Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Celulit ... šta je to ... a to je ono o čemu psuje moje ženče :16:
    Slika
    Slika
  • Princeza
    Početnik
    Početnik

od Princeza » pre 16 godine

Giga, sto radis, kako si? Ja se danima kanim da pocnem da citam tvoj dnevnik, ali nikako.

Htjedoh da te pitam nesto: treba mi da malo vise smrsam do kraja sljedece nedjelje. Negdje sam vidjela da je neko drzao neku ubrzanu verziju UN dijete, pa sam htjela da te pitam kako ide i da li bi mi preporucio da se jedno nedjelju dana bacim na taj ubrzani rezim? Ako ne preporucujes, nikome nista, nastavicu po starom.

Pozdrav.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Jeste postoji taj ubrzani režim kako smo ga mi krstili Turbo UN ali ga ne preporučujemo u prvoj polovini dijete, zato koliko ćeš smršati zavisi isključivo od tvog karaktera koliko ćeš se vladati prema pravilima UNke i naravno da pojačaš fizičku ukativnost da eventualni višak kalorija utučeš kroz fizikaliju.
    Slika
    Slika
  • Princeza
    Početnik
    Početnik

Ok, ja uopste nemam fizicku aktivnost, tako da cu pokusati bar kucno biciklo da vozim.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Imaš sobni točak a služi ti kao vešalica, oma sedaj na njega i pola sata da zategneš :D
    Slika
    Slika
  • Princeza
    Početnik
    Početnik

A dako sjednem vise...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ostadoh dužen današnji žderovnik

19.05.2009 dan 79/91 proteini

D: Poveća jabuka
    U: Šolja ljutog tomatina
    R: oko 250 gr mladog nemasnog sira, činija zelene salate u mixu sa krastavcima i ljutom paprikom, jedno parče integralnog hleba finopek i šolja jogurta
    V: oko 150 gr sira od ručka i činija salate
    Slika
    Slika
  • PhoeniX
    Početnik
    Početnik

od PhoeniX » pre 16 godine

htedoh da te pitam, videh u nekom od tvojih ranijih jelovnika da si na proteinski dan pio samo jogurt... koja je preporuchena kolicina za ruchak i vecheru?
    Ajde vishe taj klub 6 !!!!!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Autori se obično drže mere za glavni obrok bez salata ili nekog priloga oko 250 gr, meni se jednnostavno pilo jogurt taj dan i za ručak i večeru sam rasporedio po pravilu koliko za ručak pola za večeru 1L jogurta za taj dan. Pojedeš neku lepu salaticu uz to i extra. J alično na siru i jogurtu mogu ladno da živim samo sa tom rezlikom što sam pre za obrok jeo i po kilo sira i tukao po litar pa i dva jogurta i uz put veknu leba ... to se zvalo prežderavanje.
    Slika
    Slika
  • PhoeniX
    Početnik
    Početnik

razumem, meni se nekad, chak i kad nije proteinski dan, toliko pije mleko ili jogurt da ocu da poludim, chak vishe nego sto mi se jede slatko ili neka grickalica...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Imaćeš priliku da se osvetiš jogurtu kao što sam se ja osvetio kad sam prešao na održavanje, jer je na održavanju večera isto kao i dosad pola od ručka ili neka alternativa, meni je vala skoro svaka večera bila alternativa ili mladi nemasni sir ili jogurt ili jogurt sa ovsenim pahuljicama.
    Slika
    Slika
  • PhoeniX
    Početnik
    Početnik

aham , to zvuchi dobro, bash mi nedostaje veci unos mlechnih proizvoda...
    ranija navika mi je bila bar sholja mleka uveche pred spavanje, hladno, ledeno iz frizhidera :)

samo se nadam da cu do tog odrzhavanja pokrenuti ovu moju masu beskorisnih molekula na smanjenje... bar josh nekih 7 kg bilo bi sjajno :) da se posle 4 godine vratim na neku normalniju kilazhu i stare farmerke :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Oćeš lepi moj oćeš, imaš lepu fizičku aktivnost i ako se i još budeš vladala pravilima kako treba mora da bude i rezultata 8)
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Al' ti Gile danas raspali po siru... 400gr... :shock: Nek' ti je nazdravlje... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

toliko ga uvek pojedem i odlično mi paše :D
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova