QQQ kakvi bre cvarci, slanina
Pa dijetalni...
Dudićka moja draga, mislim na tebe i motivišu me tvoje slike od pre i posle plivanja

Hm, da li da ih i ja malo pogledam i da se motivišem?

Nikad u životu nisam bila opuštenija, fuj, kano meduza... sinoć krajnji bedak, morala sam da obučem tanke čarape da mi malo pritegnu ove viseće butove, mada je ispalo dobro jer je bila 'ladnoća, ali svejedno sam doživela da moram da utežem šunke.
Uglavnom, došli smo kući kasno i baš mi se nije mililo da nečim kabastim prepunjavam stomak u sitne sate, tako da sam lepo uzela parčence slanine i sira i u slast to spucala uz ljutu papriku.

Eto, da nismo razvezli o slanini, ja bih se možda bacila na punjenu papriku i razvalila se od jela, a ovako sam se provukla sa nekoliko zalogaja, jesu bili kalorični, ali nisu se pretvorili u pravo noćno jedenje.

Danas je na vagi isto kao juče (51,9), uprkos pivu i slaninici... i koža mi je savršeno hidrirana, jer sam se noćas i jutros nalivala vodom (juče sam sva bila nešto sparušena), tako da mislim da je ovo sad realna težina. Inače sam probala i uspela da se uvučem u one legendarne pantalone bez akrobacija, samo mi bisagice još vise preko, i ne mogu da vam opišem kakvu mi je to volju dalo.

Nešto sam već bila počela da gubim nadu... ali sad se vratila.
Evo i sličkice od sinoć - moja najdraža letnja haljinica, koju je šnajderka prekratila pa sam mogla da je nosim samo na moru, ali pre neki dan sam otparala rub i na to našila neki rastegljivi karnerić, i sad opet mogu da je nosim.

(Što kaže Maja, postajem narcis - ali pre neki dan smo kupili novi aparat, pa je morao i on da se isproba.

)
I klopa:
D: lubenica pola kila
R: grilovano povrće s kašičicom ulja (paprika, paradajz, crni & beli luk, začini), 2 parčeta hleba (ukupno 40 g), jogurt - 390
U: povrće od ručka, s jednim parčetom hleba - oko 170 (zbog ulja je toliko)
V: pileće belo na suvom tiganju, salata, možda parče hleba