Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Radmila
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Radmila » pre 14 godine

To je ta linija na kojoj svako moze da zavidi :) ja volim kada neko ima maaaalo naglasene kukove, kao duda, meni je to lepo kad se obuce uska haljina, struk uzak a kukovi su tu :) uh :)

P.S. dudo jela sam danas djuvec, po nasem recOpisu :P :-P :009: :009: :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

A meni deluje da je kod mene više salceta. :16: Tebi se nekako već poznaju obrisi kostiju... moji kukovi su bespovratno zakopani negde duboko ispod mekih jastuka sala i ne bi ni Indijana Džouns uspeo da ih locira. :16: (A i nema šta da traži Harison Ford oko mojih kukova. :19: ) A obe imamo sa strane ona ljupka brdašca i između njih ulegnuće u koje tako elegantno legne kaiš. :roll: E ta brdašca... grrrr. :evil:

Rašo, gde me nađe s đuvečom... :placljivko: Uživaj i za mene!
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Kakva perverzija od recepata... :shock:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 14 godine

Vas dve ste cudo, nabijate mi komplekse.. :D Stvarno izgledate super..

lasata, prava dijetala :007:
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

A ja sam zaboravila da napišem da sa začinima treba da se pomeša još trećina kašike soli. :29: Odoh da editujem...
  • Radmila
    Amater
    Amater

Dudice, samo da ti kazem da je djuvec bio najdivniji na svetu :P mislila sam na tebe dok sam ga jela sa uzivanjem :roll: ali nema vise :bas_tuzan: do sledeceg skrobnog :( Bozeeeee kako je bio lep :crybaby:

Samo nisam gore stavila kolutove paradajza :( to sam zaboravila :nasilan:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Rašo, ne navodi me više na greh! :16: Ne zna niko moju muku s đuvečom, od svih jela na ovom svetu, mm nije ljubitelj samo dva meni najdraža - đuveča i podvarka. A takva su jela da ne možeš da spremiš za jednu osobu. :( Deca samo mrljnu... ne znaju oni šta je prava domaća 'rana. Mi smo kao mali jedva čekali zimu da se pravi podvarak, i početak leta da se pravi đuveč, onaj sa svežim povrćem i ponekim mladim krompirićem. :)

Noćas me probudila grozna alergija, verovatno opet mrav. :x Ne znam kako je kod drugih, ali meni kad krene koprivnjača, ne samo da svrbi nego peče kao da me je neko ošurio vrelom vodom. Noge su mi bile skroz osute i krenulo je i po licu i rebrima, jedva onako bunovni nađosmo xyzol, i naravno, danas sam ustala naduvena. U poslednje vreme nam se poneki mrav pojavi i u kupatilu, moram da izvidim odakle ulaze. Stvarno me terorišu. :(

Ne znam šta jedem, dan je započet s voćem, ali ručak još nije na pomolu jer smo svi ustali malo kasnije. Ovih dana mi prijaju manje količine kaloričnije hrane, nisam nešto u fazonu za čorbice i slčno, pa će nešto tako i biti. U svakom slučaju čuvam malo kredita za pivo večeras, juče sam mislila da iskočim nekud, ali mi je kompjuter nastavio da divlja i osposobila sam ga tek oko 5 po podne za rad, tako da će disanje vazduha biti večeras. :)

D: ogromna nektarina - oko 100
    R: velika porcija lažne popare od karfiola (kuvan karfiol izgnječen i učvaren sa malo pržene slaninice, pavlake i trun butera) - 500
    U: lubenica - 150
    V1: 2 dvopeka sa ajvarom i salamom - sve znam, ali prijelo mi se - oko 350
    V2: isto... i u međuvremenu pivo, polubrlj :)
    Poslednja izmena od dudank u 12 Sep 2011, 01:15, izmenjeno 5 puta ukupno.
  • Radmila
    Amater
    Amater

Jaoj ja obozavam podvarak ... Secam se pre dve godine sam krenula kuci iz skole mrtva gladna, II smenu sam isla, i poslala mami poruku spremaj podvarak umirem od gladi :D ja sam tu serpicu podvarka tako slatko pojela :) uh evo i sad mi mirise ispred nosa :) Obozavam to :) hocu podvarak :007:

Sto se tice te alergije idi u onaj centar u Džordža Vašingtona 17, nemoj se sa time zezati :) Meni je jednom tako izasla alergija u vidu pecata malih po celim obrazima, onako kao da su bubuljice, poludela sam, isla i oni su mi prepisali Erijus, (ne znam kako se pise valjda Aerius) :D

:009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma ne mogu oni tu pomoći, nažalost. :( Jedino mogu da potvrde ono što znam, tj. na šta sam sve alergična, i da isprobaju koji lek mi deluje... što takođe znam, kod mene pomaže samo xyzol, otkako se više ne proizvodi bronal, ostalo sam sve probala i nema rezultata. Nebitno, u mom slučaju to je samo jedna dosadna stvar, srećom nemam neke ozbiljnije simptome tipa gušenja. :) Samo izgledam... čudno. :D

Upravo nam je u kuću stigao karfiol i sad ću da napravim onu moju "lažnu poparu" i da se slatko naručkam. :skakutalo:
  • jaga
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jaga » pre 14 godine

dudank napisao:
    Jedino moram da primetim da Mirka ima lepa široka ramena, a ja kao pile. :D

Ja se izvinjavam sto upadam ovako neupucena. Nikako ne mogu da ukapiram o cemu se radi na ovim slikama!!!!
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mirka postavila slike u svom dnevniku, pa se ispostavilo da nam se identično raspoređuje salce kad se gojimo i kad mršavimo, zato sam stavila ja svoje radi poređenja. :) Šteta što nemam slike iz perioda kad sam bila plava, videlo bi se tek onda šta je dvojnica. :D
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

meni taj xyzal propisali u banja luci, i ja popila i otisla na posao i zaspala :D ne mogu glavu da drzim uspravno od njega, ja sad se vratla na prvi propisani flonidan. ne pomaze narocito, ali kad me bas krene onda njega, vise iz predostroznosti, da ne ode na disajne puteve. meni se alergije javljaju u vidu edema i urtikarija (otoka) potkoznog ktiva, koje onda pritiska misice i tako mi blokira odredjeni dio tijela. Manje imam osipe. U stvari zavisi sta je alergen (a ima ih ohohooo). Trenutno imam otoke po stopalima, tabanima i skocnom zglobu (od grinja) i prije dva dana sam pocela piti flonidan, jer sam jedno vece pocela kasljucati i gotovo izgubila glas. Sad je dobro, ali cu vjerovatno ispiti cijelu dozu, mada me je strah, meni se otvori takav apetit od ovih tabletica, cudo jedno,,,
    Sta sve napisah :020:
    :009: svoju bivsu plavusu
  • Jelenab
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Jelenab » pre 14 godine

Cao draga, mm ne uspe da nadje ono ( blitvu ) , al verovatno jer mu ovde vise nije vreme. Inace meni vikend prosao u ponavljanju engleskog, sa starijim detetom, sad ih uce na brzinu latinicne bukva .
    Malo landrali po trznim centrima, i eto - proslo vreme odmora. Jutros se budim i prvo sto posmisljam u sebi, :" Boze, dal je cetvrtak ili petak..." I onda kako se mozak sve vise vraca u normalu, shvatam "tuznu" cinjenicu da je teeeek ponedeljak... U svakom slucaju : srecan pocetak radne nedeljeeee :009:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 14 godine

Auuuuuuuu........ :shock: ,nema me dva dana,a ovde i kod mirke,teške modne revije zmijskih tela :013: .Ma samo još ja da postavim i da kažemo (pošto znamo da nas ista mati nije rodila :evil: ),da nam je otac isti :-P .Ma original isto telo,donji deo,a sa mirkom skroz se slažem,jer su i meni ramena šira.Pošto si ti pilence,meni si ipak najzgodnija od nas maleckih žena :009: .Isti su nam kukovi,samo meni i mirki još to što visi na zadnjici,našem portablTV-u ,je samo za :crybaby: .Nadam se da ćemo se i nas dve pretvoriti u labude ,poput tebe :wink: .Trebamo nas tri otvoriti poseban pod -dijet .forum.A tek alergije,ma idi begaj :010: .Ja sam ceo vikend bila otečena,a uopšte ne znam od čega :neznalica: .Od hrane nisam sigurno,a vreme nije bilo vlažno.Jedino mesečeva mena.Ona na mene deluje kao na i na plimu i oseku.Tako je i u mom telu.Danas skroz izduvana,prosto nemogu da verujem :? .Lep dan dudić želim i nadam se da nećeš opet da opleteš po mešenju nekih Lebova :wink: .Oma mi pođe voda na usta.Voli te drugSlika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Trojnice moje drage, sestre po portablu :D - to su ta legendarna 2-3 kila razlike koja čudo čine, jedina prednost kod nas malih, što se i pri slabljenju svako kilo vidi... ali zato smo sa 60 kila Slika. Meni stvarno krenuo da se topi portabl, sinoć sam čak uspela da se uguram i u farmerke xs (malo rastegljene, a i kipuće salo sam morala da sakrijem bluzom, ali bože moj, i Pamela Anderson ima krive noge), tako da samo treba da savladamo tih nekoliko presudnih kila. :skakutalo: PS Ja bih volela da imam šira ramena. :bas_tuzan:

Jecko, ni ja nikad ne znam koji je dan, samo nedelju znam jer tad šaljem izveštaj (da ne bih ranila u ponedeljak), a posle toga je sve otprilike četvrtak ili petak. :16:

Inače, apropo alergija - između nabrojanih (edemi, urtikarija i sve ostalo što redovno ide), imam jedan ekstra jedinstven simptom, i za njega mislim da ne bih ni smela da kažem doktorima jer bi mi se smejali. :16: Kako se nađem u prašnjavom okruženju (npr. mm uzme da istresa knjige), dakle, ne moram ni da pipnem prašinu, tako kreću da mi pucaju nokti na moje oči, bukvalno otpadaju kao da sam ih slomila, samo pogledam i vidim da visi nokat. To mi se dešava poslednjih 25 godina, otkako mi je dozvoljeno da puštam nokte, i uvek samo od prašine (nikad od hemikalija i od ribanja), uz ljupki svrab po celom telu i oticanje očnih kapaka, naravno, ali mislim da je ovo s noktima stvarno unikalno... ma treba me turiti u teglu s formaldehidom i čuvati me u nekoj laboratoriji kao uzorak. :16:

E sad, minus - da ga upišemo, -900 :skakutalo: , trebalo je da bude i veći, ali prase je sinoć ipak večeralo posle piva (i to opet salamu, mnogo mi se jela). Inače je bio najgori izlazak ever, finansijska nam zatvorila na 15 dana sve omiljene lokale, a ostavila "neprijateljske" na levoj strani pešačke džade, gde je usput i pivo duplo skuplje :x , opšta atmosfera kao u getu, odvratno. Miriše mi da je tu neka konkurencija nekog dojavila, a baš im hvala onoliko što nam svima upropastiše ove poslednje lepe večeri ove godine. :x Sad sam otišla kod konkurencije i nikad više.

Danas umereno, vadimo fleke od preskupog piva:

D: džinovska nektarina - oko 100
    R: ovde je bila izmena - jučerašnji karfiol, jogurt, oko 400
    U: lubenica - 150
    U2: salatica od krastavaca i crnog luka - do 100 sa sve uljem
    V1: dvopek od 30 g hleba, sataraš, 100 g mladog sira - oko 300
    V2: isto, malo jača količina - 350
    Poslednja izmena od dudank u 12 Sep 2011, 20:31, izmenjeno 2 puta ukupno.
Odgovori 9033 postova