Pozdrav svima,
Ja sutra krecem sa UN dijetom i nadam se da cu skinuti ovih 12 kila koje sam brzinski nabacila pocetkom godine tokom samo tri meseca

Procitala sam SVIH 294 strana i sada sam ekspert za UN dijetu

Ja to streberski sve volim da proucim pre nego sto se upustim. Nikad je ranije nisam drzala, samo se secam da je nekada davno mama drzala tu dijetu (citala je pravila sa nekog fotokopiranog parceta papira) i da je bila smrsala, samo se ne secam koliko. Za razliku od vecine drugih dijeta, kod ove se ne odrices nicega, pa cak ni slatkisa, tako da mi deluje da bi u tom smislu trebala da bude laka za podnosenje. S druge strane, ipak moramo prilagoditi kolicine, pa pretpostavljam da ce ipak creva povremeno da zakrce, narocito u pocetku.
Htela bih da proverim da li mogu da koristim gotovi paradajz sos da prelijem testeninu tokom UH dana. Imam teglicu (cak je i organski) i sastav je sledeci: paradajz (93%), crni luk, sargarepa, bosiljak, ekstra devicansko maslinovo ulje i morska so. Meni deluje da su svi ovi sastojci "cisti" i da su UN neutralni i da u principu tu nema niceg sto ne bi stavili i mi sami kad pravimo sos kod kuce, ali bolje da proverim. Ukupno kalorija je 40kcal na 100g. Ja uvek hranu spremam sama, ali ove teglice drzim u slucaju da nekad imam lud dan pa ne stignem da spremim.
Nadam se da se ovuda krecu jos uvek neki od UN veterana. Videcu i dnevnik da otvorim, pa da mi neko pravi drustvo tokom ovog pacenja