Zdravo svima

Za pocetak da kazem da sam drzala UN dijetu pre 2-3 godine tako da sam poprilicno upucena u vecinu stvari, samo imam ponekih nedoumica zbog kojih i pisem.. Kada sam pocinjala pre neki dan opet sa ovim rezimom ishrane, prvo sam guglala dosta o tome, kako bih se malo podsetila sta sme da se kombinuje a sta ne i kako bih dobila ideje sta jesti... I tako ja procitah negde za vocni dan primer za rucak i veceru a nigde se ne pominje da se moze jesti voce i izmedju toga, pa sam se malo zbunila...jer se secam da sam tada na svakih, otprilike 3h, pojela po vocku ili grickala kikiriki i sl... Onda sam dosla na ovaj forum gde znam da je sve provereno tacno i videla da pauza izmedju obroka minimalna treba biti 2h, sto znaci da ipak nisam radila pogresno? Da li je u redu da tokom celog tog dana jedem voce sa razmacima od 2h, tj. ne moram za rucak i veceru da pojedem vecu kolicinu a izmedju nista? Takodje, ono sto me interesuje je u sta spada proja?

Da li je uopste dozvoljena i kad? Bez sira u njoj,samo kukuruzno brasno... I da..juce sam za proteinski dan za rucak pojela 3 przena jaja sa jogurtom, jer sam procitala da tako moze... sad citam i vidim da sam izgleda pogresila?

Znaci kad jedem jaja onda uz njih samo salata i eventualno parce hleba za rucak? Iiii ono sto me najvise zanima..volim picu s povrcem i uglavnom je tako i jedem, s tim sto obooozavam kackavalj..da li je ok ako, kada se odlucim za picu na UH dan, stavim i maalko kackavalja preko?
Da ne zaboravim najvaznije...Procitala sam da za dorucak treba jesti uvek dve iste vocke, da li to znaci da tog dana treba pjesti npr. 2 jabuke a sutra mogu 2 pomorandze, ili bas bas svakog dana uvek isto voce? Ranije sam praktikovala bananu jer mi je nekako najlakse, ali juce sam recimo pojela 2 pomorandze, pa danas 2 jabuke. A inace, posto uskoro pocinjem da radim, ne znam ni kako idu smene ali pretpostavljam da ce biti od 8-4, to bi mi mogao biti problem za rucak npr. skrobnog dana - nije meni problem da spakujem i ponesem, ali nisam bas navikla da jedem hladan pasulj i sl.

pa me interesuje, da li od dorucka pa do rucka, bilo kojim danima, moze da se konzumira voce/povrce za uzinu ili ne sme biti uzine izmedju ta dva obroka osim nezasladjenih cajeva i sl.?
Imacu ja vrv jos nekih nedoumica, ali za sada je ovo sve od mene

Pozdrav svima!