,a tek kako ćemo zaliti kada bude kraj sledeće godine ,ako preživimo

,a tek kako ćemo zaliti kada bude kraj sledeće godine ,ako preživimo

.Valjda će se srediti 

Nadam se da će se pojaviti neko od administratora da malo bolje zaštiti forum, a vi, narode, pazite se od virusa...

Zato smo sinoć i jeli kako smo jeli, ništa nije moglo da se dohvati sem frižidera (sreća pa smo imali unapred spremljeno povrće), danas je dostupnije, ali nema ni k od ozbiljnog kuvanja jer jedina radna površina mi je sudopera. Verovatno će biti boršč treći dan, opet srećna okolnost što smo onomad skuvali kazan. Možda ću malo da ga preradim i da mu promenim fazon... a mače će se ubrisati za ostatke od teletine, treba i mi nešto da jedemo.

i da kažem da sam najsrećnija kada mi nešto nefunkcioniše u kuJni.Bože što sam tada sretna,
jer onda svi izvoljevaju,te bi jeli ovo
,te ono
,te kada bi mama sada ispekla
,a ja sva kao
,što nemogu da ih usrećim ispunivši im želje
.To obično tako uvek bude.Ono što baš tada nemožemo ,svi imaju želju da bi baš to
.Meni
,a svi seku vene
.Mogu da zamislim kako ti je sa sve šerpama na radnom stolu
.Ti bar kuliraj šerpe
,jer ti ništa ne mogu
,sem da zvrlje prazne
.Želim ti još jednom puno snage i strpljenja sa školarcem,meni će trebati tona,težak je kao Trepča 

Ja ću moj deo da sačuvam za večeras. 

dudank napisao:Ima još jedna prednost, a to je da se muževi užive u takve situacije i onda obezbede i majstorski ručak - upravo nam je stigao roštilj. Ja ću moj deo da sačuvam za večeras.
Ima još jedna prednost, a to je da se muževi užive u takve situacije i onda obezbede i majstorski ručak - upravo nam je stigao roštilj.Ja ću moj deo da sačuvam za večeras.
,majke ti
.Stvarno ne znam ,ali mislim da bi svi u kući taj dan ostali gladni
da nam nije mm
.Moj redovno tada ubaci sve u kotlić
,pa ima za ihahaha,
par dana
.Samo i meni bude drago
,nije da nije
,mada volim kuvati,misliće neko da nisam baš sasvim svoja
,ali stvarno volim.Tada i ja prihvatam sve što mi se
.

Nadam se da ću danas moći nešto da pristavim, na kraju je mm napravio celu sudoperu iznova i to se oteglo, pa sad čekam da je postavi da bismo imali gde da seckamo i ljuštimo. 
, kad bi mi makar neke parice stigle da me motivišu, a ovako... pffff. Bar sam se danas nadobijala komplimenata za jedan prevod... uteha. 

Otkud ti te kile na tikeru?
Eto ti, mene nema a ovdi se svasta brljaaa
Ma saaalim se ja, ali moras da pocnes da frkces na 'leba. Sutra cu iscitati prethodni mesec, sad uhvatih lufta samo za zelje cestitke, pozdrave i poslednju stranicu. cmoka.
Sledi izbacivanje suvišnih poslužavnika i metalnih ovala, a prvom prilikom ću pobacati SVE i kupiti neke koji mogu normalno da se naređaju. Uopšte ne znam kako smo pre svega uspeli da pokupujemo toliko različitih oblika i veličina... treba za to talenat.
I usput naravno otreses po neko piFce... 

Nisam ih drpisala, časna reč, samo sam imala kolekciju časa s nazivima raznih hotela SFRJ.
Ali našla sam primenu jednom delu viškova - neke sitne stvarčice sad sam stavila u njih, razne kesice, flašice, i sad mi je kuhinja sreeeeeđena
, tj. iznutra, spolja može da bude krš, ali unutra ne trpim. Fali mi još nekoliko sitnica do potpune sreće (između ostalog i nova kuhinja
), ali mi je baš sama duša uredna kad znam da je sve unutra pod konac. 
Nisam planirala brlj, ovo će biti nauštrb večere. Odoh da upišem. 

, eto, i ja malo da budem zaludnjaš.
Mada ko zna zašto je to dobro, godinama pričamo kako treba da je renoviramo, ali tek sad smo se stvarno založili, eto nama motivacije da štedimo - ako budemo imali od čega. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.