mene zanima da li ja radim ispravno...
jedva sam čekala da mi prođe neko vreme od carskog reza pa da se bacim na vežbanje..
ovako...
prošlo je 3,5 meseca
imam 25 godina (još samo malo

)
visoka 170,5cm
i teška 85kg
SVAKO veče- i vikendom , vežbam oko 45 min ...
otprilike ovako- sedam na sobno biciklo, pa nekim tempom od 19km h vozim 15ak minuta- nekad samo 10, ali nikad ispod 10 min...
nakon toga- pošteno mokra

penjem se na steper ( koji ne mogu nikako da provalim, jer noge ne idu samo gore dole, već pomalo i u stranu, pa mi treba dosta da se namestim- ne znam da li uopšte dobro radim) i tu bivam oko 10 min sa bućicama u rukama....
onda sedam na patos, i uradim 2 serije od po 70 sporih trbušnjaka u kombinaciji sa onako 50 bez spuštanja-brzih...
e onda ležem na bok i onako dižem nogu ka boku oko 30 puta , dok ne zaboli ko đavo, pa još malo
tako obe noge, i onda legnem na leđa savijem noge u kolenima i malo raširim i dižem guzu- kao i trbušnjake.. sa spuštanjem 70 i bez spuštanja 50..
nakon toga se lepo istegnem i bude mi super!!
Postaje mi polako monotono ovo, pa me zanimaju dve stvari: da li ovo što do sada radim, radim kako treba, i šta da uradim da malo "promenim" vežbanje?
Kritični delovi na mome telu su : guza, butine i listovi ( jer i na njima čak imam celulit)