Mima ti je jako lepa i meni je nešto poznata, mora da sam je negde nekad videla, a inače jako pamtim lica tako da sam je 100% negde zapazila zbog frizure Baš lepo izgledate zajedno
Ali da se ne lažemo, ja mislim da smo svi mi ovde prvo snimili tortu
Ehej, slatki ste mi oboje. Najzad da sam videla slicice koje si obecao. Mima je promenila friz od kada sam je videla poslednji put. Bas joj lepo stoji.
Iju sta ja ovo vidjeh Pa vi ste kao mladenci Gigo,izgledas super a za Mimu nemam rijeci...SVAKA CAST!E molim te "baci"kuma na UNku...treba mu E da....cestitam za zavrsetak 2 kruga dijete...BRAVO
Znas sta...jesi li ti siguran da je pametno da povedes Mimu sa sobom na letovanje? Ukrasce je neko
Ne mogu da verujem da izgledas upravo onako kako sam te i zamisljala! i iskreno, ti uopste ne izgledas kao da imas toliko kila koliko imas, a zena ti je vrh vrhova! fina lady, vidi se da drzi do sebe
I ja sam videla fotografije sa venčanja, mislim da ste baš lep par, ne znam zašto je Mima na dijeti izgleda super, a obzirom da si ti imao nekada kg onoliko koliko ti pokazuje ticker, ti si morao da promeniš kompletnu garderobu!!???
Jedno veeeeeeeeeeliko hvala za sve ove divne reči što su preletele preko Vaših prstića kucajući ih, veliko hvala od mene a još veće od Mime.
Biljka, Mima i nije više odavno na dijeti ona se samo lepo održava, jer UN dijeta je takva da kad telo samo dođe do neke mere onda djete nema više efekta - al Mimi to odgovara, i način ishrane i rezultat održavanja, a što se moje garderobe tiče, imam jš malo zaliha iz nekih mršavijih dana a i sužavam šta se može suziti.
Malo sam čituckala sada tvoj dnevnik , čestitam sa zakašnjenjem na završenom drugom ciklusu i nadam se da ćeš biti i dalje na forumu (ja se taman priključila dijeti i navikla na tebe i tvoje savete)
Sad je trenutno održavanje naredna tri meseca pa je tek onda drugi krug dijete kompletan a nakon toga ću se odmarati od bilo kakve dijete. A što se tiče mog prisustva i nakon što ne budem na dijeti ja ću i dalje biti tu da dočekam nove članove, da Vas pratim kroz dijetu i održavanje sa svojim savetima, da Vas hvalim a i kudim. Ipak sam ja jedan od urednika na forumu i moje prisustvo bez obzira na dijetu je i za očekivati.
kako krofnice ne možeš da vidiš slike, da nisi uključila neku blokadu za prikaz slika.
Ja ne mislim da izgledate kao mladenci. U stvari mislim da je tu došlo do neke zabune. Bela haljina je trebala da bude na Mimi, jer vas dvoje izgledate 10 puta bolje od mladenaca. Svaka čast za ženu tigricu, a i ti si mi vitak i visok ko zelen bor.
Nego, treba mi mala pomoć, ako može. Hoću da promenim ticker, a sad nemam pojma gde da kliknem da mi se pojave oni podaci koji su se pojavljivali kada sam ranije išla na ono "Profil". Ajd, pomagaj.