Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Nemam nijednu s najvećom težinom, tad se nisam slikala. :placljivko: One što sam postavljala bile su kad sam već otpočela dijetu i skinula 4-5 kila.

Možda da pitam da li su raspoloženi da polepe moje slike po lokalnim picerijama... ili da mi nekim dekretom zabrane prilazak na bliže od 10 metara. :zuba:
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 14 godine

:shock: :shock: :shock: ali pozitivan , kakveeeeeeee nogeeeeeeeee :crybaby: ocu i jaaaa :oops: Svaki komentar je suvišan, ma jel ti to nas ovde zezaš :?
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma to su mi lepe kosti od piva. :16: Bokac, 99% žena može da ima lepe noge kad dotera kilograme, i ja sam u nekom trenutku mislila da nikad više neću prošetati minjak i da će mi ostati, što ti kažeš, "stube", ali srećom nisu ostale. :) Gledam moju kevu, koja je čitavog života bila podebela žena (od 90 do 116 kg), pa je silom prilika smršala kad je imala 55-56 godina - sad su joj noge i vitke i zategnute, ima manje celulita nego ja (zato što je fizički aktivna, za razliku od mene), 'ladno bi mogla minjak da nosi, a ima 68 godina. Sve to može da se dotera... nervira me što nemam iz debelog perioda nijednu sliku gde mi se lepo vide nogare, ali stvarno su bile kao balvani. Sve to ode kad se zbaci višak.
  • edina
    Početnik
    Početnik

od edina » pre 14 godine

divna si :013:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Ni ja nemam sliku iz najgoreg perioda, sve sam pocepala 8) , pa kad nisu bile za gledanje :evil: , a sa kompa obrisala. Sad mi krivo :x Ali imam jedne pantalone moracu uslikati sadasnje i te ,pa ja neverujem sama. Momentalno gubim apetit kad ih vidim :muka: Bilo neponovilo se. A noge, videcemo , videcemo iz tvojih usta u božije uši :oops: Još uvek nosim samo maxi :cry:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 14 godine

Znas Boki, ima ona reklama gde se devojce uvukla u ooogromne pantalone, pa reklamira proizvod za dijetu. Ja cuvam jedne takve pantalone kod sam imala 100kg, pa da se uslikam u njima kad bar provirim u klub 7.... :wink:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Obećavam da ću i to fotografisati , ali bez glave , bruka je :) :oops: , hm a i ponos je trebalo je uraditi 8)
  • miss baloncic
    Početnik
    Početnik

od miss baloncic » pre 14 godine

Izgledas bomba-sticno na ovoj fotografiji- svaka cast, ribo na sadasnjem izgledu
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Auf, da ste videle sinoć kako "riba" posta svinja... izašli smo malo do grada i onda se devojkama prijelo nešto slatko, pa da ne bih pala u iskušenje s njihovim noblicama i čajnim kolutićima, ja uzmem sebi golicu, i samo jednog trenutka shvatim da je otišla cela povelika kesica. :cry: Ako je za utehu, danima mi se jela golica, nisam je jela "onako", ali da sam preterala, preterala sam. Ostalo je sve bilo pod kontrolom, pa se trudim da se ne osećam kao guda. :bas_tuzan:

U međuvremenu su mi krenuli čuveni serijski maleri pred letovanje, juče prvo poče da mi ludi mašina za šivenje, kojoj samo što je urađen kompletan remont u Bagatu i trebalo bi da radi bez greške, onda mi se pred grad bukvalno prepolovi sandala, samo puče na pola (a to su mi omiljene, i ne znam gde sada da nađem iste), dok mi je danas za promenu crkao računar, tj. otišao Windows, što se uvek dešava kad sam u najvećem cajtnotu, naravno. U kući su još dva računara, ali su mi svi radni fajlovi zarobljeni na mom računaru i ne mogu ništa da uradim dok ne dođe momak koji nam sređuje kompjutere, možda će sređivanje potrajati i do sutra, plus što sve držim na desktopu kao konj, i uvek drhtim da li će uspeti da spase moju radnu arhivu... ukratko, maler do malera. :D

Klopu ću upisati naknadno, toliko mi je sluđen dan da još nisam jela, a do daljeg svima :009: i :mahac: !
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 14 godine

nemam komentar sokiirana sam koliko dobro izgledas :shock:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Izgleda da se Uran nezgodno utrtio, s oprostenjem... Meni juce crce skoro novi toster, mojoj mami je prestao da radi mobilni tek tako, evo sad tebi trokira operativni sistem... Neptun je poznat po takvim podlostima... :x
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Las, stvarno nije kriv nesrećni Uran za to što iz lenjosti ništa ne prebacujem na druge particije i na memoriju... sad bih slatko omlatila sebe. :nasilan: Upravo me pozva mm od "prozor-majstora" i kaže da će ovoga puta teško spasti dokumente, drž'te mi pesnice. :cry:

Ela, ima tu dosta opuštencije koja se ne vidi od haljinice i čarapa, daleko je to od dobrog, ali sam se i zapustila strašno zbog bolesti, biće to i bolje ako me podrži zdravlje. Moj plan je da nosim minjak i sa 60 godina. :)

Izvinjavam se ako danas neurotično blebećem, vanredne su okolnosti. Da upišem i jelo, konačno sam se svrtela:

D: /
    R: jogurt, 40 g hleba, sveže paprike
    U: jogurt, grilovano povrće (kao juče - paprika, paradajz, luk), preliveno trunkom ulja
    U2: kriška lubenice
    V: šunkica - malo manje od 200 g, paradajz, i preterah s hlebom - 80 g, kalorijski se uklapa, samo što ne ljubim da ga jedem uveče... malo sam kljoknula i stvarno me je hleb povratio

Edit* - Uspeli su da mi izvuku dokumenta! :skakutalo:
    Poslednja izmena od dudank u 24 Jul 2011, 23:49, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

Wooooohoooooo :09: :01: Macka Zgodnic alias Jelviditedapivonijepogubnozadijetu :evil:
    Joj bre Dud sto mi je kez sad, divna, zgodna, lepa, divnu kosu takodje imas, a ides sa odraslim sinom na egzit :D Hocu i jaaaa to kad mi dete bude velikoooo!!! I tako da izgledam kad mi dete bude velikoooo!!! Bravo majstore!!!!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

lenka debelka napisao:Jelviditedapivonijepogubnozadijetu

Alias Anećeniponekatekiladaupropastiradnju. ;)

Sad kad pomenu Egzit, bilo je mnogo veselo jer smo sve vreme sretali razne drugarice moga deteta, a on namerno nije hteo da govori šta sam i ko sam, nego sačeka da one pruže ruku i kažu "Ćao", pa im tek onda kaže: "To je moja mama", a one jadne odskoče kao oparene - "Jaoooo, izvinite..." :zuba: Naravno, nisam bila u gospoDŽa varijanti, nego mali roker. :)
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 14 godine

Cccc, kad čovek čita tvoj dnevnik, reko bi - neka svinja od žene, samo jede i loče pivo, kad ono - takva cica... :D A suknju si produžila čitav santimetar i frtalj, ali boli te uvo, super ti stoji 8)
Odgovori 9033 postova