, lepo se provedi i nemoj mnogo brljati 

, lepo se provedi i nemoj mnogo brljati 

)
, odoh da pečem lepčiće. 

Uživaj, draga! 

, mnooogo se pilo i tek sutra neću znati 'di boravim... elem, lepčići, recept proveren i proveravan poslednjih 20 godina u našoj kući. 

, a upravo sam proverila i ovo što sam noćas pisala, dakle, profesionalna deformacija je čudo, nemam slovnih grešaka čak ni kad sam žešće pod gasom.
Sinoć nisam mnogo brljala, tj. mesca sam jela samo trun malo nego što bih inače, a lepčić sam spucala samo jedan, on je oko 500 kcal. Jedino sam s pivom apsolutno preterala, nisam sigurna koliko sam litara istresla, ali znam da je mm dvaput silazio do kioska da donese još.
Sad mi je drago što je ova informacija ušla u Edit, pa je neupadljivo pri dnu posta.
Danas, eventualno sutra treba da se dojede sve ono suhomesnato što smo otopili sinoć - piletina je bila apsolutni favorit i maltene su samo nju jeli (mislim da bi ipak trebalo da ostavim recept iako nije dijetalan), tako da ostade gomila kulena, raznog suvog mesa i kajmaka. 

,stvarno dudo
, telo moje
,nije human ni najmanje
.Di me nađe,a ja neko veče pojela ceo nordijski lebac sa svim mogućim semenkama i taman se izduvala od silnih aditiva,kad ona recopis za Lebac.E ,pa sad stvarno ne znam i još jaffa tortu
.Ala bedaka,nemogu verovati
.Di menađe u sve jafu,jadna nebila
.Ovo nemogu više da
i ako je mm danas rođus neka mu je srećan i berićetan sa svim Lebovima
i
,( a ti mi samo sutra kukaj da si puna vode,pa 900 gr.viška maaaaaa......
)
Nego je rođendan bio juče, što sam izbrljala - izbrljala sam, nema danas više
- ali možeš ti da dođeš da pomogneš da se dokrajče ove lepote.
Ma mene razni lepčići i ubili... bar da me mrzi da mesim, nego čim se pomene da se pravi nešto slano, ja skačem od sreće kao da sam dobila na lotou... u stvari sam promašila profesiju, trebalo je da budem pekar i da me Bog vidi.

iseći na uzdužne komade - oko 4-5 cm dugačke i oko 1 cm debljine, propeći i njih na tiganju (suvom ili sa nekoliko kapi ulja). Kad se sve to prohladi, pomešati u većoj i dubljoj tepsiji/đuveču/vatrostalnoj posudi (ja koristim zemljani đuveč), dodati iseckan topljeni sir (tzv. zdenku) - na ovu količinu bi trebalo da idu dva-tri pakovanja, ali ja sam iskombinovala jedno pakovanje i poveći komad mocarele, izrendane - bude manje saftano, ali može da prođe. Sve se izmeša, s time što se jedan deo sira ostavi za odozgo. Zatvori se poklopcem ili folijom i turi se u rernu, koja se uključi na 150 da postepeno zagreje sve to. Gotovo je kad se sir lepo rastopi. I jede se uz one hlepčiće. 

,jer bre što ja iščerupa onolike piliće,oči mi obnevidele
,ma sve ću da uradim tako,samo ću slaninče da izbacim,a masnoću ću da dodam u vidu maslinovog ulja i dodaću malo šunkice,čisto zbog arome.Ma što volem kad ti ,ljubim te
i to tvoje zmijsko telo ,:07:
.Lebac neću da jem
.

Sad sam editovala, i ona se seče na štapiće da bi se idealno zarumenela. O, gurmanluci... 
A posmatra te i dr Hay iz svojih večnih lovišta... i kaže: "Mirka, danas jedeš kupus-čorbu! A ti mala što unosiš zabunu, idi i bari svoje povrće za danas."

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.