Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Meni ni u početku a ni sada posle 5 meseci nije bilo teško a ni jednog trenutka nije bilo panike ... takav sam, kad nešto rešim onda teram do kraja.
    Slika
    Slika
  • debela
    Početnik
    Početnik

od debela » pre 16 godine

upravu si !!!!!!!!! nego trebala sam to da cujem od nekoga :D koliko si izgubio za 5 meseci? i da li si se strogo pridrzavao pravila?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Jedan sam od jako retkih ljudi koji su dijetu izneli sa 100% poštivanja pravila.

Pošto si rešila da držiš dijetu, da ti lepo otvoriš svoj dnevnik među svim dnevnicima pa da se lepo predstaviš i da počneš voditi svoj dnevnik dijete.
    Slika
    Slika
  • darada
    Početnik
    Početnik

od darada » pre 16 godine

Ja sam krenula 29.01. Kada sam videla na forumu koliko hvalite ovu dijetu shvatila sam da je to prava stvar za mene. Uvek sam bila vitka ali mi je posle dve trudnoće i 8 godina brižljivog skupljanja ostalo 16kg više. Pošto sam visoka to ne izgleda tako strašno, bar tako kažu drugi, ali ja se loše osećam. Jedna stvar me zaniama, kada sam jutros stala na vagu ona je pokazivala 3kg manje nego pre. Kakva su vasa iskustva? Nadam se da neće ići ovom brzinom, jer imam još osam puta po 10 dana, a to bi značilo ukupno 27 kg. Napominjem da sam se vratila i svojoj rekreaciji, 3 puta nedeljno, a pripremam recepte iz knjige i ne ustručavam se kad je količina u pitanju.

Unapred hvala
  • Milaga
    Početnik
    Početnik

od Milaga » pre 16 godine

Zdravo svima,
    vec danima citam vase komentare i resila sam da vam se pridruzim (ako me primate naravno).
    Na UN dijeti sam od 17.01. i za sada je ok. Ovo mi je drugi pokusaj ali se nadam da ce ovoga puta biti mnogo uspesnije. I prosle godine sam probala 20-tak dana pa prekinula,ali posto nisam tada imala knjigu mnogo sam gresila. U junu sam kupila knjigu i evo tek sada resila da krenem ponovo i istrajem. Nadam se uz vasu pomoc.Vasa podrska bi mi nmogo znacila.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Devojke otvorite dnevnike pa cemo se druziti... :D
    Darada, nemoj da se brines oko skidanja kilica... To u pocetku ide brze jer se organizam oslobadja suvisne vode pa to i nisu realni gubitci... Kasnije to sve ide lepo svojim tokom pa neces imati problema... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • debela
    Početnik
    Početnik

da li neko moze da mi kaze gde mogu kupiti knjigu sa receptima UN-dijete i koliko kosta?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

debela napisao:da li neko moze da mi kaze gde mogu kupiti knjigu sa receptima UN-dijete i koliko kosta?

prati sledeći link http://www.dijeta.net/marketing_top-shop_rinas_dijeta_90_dana.htm
    Poslednja izmena od 314pezos u 08 Feb 2009, 02:42, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika
    Slika
  • debela
    Početnik
    Početnik

hvala puno 314 pezos :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Slobodno me zovi Giga :D 8)
    Slika
    Slika
  • darada
    Početnik
    Početnik

lasata napisao:Devojke otvorite dnevnike pa cemo se druziti... :D
    Darada, nemoj da se brines oko skidanja kilica... To u pocetku ide brze jer se organizam oslobadja suvisne vode pa to i nisu realni gubitci... Kasnije to sve ide lepo svojim tokom pa neces imati problema... :)

Hocu, draga, vrlo rado, samo mi reci gde i kako da postavim dnevnik. Ja od prvog dana dijete vodim dnevnik o tome šta sam toga dana pojela, rado cu to podeliti sa drugima.
  • darada
    Početnik
    Početnik

debela napisao:da li neko moze da mi kaze gde mogu kupiti knjigu sa receptima UN-dijete i koliko kosta?

Ja sam je naručila preko neta, Giga ti je dao link, platila sam sa troškovima dostave 909din. Bolje je sa knjigom, puna je zanimljivih i ispirativnih recepata. Ja neka jela pripremam za celu porodicu.
    Srećno!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Dnevnici članova foruma se nalaze na sledećem linku http://www.dijeta.net/forum/viewforum.php?f=17

pa klikneš na taster NOVA TEMA i u polje NASLOV uneseš naziv tvog dnevnika i u polje za pisanje poruke se predstaviš
    a pre nego što otvoriš svoj dnevnik pročitaj sledeći tekst Kako i šta sa dnevnikom t.j. šta sve da napišeš u tvom predstavljanju na http://www.dijeta.net/forum/viewtopic.php?t=1190
    Slika
    Slika
  • UN girl
    Početnik
    Početnik

od UN girl » pre 16 godine

Sorry UN girl, svojom sam greškom umesto da citiram i da ti odgovorim na tvoja pitanja greškom odgovorio u tvom postu i izmenio tvoj uvodni sadržaj, pa me ispravi i pošteno izgrdi ... kriv sam.

Imam par pitanja vezano za UN dijetu

1.Da li tokom proteinskog dana moze umesto mleka i sira da se uzme kiselo mleko ili pavlaka??
    2.Ako za rucak uzimam meso da li za veceru smem da uzmem mleko i sir ili je ne?
    3.Da li umesto salate moze da se jede tursija ili ajvar???
    4.Kojim danima sme da se uzima sok od paradajza???
    5.Da li tokom skrobnog dana smem da mesam kuvano povrce (npr grasak i krompir ili krompir i sargarepu ili ili sme da se uzima samo jedna vrsta povrca) ???
    6.Da li tokom skrobnog dana mogu umesto kuvanog krompira ,pasulja itd.da jedem kuvani kupus ili tako nesto???
    7.Na forumu sam videla da neki umesto salate kuvaju povrce, da li je to dozvoljeno??
    8.Da li tokom UH dana mogu preko testa da stavim neki preliv i od cega?? Da li mogu da ga zacinim lukom???

unapred hvala
    .........
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

darada napisao:
    lasata napisao:Devojke otvorite dnevnike pa cemo se druziti... :D

Hocu, draga, vrlo rado, samo mi reci gde i kako da postavim dnevnik. Ja od prvog dana dijete vodim dnevnik o tome šta sam toga dana pojela, rado cu to podeliti sa drugima.

Udji u podforum 'dnevnici clanova foruma' izaberi opciju 'nova tema' i upisi ime svog dnevnika... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 4679 postova