Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: GIGA dnevnik (UN / Rina's 90 ciklus broj 2)

od lasata » pre 16 godine

Ne vidim zasto bi ti i Lola dobijale :nasilan: zbog komentara... Pa svako ima pravo na svoje misljenje... I meni je ovaj novi izgled ruzan, nepraktican i nepregledan... Ali izmenila sam par opcija i dobila skoro pa stari izgled foruma, tako da mogucnost postoji... :)
    A sto se tice engleskog, verovatno je da ce to vremenom biti izmenjeno... Potrebno je malo vremena da se sve prilagodi...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Ruzica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od Ruzica » pre 16 godine

Meni najvise smeta sto nema kolone da vidim ciji je dnevnik, jer kod nekih nije ime u nazivu dnevnika, pa ne znam komu koji dnevnik pripada :cry:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 16 godine

Buba Mara napisao:Ja sam gledala ponudu u Vili david, ali ne znam kako je tamo? Imas iskustva?

Ja sam par puta ručao kod njih i klopa je besprekorna a za smeštaj mogu da kažem znam koliko i ti sa sajta.
    Ruzica napisao:Gigo, molim te o misljenje da li bi mogla drzati menu sad 31 maja???
    Znam da se preporucuje druga polovina 2 meseca, ali vodovi dan mi prosao bez problema.
    Ako da, sa kojim jelovnikom nastavljam...
    Hvala :)

Ako ti je prošao vodeni dan OK onda drži menu, preskačeš samo obroke koju ti ulaze u menu ako ti je taj dan recimo skrobni sutradan ti je redovno UH dan.
    asreta napisao:Gile kad ideš na more?
    Zakasnele čestitke od mene za 300.stranu, i za još jedan kg manje :009:
    Ja sam mislila da sam se priključila juče na forum, kad ono izgleda da ne.
    Sad kad otvorih forum prva reakcija je bila da sam pogrešila, ali snađoh se već nekako.
    Jeste čudan i nekako nepregledan ali navići ćemo se valjda, moraćemo.

Hvala Asreto na čestitkama a na more idem od 11.Jula.
    mekika napisao:vidim neko silno chestitanje, morala sam a se vratim par strana nazad kao ono imam shta i da vidim.
    a i novosti na tikeru. svaka chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaast bravobravobravo

Hvala Mekikice
    Lola napisao:Kao prvo: čestitam za minus na tickeru :skakutalo:
    Drugo: vala baš si se raspisao kad si već stigao do 300-te strane. Svakaj čast i na tome.
    Treće: ovaj novi izgled foruma je s..nje :19: . Čudi me da je Asreta ovako blaga. Valjda neće da pusti mašti na volju. Navići ćemo se, ali kad znamo šta smo imali a šta smo dobili to ti je kao ona jevrejska poslovica. A može i naša da se uzme kao primer "sa konja na magarca". :x
    U svakom slučaju, čestitke za kilograme i pisaniju stoje. :wink:

Hvala Lolo na čestitkama a što se tiče izgleda foruma svešto je novo donosi normalno i odbojnost prema tome, malo vremena da prođe i biće sve OK a i postavio sam upustvo kako da se prilagodi novi izgled foruma najpribližnije ka starom.
    Nicky_72 napisao:Ni meni se ne svidja novi izgled,pisala sam o tome u svom dnevniku jer sam se jedva snasla.Ne znam samo kako ce se snaci svi oni koji ne znaju engleski jezik.... :neznalica:
    Gigo cestitam ti jos --- 2 kg,moram malo da se vadim posle kritika.Lola,spremi se da ti i ja dobijemo dobre :nasilan: zbog komentara.U svakom slucaju nismo nista lose mislile zar ne?

Fala Nicky na čestitkama al postavi Giga detaljno upustvo kako prilagodit forum ka izgledu starog.
    lasata napisao:A sto se tice engleskog, verovatno je da ce to vremenom biti izmenjeno... Potrebno je malo vremena da se sve prilagodi...

Joj jer se čita nešto na forumu, pa ima ljudi i na srpskom sve, ceo forum je na srpskom svako upusto je na srpskom ... pa postavih detaljno upustvo.
    Slika
    Slika
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

Ma šta si se ti Gile toliko uspundjao oko ovog novog izgleda foruma kao da si ga ti pravio. Ne verujem ni da je tebe neko pitako da li i kako da menja ovaj forum. 8)
    Mi samo iznosimo svoje mišljenje i to je sve. Nije valjda tvoja obaveza da ga tako vatreno braniš, ko da primaš platu za to. :-P
  • asreta
    Amater
    Amater

od asreta » pre 16 godine

A ja se Gile 11. vraćam! :(
    I idem baš u Bar odnosno Šušanj.
    Ali videćemo!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Lola napisao:Ma šta si se ti Gile toliko uspundjao oko ovog novog izgleda foruma kao da si ga ti pravio. Ne verujem ni da je tebe neko pitako da li i kako da menja ovaj forum. 8)
    Mi samo iznosimo svoje mišljenje i to je sve. Nije valjda tvoja obaveza da ga tako vatreno braniš, ko da primaš platu za to. :-P

Ha ha ha, Lolo ovo za platu ti je baš dobro, al što se tiče izgleda meni je OK nakon onih izmena što sam zradio i jedino bi moglo da bude neka novi malko tamniji skin ali sam jako zadovoljan sa mogućnostima novog foruma.
    asreta napisao:A ja se Gile 11. vraćam! :(
    I idem baš u Bar odnosno Šušanj.
    Ali videćemo!

Ko zna Asretice možda se i negde susretnemo usput, ja krećem 10.Jula uveče i tamo sam 11.Jula negde oko 10..
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Ruzica napisao:Meni najvise smeta sto nema kolone da vidim ciji je dnevnik, jer kod nekih nije ime u nazivu dnevnika, pa ne znam komu koji dnevnik pripada :cry:

Ruzice, ako prebacis sve po uputstvu koje je Giga napisao imaces kolonu u kojoj ces videti ciji je dnevnik bas kao kod starog foruma... 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • nini
    Amater
    Amater

od nini » pre 16 godine

Evo Gigo samo da te pozdravim. Poljubac za tebe i Mimu.

Nini :009:

Nema mi tikercica, :o , svasta ste nesto izmenili ovde od kad mene nema.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Pa ćao Nini di li si ti :D

Ostade dužan jelovnik za juče
    29.05.2009 dan 89/91 skrob
    D: dve mršave jabuke
    R: Pasulj, mlada luka i ljute paprike (vrlo ljute)
    V: Kad sam ja propustio večeru onda znate koliko sam bio umoran i prespavao je.
    jučerašnja FA orbitrek 35 min 222,8 kalorija

a danas
    30.05.2009 dan 90/91 UH
    D: Jaaaaaaaabuka
    R: 150 gr integralnih bart štapića i ljutenica
    V: Nugat torta i naravno rebro crne čokolade.
    danačnja FA orbitrek 35 min 204,7 kalorija (lakši tempo)

a sutra - sutra je kraj
    31.05.2009 dan 91/91 vitaminski
    sutra je takođe i mena koju ću takođe držati do nekih 8 uveče i tu završavam sa menom a i sa UN dijetom.
    Nakon 8 uveče ide večera ... svadbena kod mooooog venčanog kuma ... kako će to ludilo da bude ... ako se ne raziđemo oko 10-11 uveče biće doooobro.
    Slika
    Slika
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

od PaunovoPero » pre 16 godine

Jos Gigce sto mi nesto tuzno sto zavrsavas dijetu :( Neces nas valjda napustiti? :placljivko: I je li bre,...kako da pratis menu samo do 8 uvece... :03: jel to moze tako??
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Danas sam inače nešto melanholičan, bezvoljan, utučen pa zar ne vidite da je subota a da ja nisam od jutros na forumu ... a za menu do 8 to i nije po pravilu čak šta više to je najavljeni brlj al čisto da se koliko toliko očistim bar do 8 uveče i do totalnog ludila od ića, pića i veselja.
    Slika
    Slika
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

A sto si utucen i melanholican Gigce? :( Neki konkretan problem?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ne, jednostavno od jutros sam takav brez razloga :(
    Slika
    Slika
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

I meni se to cesto desava...mada ja mislim da uvek postoji razlog,makar podsvjesno....Proci cee... :hi-fi: Pa Gigce ako nam ti klones,svi ostali cemo bestraga... :009: :009: :009:
    Mi te,bre puuuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooo vojimooooooo!!!!!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hvala ti puno lepa moja Paunice da uneseš neki veseli trag svetlosti u moju današnju tamu ... ovako raspoloženje sigurno mi nije bilo jedno 10 i više godina :( totalna minus faza.
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova