Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Pink
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od Pink » pre 11 godine

Ni ja nisam zelela da drzim pridike, nego samo dobronamerno da skrenem paznju :), cisto da ne postignes kontra-efekat.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 11 godine

Ojojjjjojjjj tek sad, ljudi nisam ja tu nešto ljuta i uvređena sada, sasvim razumijem šta ste htjele da kažete(i ja bih tako odreagovala da je neko ustao u 7 i onda otišao na posao pa se negdje švrćkao po gradu, pa legao u 1). Pročitala sam sve žive postove oko un dijete i gratis mašala dnevenika, i apsolutno znam da se mora stalno nešto žvakati, u protivnom želudac će stradati. To je i moj problem, ja sada imam bar tri obroka dnevno (bar, pa kakvi god da su). Do početka dijete, recimo ustala bih u tih nekih 13,14,15h i onda bi se naljepila na net i jela bih tek oko 21, neki sendvič nešto sir, pečenica bla bla, i kad god bih izašla iz kuće posjetila bih neku pekaru pošto tamo mogu da kupim nešto mirisno i ukusno (to je ta glupa navika). Nalivala sam se kolom ili sprajtom tokom dana, čiste vode skoro da nisam vidjela. Kuvana hrana eventualno za vikend. Debelička znam da ne popuješ nego su sve tvoje namjere časne i poštene i dobronamjerne (ništa od tog ironičnog prizvuka nisam čula). Isto važi i za beću i pink :009: :009: :009:
    Svjesna sam da moram mjenjati sve svoje životne navike, ali to ide postepeno (ne znam tu osobu koje ih je promjenila preko noći).

Elem sada one dobre vijesti vaga danas kaže 140,7kg!!! sa sve pidžamom na meni. Ja sam zadovoljna i prezadovoljna. Upravo mrndžam doručkaste mandarine i odoh u opštinu u borbu sa papirologijom, pa na pijacu.

17/91 proteini
    D: 3 mandarine
    R: prodinstana piletina u voku sa par šampinjona, teflonirane tikvice, salata od paradajza, kriška hljeba i supica
    V: pola
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 11 godine

Ma nisam ni mislila da si uvredjena nego UDAVLJENA hehe...
    Tako mnogi pobegnu sa foruma glavom bez obzira i odustanu od dnevnika jer ih udavimo sa komentarima...

Cestitam minus grande!
    :013:

Edit: Videh komentar koji je napisala Pink, o tvom ručku... i meni se ozbiljno dopao ali zaboravih (prvobitno) da prokomentarišem.....Ručak ti je potpuno fanatičan, mislim fantastičan! Maksimalna ocena na skali od Min do Max!
    Poslednja izmena od Debeliccka u 10 Apr 2014, 17:32, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 11 godine

Bravo za minus :veseljak:
    I gde si jos videla da se neko meri u pidzami :D , pa znas koliko ona moze da doda :)

A super ti je rucak danas, bas mi se dopada.
  • Dionne
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 12 godine

od Dionne » pre 11 godine

Kako lete!! Cestitam! :013:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

O nema ništa od davljenja ( bar nečemu služe moji "kilogramčići", gabaritnija sam od tebe :oops: ). Hvala vam na pohvalu mog ručka. Ja prezadovoljna kao iz restorana je ( postaću VK kuvarica uz ovaj UN).
    Pink, teška pidžama ,frotir, ladno majku mu kao da je kraj jeseni a ne proljeće.
    Dione :009:

Edit: pogledala sam moj kalendar spremnog brljanja i oduševila se. Na vaskrs mi je UH dan tako da će biti brlja samo za ručak, a prvi maj je proteinski. Nije moglo bolje da me potrefi :skakutalo:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 11 godine

Pretpostavila sam da je teska. Ja priznajem iskljucivo merenje bez odece :). Dodje mi po nekad i da se osisam, ne bi li vaga bila blagonaklona :).

I ja isto unapred sve gledam koji mi dani padaju na "bitne" datume :16: i sve razmisljam sta cu na taj dan da jedem :). Gladna godina.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

pred tobom je samo gladna godina, ili gladnih par mjeseci, predamnom je gladna decenija :)

18/91 skrob
    D: JAGODE!!! ček imaju ukus i miris :skakutalo:
    R:patlidžan izdubljen sa malo graška kukuruza i mrkve + krompirić, sve u rerni
    V: pola
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

19/91 UH
    D: jagode
    U: banana
    R: domaća lepinja ( kupovna ali zove se domaća ;))
    V: nešto slatkasto + rebro čokolade

U toku veliko proljećno spremanje. Ozorila sam u pola 10 :013: . Ruke su mi se već rascvjetale od potopljenosti u vodi. Valjda ću završiti prije 5, pa da malo letuckam po gradu na ovom divnom zimzelenom sunašcetu.
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 11 godine

:09: super su ti jelovnici, bas mi se svidja kako zvuci taj patlidzan. A za jagode mi je bas drago da si ih nasla. Ja sam odustala od kupovine jagoda pre sezone. Mozda opet pokusam...

Bravo sto si vrednica, to je super FA!

Nego, cini mi se da je gladan zivot pred nama :(. Pre mnogo godina sam srela jednu zenu koja je tada bila u svojim cetrdesetima i izgledala je sjajno. Kada sam joj uputila kompliment na racun izgleda rekla mi je da ce umreti gladna. Sada je shvatam. Izgleda da je to zaista cena dobrog izgleda kada predjes odredjene godine :cry:.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

:zuba: sve se može kad se hoće !!! E ja sam preneražena ovim jagodama totalno su prave pravcate, moja drugarica je već pobrala dvije ture, ono pravo proljeće od prije mjesec dana je učinilo čudo po tom pitanju :shock: . Ja sam zgraknuta, ovim smjenama godišnjih doba.
    FA me satrala skroz, osvanuću sa najgorom upalom mišića ikada ( vježbe za ruke i struk:pomjeranje kreveta, pranje prozora, ostalo prebacivanje namještaja, posuđa i sl. vježbe za noge end goozu: čučnjevi i klečanje na patosu i ribanje poda, niskih polica i ladica, kućna joga: usisavanje)

Ovaj Uh dan je sve samo ne gladna godina :) ja sam se otkinula od neke mus torte, jedva je skratih za glavu (odustala bih da mama ne posti, dala bih njoj pola, ali stvarno je nedopustivo baciti pola kolača koji košta 1,5 e)
    p.s. patlidžan je prva liga i praktičan je za pripremu, ukupna priprema je do 10 min, uturiš da se peče i nakon 40-tak min imaš pravu gozbu.
  • snowhite85
    Početnik
    Početnik

od snowhite85 » pre 11 godine

Narcisa,hvala ti ti na poseti! :)
    Zelim ja tebi uspesnu i laku UN dijetu! Moja podrsku imas,pisemo se! :wink:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 11 godine

A, pa to su domace jagode. To je druga prica. Ja pricam o onim plasticnim. A sa godisnjim dobima zaista ne znam sta se dogadja.. ni sta nas ceka za sest meseci :?.

Kako stoje stvari kucne poslove treba da pocnemo da ubacujemo kada navodimo FA :D.

Mus torta... mogla bi o njoj da razmislim. Mnogo mi se dopada kod ove nase dijete sto mozemo jednom u cetiri dana da jedemo nesto slatko. To je meni bitno za psihu, jer kada mi se prijede nesto slatko, samo kazem sebi da se strpim. I imam vremena da dobro razmislim sta mi se to zaista jede i u cemu bih uzivala. A onda - kada dodje UH dan, meni se nista slatko ne jede :nasilan:.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Vremenske prilike su po sistemu pozdravlja vas HARP. Dakle u julu očekujem da idem na skijanje :D Slako- slane mukice :D - mnogi smatraju da to i jeste jedan od najbitnijih faktora za toliku uspješnost ove dijete, pošto uglavnom riječ dijeta znači pozravi se sa ukusnim i slatkim perverzijama. Taman je dobro nariktano na svaka 4 dana, i ti si očit primjer kako mi jedemo šećere zato što nam se može i tu su sveprisutni, a ne zato što nam trebaju. Sve je u toj čarobnoj psihi. :009:

edit: snježo ne zamjeri, nešto sam pogubljena pa zaboravih da ti poželim dobrodošlicu u moj dnevnik :) -čitamo se :009:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 11 godine

Tako je. Sada razmisljam, kada bih napravila spisak svih slatkisa koje bih pojela za ovih 10ak dana da nisam na dijeti... Vec vidim gomilicu kutijica keksa i tabli cokolade.. Dobro je razmisliti i o tome.
Odgovori 2547 postova