Auf, da ste videle sinoć kako "riba" posta svinja... izašli smo malo do grada i onda se devojkama prijelo nešto slatko, pa da ne bih pala u iskušenje s njihovim noblicama i čajnim kolutićima, ja uzmem sebi golicu, i samo jednog trenutka shvatim da je otišla cela povelika kesica.

Ako je za utehu, danima mi se jela golica, nisam je jela "onako", ali da sam preterala, preterala sam. Ostalo je sve bilo pod kontrolom, pa se trudim da se ne osećam kao guda.
U međuvremenu su mi krenuli čuveni serijski maleri pred letovanje, juče prvo poče da mi ludi mašina za šivenje, kojoj samo što je urađen kompletan remont u Bagatu i trebalo bi da radi bez greške, onda mi se pred grad bukvalno prepolovi sandala, samo puče na pola (a to su mi omiljene, i ne znam gde sada da nađem iste), dok mi je danas za promenu crkao računar, tj. otišao Windows, što se uvek dešava kad sam u najvećem cajtnotu, naravno. U kući su još dva računara, ali su mi svi radni fajlovi zarobljeni na mom računaru i ne mogu ništa da uradim dok ne dođe momak koji nam sređuje kompjutere, možda će sređivanje potrajati i do sutra, plus što sve držim na desktopu kao konj, i uvek drhtim da li će uspeti da spase moju radnu arhivu... ukratko, maler do malera.

Klopu ću upisati naknadno, toliko mi je sluđen dan da još nisam jela, a do daljeg svima

i

!