Tamarix, ti ces ipak morati da sacekas Gileta za odgovor...
Gde si se ti Gigo danas denuo... Nema te kao da ces da poskupis...

Princeza napisao:Giga, moze li jedno pitanje. Da li na vitaminski dan moze da se jede grilovano povrce ili samo svjeze. I da li je bolje za mrsavljenje forsirati voce ili povrce. Meni bi lakse padalo da jedem vise povrca, a manje voca, ali u verziji koju sam ja imala prije pise da se jede samo voce. Ok, ja sam ubacila kad si mi rekao kupus salatu, ali sad me interesuje da li bi jos neki vocni obrok u toku toga dana mogla zamijeniti zelenom salatom ili grilovanim tikvicama. ( s obzirom da za ovih nedjelju dana zelim vise da smrsam ).
tamarix napisao:moze li jedan odgovor za mene? koliko sam ukapirala na odrzavanju sme svako vece jogurt ili mladi sir?
hvala unapred na odgovoru
314pezos napisao:Pre vežbanja mora da prođe bar sat vremena od obroka a i nakon vežbanja isto bar sat vremena da se ništa ne konzumira osim vode ili nekog laganog biljnog čaja. Jer u tih sat vremena nakon vežbanja dolazi do najvećeg sagorevanja masti iz organizma (pod uslovom da se pređe granica pulsa za sagorevanje masti - što je u mom slučaju preko 122).
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.