Alfa, hvala ti, ali zaista nema potrebe da se izvinjavaš i da ti bude žao.

Što se mene tiče sve je u potpunosti je u redu.
Prvo, polemika nije problem – polemisanje na temu koja je smisao ovog foruma je dobra stvar, dakle polemika kao takva nije nepoželjna nego naprotiv.
Drugo, polemiku nisam shvatila lično niti kao polemiku između mene i tebe (bitan je predmet polemike a ne to ko učestvuje u istoj).
Polemisali smo ovde mali million puta i to je sasvim u redu i niko i ne treba ništa od toga da shvata lično. Ja nikada nikakve dijaloge, razmene mišljenja, polemike pa i rasprave na forumu ne shvatam lično.
Ono što sam ja želela da kažem je da je tvoja argumentacija odnosno tvoja teorija o ishrani nešto što je za mene neprihvatljivo i da zato neću polemisati dalje. Protiv tebe kao tebe apsolutno nemam ništa (naprotiv) ali imam protiv tvoje argumentacije o ishrani. Stičem utisak da, što je više objašnjavaš, sve više samu sebe demantuješ. Meni je takvo gledište neprihvatljivo i pokušavala sam da ti kažem da ja o tome dalje neću polemisati jer ili nešto nije u redu sa tvojom teorijom ili nešto nije u redu sa mnom koja nemam kapacitete da tu tvoju teoriju prihvatim. Neka tvoje gledište ostane za tebe i za sve koji se u njemu pronalaze i koji žele da dele takve stavove.
U svakom slučaju, sada ti, molim te, shvati da ovaj komentar nije lične prirode i ne tiče se tebe kao tebe ili tebe kao čoveka, nego se tiče tvojih stanovišta – a o njima dajem sebi za pravo da komentarišem jer se direktno tiču teme koja i jeste svrha ovog foruma a i celog sajta.
Mislim da nema razloga da mi zameriš na ličnom planu, kao što ni ja ne zameram ni tebi ni nikome, pa se nadam da se u ovom delu slažemo – da nema razloga za zameranje.
Ivaiva, izvini... neću više..