Evo sad kad smo vec od zeluca do creva dosli onda cu da i napomenem da imam i kandidu u crevima, tacnije, imam problema sa njom nesto manje od godinu dana, ali licno ne verujem da je to problem jer problem sa tim krcanjem imam jos od srednje skole sto bi datiralo bar 5-6 godina u nazad. Pazim na ishranu koliko mi finansije dozvoljavaju. Redovno kupujem pahuljice (sojine, razene, jecmene, ovsene) i to nekad znam za dorucak jesti ali obicno za uzinu. I to uvek mesam sa probiotskim jogurtom, mleko ne konzumiram skoro nikad i kad sam bio dete isto sam ga jako malo pio! Od ostalih mlecnih proizvoda jedem samo jos pavlaku i sir izuzetno retko - sto bi rekli kad se ima.

Za rucak se hranim u studentskoj menzi vec pune 2 godine. Sta jos? ...hmmm.. pastete ne jedem, mada sam ih tamanio kao klinac stalno, salame i ostale mesne preradjevine isto retko. Jedem konzerviranu ribu, najvise tunjevinu, belog luka cesto zbog kandide takodje kao i maslinovo ulje kad pecem jaja. Voca i povrca isto jedem kad se ima, ali gledam da bude sto redovnije. Uh, raspisao sam se u sitne detalje...

ujutru znam u casi mlake vode da razmutim meda i na prazan stomak da pijem. Cajeve takodje konzumiram svaki dan (crni, zeleni, nanu, kamilicu, ginko, koprivu...) Za sad mi nista vise ne pada na pamer, ako jos nesto treba pitajte slobodno. I hvala opet jos jednom na brzom odgovoru.