imambronhitis napisao:Na dijeti sam samo nedelju i po dana, ali posto meni treba -8
planiram da je drzim samo mesec dana.
Ali za ovih 11 dana ja ni jednom nisam vecerala.
Nisam gladovala ili se mucili, ali jednostavno nemam potrebe za njom.
Pa mene zanima, da li je to ok? Tj da li je mozda potrebna vecera
Da li ima veze sa brzim mrsavljenjem ili tako nesto ?
strumpfizla napisao:A ako je vecera bila, pr. u 5, moze li oko 8 da se pojede neka salata, ako se bas ogladni?
Dandzi napisao:Pitanje,da li mogu sutra na proteine da jedem sojine odreske? Mislila sam napraviti sojine odreske u paradajz sosu.
Koju kolicinu mogu pojesti za jedan obrok?
Angerona napisao:Da li je na UN dijeti dozvoljeno da se jede palenta kada je UH dan I ako jeste koja kolicina je dozvoljena?
Takodje, i mene zanima da li je neka od clanica drzala dijetu posle porodjaja I kada su pocele da je drze....zbog dojenja.
beca napisao:Od danas sam i ja korisnik UN dijeteOko 20 dana sam na dijeti, korigovana ishrana, izgubila sam 6,5kg i za sada prezadovoljna. Un mi se dopada, jer imaš meru kad i šta jedeš, mnogo je slična onome što sam ja zamislila i praktikovala jedno vreme, ali sam primetila da sve manje hrane unosim i da sam veoma često gladna do te mere da mi bude zlo, pa mi UN deluje kao konačno rešenje.
Imala bih i neko pitanje:
1. Da li može da se koristi Tonus hleb umesto običnog integralnog?
2. Može li se umesto kolača ili torte na UH dan pojesti puding?
Veliki, veliki pozdrav za sve i puno uspeha vam želim![]()
![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.