Mili moj pužiću

dobro jutro,detetu čestitam minus

i ako prestiže majku.Ma vidi ti nju ,ona se brecnula na sinov metabolizam,stara koka pa joj čudo što sinek jede a slabi,a gospoja u najLepČim godinama mora da broji kalorije.Tako ti je to draga moja.Moj sin je rastao tako ,da se natovi i izgleda kao prase za Božić,a onda se u roku mesec dana pretvoti u glistu.Izraste kao iz vode i kilice nestanu.Sada je visok 187 cm,a mršav da mi je muka pogledatiga,a jede kao nezdrav.To je dokaz kako smo svi različiti i da debljina ili mršavost nisu genetski nasledni.Svaki čovek može da se ugoji i svaki da oslabi.Nenormalno brz metabolizam ima svega 2% ljudi na ovoj Zemlji,da mogu da ne jedu,već žderu ,da se dave u hrani ,a da su mršavi.Ja znam jednu ženu,koja nenormalno jede,a ima 45 kg.Išla je na sva moguća ispitivanja.Sve uredu,zdrava kao dren.Ona za doručak pojede pola tepsije bureka.To zalije za litrom jogurta.Užina su joj krofne ili razni sendviči.Ručak onako gurmanski ,Vojvođanski,večera,red šunke ,red slanine.Ma šta da ti pričam.Rođaka jedne moje poznanice.O tome pričaju svi koji je znaju.Kao da ima Bože sačuvaj pantljičaru.Ali eto,i štitna žlezda joj je uredu,ma sve.Imam primer u familiji ,mlađe osobe koja ima problem sa štitnom žlezdom.Ona konstantno mršavi i pored terapije i ljudi non - stop jede,ali bukvalno

.Stomak joj naduvan kao balon.Nemože želudac stići prevariti hranu,a ona čačkalica.Sirota žena

.Bolje je nama da smo mi zdravi,rumeni,debeli i sa sve ovim alergijama,nego da smo mršavi zato što smo bolesni.Biće moj dudić zmijsko telo

do svih prestojećih praznika,da se ondaK možeš opustiti

.Znam kako se osećaš sa tom nadutošću,jer ja sam redovno naduvena,posle jela,nema veze šta jedemImam savršenu probavu ,ali želudac mi od pamtiveka nemože sve svariti istom brzinom.Fali mi nekih tvari za varenje.Pila sam raznu hemiju,koja mi nije smanjila tada nadutost u želucu,a tražilo mi je samo da jedem.To sam batalila,još u svom mršavičkom stažu.Tako sam već navikla,pa sada od kada sam na ovo režimu nemogu da verujem kada ustanem ,a stomak ravan kao daska i sve zategnut.Lep dan ti želim

,oprosti ja se raspisah