Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Boca91
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od Boca91 » pre 9 godine

Nisam dobro formulisala :) ponela ja ali mi je bilo glupo da vadim tu za stolom dok je bila prezentacija, mislim cuj glupo, zna se kad je pauza za kafu i kad za rucak, zamislite da sam na prezentaciji dok covek objasnjava grickala i zvakala :D a meni kad je vocni dan ja jedem na svaka 2-3h po vocku, tako da bih taj dan pojela samo to ujutru pa tek u 5...pa sam ja prekrsila ali nisam kombinovala namirnice,samo sam meso jela..i juce kad mi je bio proteinski dan ja sam pojela meso taman..
  • Ma'estro
    Početnik
    Početnik

od Ma'estro » pre 9 godine

Imam pitanje vezano za drugi dan, odnosno skrobni dan. Da li smem za rucak da jedem pasulj, a za veceru pirinac? Ili moram pasulj i za veceru.
  • Boca91
    Početnik
    Početnik

od Boca91 » pre 9 godine

Sta za rucak to i za veceru samo pola porcije i bez hleba.. to je pravilo,da se ne mesaju razlicite vrste namirnica ni u obroku a ni u danu
  • vojkan
    Početnik
    Početnik

od vojkan » pre 9 godine

Samo na proteinski dan nema mešanja namirnica koliko ja znam a na skrobni dan može
  • vojkan
    Početnik
    Početnik

od vojkan » pre 9 godine

Treba da idem na neko veselje a taj dan mi je skrobni,biće mesa i svega pa bih morao da prekrsim pravilo na taj dan i sledeći nastavim sa uh danom.Hteo bi da pitam koliko će mi se odraziti to na dalji tok dijete
  • Boca91
    Početnik
    Početnik

od Boca91 » pre 9 godine

U pravu ste, za skrobni dan moze da se mesa ali u obroku i to ide u odredjenoj razmeri, ne bih znala tacno. Ali u svakom slucaju mislim da ono sto se jede za rucak mora i za veceru i za skrobni dan. Ako gresim neka me neko ispravi.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Omjer za mijesanje je 1/3 naspram 2/3,za skrobni dan i vazi pravilo sta za rucak to i za veceru.
    Vojkane ako je vec takva situacija opredijeli se za meso, ali ne moj da mijesas sa skrobom i uh-ovima u tom obroku. Racunaj to kao mali brlj, a ne bi trebalo da se odrazi na proces. :mahalo:
  • vojkan
    Početnik
    Početnik

od vojkan » pre 9 godine

Hvala puno na odgovoru nema problema samo meso i to je to
  • vojkan
    Početnik
    Početnik

od vojkan » pre 9 godine

Danas mi je 54-ti dan dijete a ja od kad sam lepo smršao prvog meseca u drugom nista.Znači već 24 dana ništa nisam izgubio hoće li mi neko objasniti šta je to i šta da radim.jedino što sam smanjio aktivnosti u drugom mesecu igram fudbal jednom nedeljno i idem u šetnju dva puta nedeljno.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

To je cuvena stagnacija u drugom mjesecu, mnogi su to prosli. Postoje dvije opcije da cekas da se samo pokrene ili da ganjas turbo un, ali s njim se krece 12 dana pred vodeni tako da si zakasnio na turbo voz za ovaj mjesec. Postyj pravila i ja vjerujem da ce se ponovo pokrenuti, a ako potraje do sljedeceg termina za turbo iskoristi ga. Imas ovdje temu sa rasporedom dana i objasnjenjem turba. Koliko ti imas kila?
  • vojkan
    Početnik
    Početnik

od vojkan » pre 9 godine

Sad imam 112 imao sam 124.znam za turbo šteta što sam preskočio ali s obzirom da sam sa većom kilazom trebalo bi to bolje da ide
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Tebi je stoja cilj? Ne mora da znaci. Meni je tvoj rezultat sasvim ok. Jedino mi jos pada na pamet da si mozda malo jeo ili negdje nesto zeznuo, mada je najvjerovatnije klasicna stagnacija, pokrenuce se. Ne zaboravi da imas jos cetiri mjeseca dijete, do kraja ce se to sve izregulisati. Ja sam imala mnogo vise od tebe u startu, pa sam za prvi mjesec skinula 10, a druga dva po 6. Koliko si visok?
  • vojkan
    Početnik
    Početnik

od vojkan » pre 9 godine

184 v. Pratim pravila možda sam jednu vanilicu(onaj kolač) probao ili dve na neki dan kad ne treba ali sad kad ne gubim ništa svašta mi pada na pamet i da pogazim pravila i na uh dan da pojedem običnu picu i to nije strašno koliko ovo što mi kilaza stagnira a ne znam zašto.ali ti verujem pa ću da vidim sledećeg meseca možda se promeni.mnogi su mi govorili izašla ti voda sad idu masti koje je teže skinuti možda je i to u pitanju
  • Ducka
    Početnik
    Početnik

od Ducka » pre 9 godine

Molim za pomoc.

Gdje spada avokado i smije li se jesti? Ja bih rekla da u povrce, i smije bilo kojeg dana, ali mi treba potvrda od vas. Ne bih ga jela precesto, znam da je mastan, a nije ni jeftin :D al ga volim, pa recimo guakamole da pravim uz kiflu na UH dan.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Bas da je 10 kila vode-nije. Samo strpljenje i bice sve kako treba, a kad zavrsis unku malo intenzivnije vjezbanje + proteinska ishrana i na konju si. Zeza s un-kom je sto s tom vodom i salom odleluja i dobrana kolicina misica. Ne gledaj vanilice i ne sanjaj pice.

Za avokado nemam pojma... Ja bih ga racunala kao neutralno nesto. Prouci sastav pa skontaj gdje se uklapa, mada u uh danu sigurno neces pogrijesiti.
Odgovori 4679 postova