Slonche, malo ti je preambiciozno da postavish takav cilj od -50kg

.Naravno nije i nemoguce ali na duge staze. Naravno ne mogu se spajati UNke poshto to i ne bi radilo

. Moracesh nakon UNke da osmishljavash sebi naredne nachine ishrane na kojima cesh nastaviti da gubish kilograme. Ako na UNci od 3 meseca skinesh 20 kg to ce biti fenomenalan rezultat i dace ti podstreka za dalje

Ja sam nashla sebi ovu formulu kako vec rekoh da nakon UNke idem sa manjim brojem kalorija gde gubim sporo ali gubim a onda povremeno uradim Dansku (nekad i polovichno) pa skinem 4-5 kila za kratko vreme a onda ih odrzavam i nastavljam da skidam usporeno sa manjim kalorijama ali normalnom ishranom. Ovo mi omogucava da nichega nisam zeljna u periodu kada smanjujem kalorije a i ono shto je najvaznije organizam mi se navikava na manje kolichine te raznovrsne hrane. Ne mozemo ceo zivot jesti restriktivno...prosto nije moguce...imamo "cravings" tj.organizam pochne da vapije za nekom od hrana

. Meni sada nije problem da pojedem 1/4 pice na primer i da mi ne treba vishe. Malo mi je teze da se zaustavim sa pitama

ali borim se.
Samo napred.U hodu cesh nakon UNke traziti svoju formulu ali UNku MORASH da izgurash