Moj san će se ostvariti kad uđem u ONE pantalone.

Mada sam sad stvarno usporila kao puž... ali nema šanse da nateram sebe da gladujem, razmazila sam se maksimalno sa ovim režimom.

Što kaže mm, koja ti to dijeta kad jedeš više od mene, ali ko mu kriv, on u tanjir sipa dve punjene paprike, ja pojedem dva tanjira grilovanog povrća.

Tačno sad jedem sve onako kako volim, bareno, grilovano, sirovo... izbacila sam skoro sve što mi smeta, a prevazišla sam čak i krompir-krizu, to sam shvatila ovog proleća kad je mm doneo mlade krompiriće s pijace, a ja ih belo pogledala. Jedino mi zafale slana testa tipa pite i pogačica (maaaasnih), i volela bih da je češće pasulj na jelovniku i da smem uz njega da spucam pola kila 'leba, bez njega sam ucveljena

, ali dobro, ponešto mora i da se žrtvuje. Prekjuče je bilo malo krize, pravila sam za decu tri vrste "kifli", tj. nisu ni kifle nego kao četvrtasta pakovana testa, jedne s nadevom od junetine i luka, druge slično italijanskim piroškama, treće sa sirom - eto takve stvari su mi iskušenje, ali uglavnom izdržim.

Danas nemam reprezentativnu težinu da je upišem, jutros sam doslovno morala da doručkujem u pet da se ne bih sručila od gladi, jer sam celu noć sređivala kompjuter i spasene fajlove, skidala programe koji mi trebaju itd. Na kraju me je odvaljivala glavudža i bukvalno su mi drhtale i ruke i noge, verovatno od zakasnelog straha, i tu se lepo naručkam prvo lubenice, pa onda spucam trunku suvog mesa i nekoliko dvopeka (domaćih, nisu oni s maltozom i koječime), i kao vrhunac drmnem čašu piva (2,8 dl). Ali ovo ne računam u brlj nego u prvu pomoć.
rani doručak / kasna večera - brlj s dvopekom i lubenicom
D: jogurt i lan (lubenica pojedena)
R: izmena - rikota i sveže paprike, našli smo divnu rikotu, odsad ću je uzimati stalno
U: lubenica
V: opet izmena - pasulj - prijeo nam se straaaašno, tako da će danas i sutra biti dan bez mesa - nije baš zgodan za večeru, znam.