Evo kako mi pravimo, i bude extra... Mislim na jafu kolac, jelte
Potrebno:
2 jaja
10 kasika mleka
10 kasika brasna
10 kasika ulja
10 kasika secera
pola praska za pecivo (dupla kora - dupla mera)
2dcl vode (za sirup)
200gr secera (za sirup)
2 zamrznute pomorandze (fil )
dzem od kajsija (fil )
4-5 kasika ulja (glazura)
100gr cokolade (glazura)
Onda ispeces od navedenih sastojaka gore dve kore. Jednu dobro izdrobis i dodas sirup od 200gr secera i 2dcl
Zamrznute pomorandze izrendas i umesis sa izdrobljenom korom i sirupom.
Napravis glazuru od 100gr cokolade i 4-5 kasika ulja. Pa onda redjas.
Stavis koru dole, pa premazes dzemom pa onda film i sve to lepo izravnjas i stavis glazuru preko.
I onda sve pojedes i vaga pokaze +, ali ne ocajavas jer to je jafa

Najlepša na svetu!
I nekako je lagana kombinacija namirnica... jedan od retkih kolača koji mi ne izazovu džumbus, tj. onda kad uspem da se zadržim na jednom parčetu.
Kad sam ono beše pravila, proletos... a veliko dete samo što se ne rasplaka, kaže da ga podsetilo na detinjstvo. 

, nadala sam se da će biti neko društvo zainteresovano, ali ne ide se nikome, a mi nemamo kola. Mi smo raspikuće koje otprilike nikad neće ni imati kola... ali zato cvetaju lokalni kafići i bugarski turizam.

! Ja se i inače trudim samo lepe stvari da pamtim... kad bi neki vanzemaljci uzeli da mi analiziraju mozak, verovatno bi ustanovili da se za poslednje četiri decenije na Zemlji nije desilo ništa ružno. 
Sad me čeka gomila posla, a najstrašnije mi se ide u neku skitnju, imam želju da oteram svu tehniku u sto đavola i da zapalim makar na jezero... što ću, uostalom, možda i da uradim.
i slicice