Pakujes li se?

Samo se poslednjih meseci malo otrgao kontroli, kah-kah.
Sad sam na lekovima i smiruje se stvar, ali baš mi nije trebalo pred put. A lekovi u kombinaciji s pirinčem napraviše čudo, ustala sam tako naduvena da desno oko jedva otvaram.
Radiće danas kalijum... hvala deci, naš đuveč za dva dana pojeden je sinoć, tako da su mi uklonili iskušenje.
), s time što tamo ustajemo u 6, plafon 7 ujutru, pa se svi obroci pomere i večera bude najkasnije u 7-8, pre izlaska u grad. Od brljeva najavljujem jedino pivo (redovno) i tekilu (tj. ako bude bilo svirki ove grupe iz mog potpisa, tad svi cepaju tekilu
), ali to će maksimalno da se troši... prošle godine sam imala slabu FA zbog bolova, sad se nadam da ću maksimalno iskoristiti plivanje i hodanje, a ako uspemo da skoknemo do unutrašnjosti, onda i pentranje po planinama.
Na obilnije ručkove svraćamo samo na izletima (da isprobamo lokalnu kuhinju, ali tad nam doručak bude simboličan). E sad, svake godine se vratim sa dva kila više, i to obično spadne prvih dana po dolasku... ali ove godine bih poradila na tome da to ne bude dva kila više, ne garantujem ništa, ali probaću.
Ponela sam jednu vrlo usku suknju da mi bude reper, a imamo tamo i babu sa elektronskom vagom, pa ću gledati da je ne zaobilazim u širokom luku.

Restorani su izuzetno jeftini s obzirom na to da je turističko mesto, samo što su njihovi ugostitelji užasno spori, pa smo od prošle godine odustali od restorana uveče, propadne nam izlazak dok čekamo hranu... ovako doručak uzmemo usput na putu do plaže, ručamo u restoranu i taman fino se sklonimo i odmorimo kad je sunce najjače i kad ni suncobran ne pomaže, a u povratku s plaže uzmemo u prodavnici šta nam se jede, tamo imaju i odlična kuvana jela koja se mogu kupiti na meru, gotove sveže salate i priloge (najmanje desetak vrsta), piliće s ražnja, a da ne pričam o pršuti, kulenu i sirevima.
Eventualno dodamo još neku salatu jer nam gazdina majka donosi neprskani paradajz i krastavce s placa (i predivno grožđe i šljive), inače ne marim da spremam jer to mogu i kod kuće, tamo idem da se odmorim... eventualno dva-tri puta napravim nešto da se počastimo zajedno s domaćinima (prošle godine su bile planinske pečurke, jednom roštilj, i jednom lazanja), ali van toga nema potrebe, svuda je jeftino. Sad sam malo opširnija sa ovim, ali ako neko letuje tamo, može da bude korisno. Samo treba znati šta i kako da se naruči u restoranu, i obavezno gledati gramažu, jer tu čovek može strašno da se pređe, kao mi kad smo naručili svakome po šopsku, a oni donesoše činije k'o čorbaluke... jedva smo jednu pojeli. 

Joj, baš sam uzbuđena... kod nas su stvarno putovanja 300 na sat, nema propuštenog minuta.
I rana se smiruje, još je onako otečena i osetljiva, ali bar presta čudo da gnoji.
), sve je spakovano osim šminke i cipela... kad ustanemo, nosimo kompjutere kod servisera na čuvanje... i za 36 sati uveliko ću se kupati.
, i nemojte da čujem da se neko ugojio dok nisam bila tu. 

,bicu dobra obecavam
, a ti se lepo provedi,u sta ne sumnjam 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.