Famozni voćni dan. Bilo me je strah od njega. Setila sam se mesečarenja kada sam pala u nesvest ali onda pomislih ovde se ipak jede. Za prvi put sam se naoružala dobrom volja, proučila dobro sve savete u vezi vitaminskog dana i krenula. Lepo sam jela na svaka dva sata 1-2 kom. svežeg voća a za posle podne sam ostavila "K-plus" kompot od bresaka. Ne znam da li ovde ima da se kupi ali ja ga donosim iz Hrvatske. Veoma je ukusan i ima svega 66 kcal/100 gr. A za večeru sam se naoružala suvim voćem i bilo je supere uz puno mineralne sa limunom a i zeleni čaj je bio tu i uspela sam.
Drugi voćni mi je teže pao. Nisam se mogla dobro organizovati jer sam skoro ceo dan provela na poslu uz more obaveza i sastanaka, pa nisam mogla ravnomerno da rasporedm voćkice. Iscrpljena sam došla kući, pritisak mi opao pa me mm naterao da pojedem bar parče hleba. Inače mm me podržava što se tiče unke. E sad nije meni pao pritisak zbog un dijete ja inače imam nizak pritisak i često i kada sam sita i presita on pada, već zbog premora i nedovoljno unete tečnosti. Tj ja sam voćkice pojela do 12 a onda do 19 h ništa pa i da sam do 12 jela obilan doručak isto bi mi se desilo jer već i ranije jeste.
Sada sam odlučila nosim ja voćkice i na sastanak pa baš me briga, mogu one suve ili lešnike i bademe pa da grickam