Trojnice moje drage, sestre po portablu

- to su ta legendarna 2-3 kila razlike koja čudo čine, jedina prednost kod nas malih, što se i pri slabljenju svako kilo vidi... ali zato smo sa 60 kila

. Meni stvarno krenuo da se topi portabl, sinoć sam čak uspela da se uguram i u farmerke xs (malo rastegljene, a i kipuće salo sam morala da sakrijem bluzom, ali bože moj, i Pamela Anderson ima krive noge), tako da samo treba da savladamo tih nekoliko presudnih kila.

PS Ja bih volela da imam šira ramena.
Jecko, ni ja nikad ne znam koji je dan, samo nedelju znam jer tad šaljem izveštaj (da ne bih ranila u ponedeljak), a posle toga je sve otprilike četvrtak ili petak.
Inače, apropo alergija - između nabrojanih (edemi, urtikarija i sve ostalo što redovno ide), imam jedan ekstra jedinstven simptom, i za njega mislim da ne bih ni smela da kažem doktorima jer bi mi se smejali.

Kako se nađem u prašnjavom okruženju (npr. mm uzme da istresa knjige), dakle, ne moram ni da pipnem prašinu, tako kreću da mi pucaju nokti na moje oči, bukvalno otpadaju kao da sam ih slomila, samo pogledam i vidim da visi nokat. To mi se dešava poslednjih 25 godina, otkako mi je dozvoljeno da puštam nokte, i uvek samo od prašine (nikad od hemikalija i od ribanja), uz ljupki svrab po celom telu i oticanje očnih kapaka, naravno, ali mislim da je ovo s noktima stvarno unikalno... ma treba me turiti u teglu s formaldehidom i čuvati me u nekoj laboratoriji kao uzorak.

E sad, minus - da ga upišemo, -900

, trebalo je da bude i veći, ali prase je sinoć ipak večeralo posle piva (i to opet salamu, mnogo mi se jela). Inače je bio najgori izlazak ever, finansijska nam zatvorila na 15 dana sve omiljene lokale, a ostavila "neprijateljske" na levoj strani pešačke džade, gde je usput i pivo duplo skuplje

, opšta atmosfera kao u getu, odvratno. Miriše mi da je tu neka konkurencija nekog dojavila, a baš im hvala onoliko što nam svima upropastiše ove poslednje lepe večeri ove godine.

Sad sam otišla kod konkurencije i nikad više.
Danas umereno, vadimo fleke od preskupog piva:
D: džinovska nektarina - oko 100
R: ovde je bila izmena - jučerašnji karfiol, jogurt, oko 400
U: lubenica - 150
U2: salatica od krastavaca i crnog luka - do 100 sa sve uljem
V1: dvopek od 30 g hleba, sataraš, 100 g mladog sira - oko 300
V2: isto, malo jača količina - 350