kao da je kongres mačaka iz celog grada :shock: .Džaba šic.........Vide oni da u nama nema zlobe,pa nas samo tupo pogledaju i kao da kažu dosadni ste ko i ovi miševi,što neće da izađu.Oni su noćni letači,pazi dudo da ti se neupetljaju u kosu,onda nesmem ni daSlika,šta će da ostane od pužićeve frizure.A sa druge strane ,jopet i kod tebe reč o proji i tako tim zabranjenim krasotama,ma :placljivko: načisto.Lep dan ti želim druže i verujem da će se miš naći na jelovniku tvog kućnog ljubimca danas.Voli te drugSlika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pilot je noćas uhvaćen i srećno pušten da odleti... pobedili smo u ljutoj i neravnopravnoj borbi s nadmoćnim neprijateljem. :16: Ukratko, zavukao se u sanduče sa osiguračima i nije bilo šanse da se iščačka bezbedno po nas i njega, tako da je usred noći mm improvizovao mrežu za leptire (drveni metar, plastični okvir od sita, kesa, selotejp), e, onda je nastala nova tura jurnjave, (probudilo se i dete i krenulo da zavija), i zvučalo je kao da gomila budala lovi aždaju. :16: Verovatno smo ostavili baš lep utisak, ispod nas su nove komšije koje su se nedavno uselile. :010:

Ovih dana smo nešto užasno bili lenji da smišljamo jelo, za malo dete smo tu i tamo zbrčkali nešto, ali mm i ja kô zidari - salama, pašteta, sataraš iz tegle, gotovi ćevapi... A u frižideru istrunu silno povrće. :neznalica: Ne znam šta mi je, prvi put u životu nešto mi se ne jedu povrćke, samo mi se jede nešto konkretno, ljuto, začinjeno... danas planiram džigu da spremim na tako neki način, s paradajzom, belim lukom, biberom, origanom, ljutim papričicama. :12: A krećemo polako i sa zimnicom, prve na redu su šljive dok ih još ima - malo kompota (za kolače deci) i malo onih u rumu (za kolače mami :D ), to ćemo danas ili sutra... planiram da probam i prvi put kečap od paprike (jedva našla pristojan recept, bar naoko deluje OK), ostalo sve standardno, nećemo previše eksperimentisati.

Veliko dete dolazi danas s puta :skakutalo: , jedva čekam da čujem detaljne utiske o Litvaniji i Letoniji, onako ukratko reče mi da je toliko lep i zanimljiv deo Evrope da vredi otići na duže, a ko bi se setio da ide tamo... ja prva ne bih se setila ni da postoje te zemlje. :)

Da ne zaboravim biser - mače je uredno krenulo da staje na vagu posle svakog mog merenja, zagleda se u one nule pa u mene, pa siđe, valjda je skopčalo da je to neki kućni obred koji moraju svi da poštuju. :16:

Dakle, danas:

D: jogurt
    R: džiga s paradajzom, dvopek od 30 g hleba, salata, kiselo mleko
    U1: nije bilo lubenice, pojela 1 nektarinu
    V: isto što i za ručak
    Poslednja izmena od dudank u 15 Sep 2011, 00:56, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

Ti si luda zena :16: :16: :16: zabolice me stomak :16: :16: :16:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 14 godine

dudank napisao:Pilot je noćas uhvaćen i srećno pušten da odleti... pobedili smo u ljutoj i neravnopravnoj borbi s nadmoćnim neprijateljem. Ukratko, zavukao se u sanduče sa osiguračima i nije bilo šanse da se iščačka bezbedno po nas i njega, tako da je usred noći mm improvizovao mrežu za leptire (drveni metar, plastični okvir od sita, kesa, selotejp), e, onda je nastala nova tura jurnjave, (probudilo se i dete i krenulo da zavija), i zvučalo je kao da gomila budala lovi aždaju. Verovatno smo ostavili baš lep utisak, ispod nas su nove komšije koje su se nedavno uselile.

:16: :16: :16: obavezno da dođete kod mene,sa tri takve mišolovke :16: :16: :16: .Kod mene će da izgleda ko u pravom horor filmu :evil: .Puno drveća u bašČi oko šupe,a uveče mrkli mrak,tako jedino,mačke okolo kao najljuće zveri,a za komšiluk nebrini,kod nas su tesni placevi,kao u zgradi da živimo i svi smo navikli da čujemo šta komšiluk priča u svom dvorištu,a leti bogme i u kući,kada je onako sve otvoreno,ali niko neće primetiti,jer smo naivkli na buku svi :D .Siroti komšiluk ,jel ste proverili da nisu odselili danas :16: .

dudank napisao: A krećemo polako i sa zimnicom, prve na redu su šljive dok ih još ima - malo kompota (za kolače deci) i malo onih u rumu (za kolače mami ), to ćemo danas ili sutra... planiram da probam i prvi put kečap od paprike (jedva našla pristojan recept, bar naoko deluje OK), ostalo sve standardno, nećemo previše eksperimentisati.

Za zimnicu svaka čast Fatate bogme zadnji voz.............. :wink:

dudank napisao:Veliko dete dolazi danas s puta , jedva čekam da čujem detaljne utiske o Litvaniji i Letoniji, onako ukratko reče mi da je toliko lep i zanimljiv deo Evrope da vredi otići na duže, a ko bi se setio da ide tamo... ja prva ne bih se setila ni da postoje te zemlje.

Da ne zaboravim biser - mače je uredno krenulo da staje na vagu posle svakog mog merenja, zagleda se u one nule pa u mene, pa siđe, valjda je skopčalo da je to neki kućni obred koji moraju svi da poštuju.

Sedi bre jedan.................. :x, pa tolike godine natukla ,a nezna de je ovaj deo Evrope :o :shock: :-P .Ma ne da ne zna ,nego nezna ni da postoje :o .Vodićute kad ja budem krenula u Moskvu,pa tebe prvo odbačim tamo 8) ,da se dobro pozabaviš tim delom JEvrope,a ja ću kod Jece u Moskvu,pošto verujem da si za nju čula :-P .

A mače :29: ,šta napravi od njega :NN05: ,kuku :AA11: ,da i ono staje na vagu :cry: ,nemogu da verujem :neznalica: .Pa noramalno,kad mu nisi dala miša :evil: ,oMa kaliralo :16: .Uči ti mače da pada u bedak :cry: zbog brojki na vagi,ako ,ako ,zlostavlja životinjke sa sve kućnom vago avaj meni :placljivko: ,nema veze što si mišića pustila na slobodu :005:

Šou program draga moja :hi-fi:
  • Jelenab
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Jelenab » pre 14 godine

Evo i mene, evo i mene... Dotrcala da se javim ... Sreca pa sam jela, inace bi krenula da balavim od gladi i na samu pomen ove dzige sa svim mogucim dodacima. Sto ja to vooooleeeem...
    Ukoliko Vas put nanese - tu sam da vam pokazem lepote ovog grada :) A i za sve sto treba vezano za " Матушку Россию" opet sam tu ;)
    Большой привет от ваше подруги из Москвы
    :009: :009: :009:
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Dudo veselo kao i obicno kod tebe , maca ti je you tube :D
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ahhh... ma kakvi da ne znam Rusiju, ona je moj san :) , nego mi ti baltički okrajci (ne računam Petrograd) nikad nisu pali na pamet u klasičnom turističkom smislu, tj. nisam znala da uopšte i postoji tura do tamo preko naših agencija. Koliko sam shvatila, nije bilo ni skupo, on je to nešto sam od svoje ušteđevine, mi smo samo trun dodali. :)

Zimnicu ovde i inače narod ostavlja kasno, sve što se ne proda širom Srbije dođe ovamo pred krstovdanski vašar, jedino s voćem mora da se hvata voz, breskve su još lepe, ali šljive su mi sumnjive. Danas nismo našli, sutra, dakle. :)

Boki, maca mi se ponaša kao pas, 2 u 1. :D

PS Izvinjavam se svima što sam sluđena i ne stižem nikome da svratim... dete traži novi stan (i ovaj je lep, ali on hoće nenamešten, da bi mogao skroz da se raskomoti sa svojim stvarima), a traži ga tako što mi šalje instrukcije porukama, a ja jurim oglase i zivkam, naporedo s redovnim poslom i ručkom.
Odgovori 9033 postova