Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od lenka debelka » pre 14 godine

Juhuu :013: Ziveo provod!!! A i usputna neizbezna FA :013: :headbang:
    Samo nek si se ti provela ko svet :D
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Au bas te krenuo lep zivot, samo tako nastavi ,uzivaj za sve pare :009:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 14 godine

Dje ces bolju FA od djipanja :D
    Kladim se da su mornarske majice bile neizbezne :-P
    Drago mi je da si se super provela, ne sumnjam... Ajmo u Gucu na reprizu :headbang:
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Hehe, ma to se mi samo vraćamo u normalan nekadašnji tempo. :) Mada sad mislim da nećemo imati nikakva krupnija divljanja sve do mora, moramo da zaradimo pajice. :bas_tuzan:

Majček, nisu bile mornarske jer je bila mnogo velika vrućina, a nemam mornarsku na bretele. Ali se zato pila medovača i tuborg kao da sam imala tri mornarske. :oops: Ne znam kako mućkaju onu medovaču, ali mnoooogo je moćna, fala mom detetu što mi je otvorilo oči. :roll:

Guču sam izgustirala u mladosti, dok još nije bila ovo što su sad napravili od nje... bilo je neuporedivo lepše dok je bila prava vašarska atmosfera. Pamtim kad su 1987. prvi put došli stranci, neki žešći džezeri iz Amerike koji su slučajno otkrili trubače i banuli o svom trošku, sa sve dugim kosama i lenonkama. E to je bila atrakcija. :)

Danas samo meljem, a bar da imam da upišem neki pametan jelovnik... mislim, sad je pametan, ali jutros sam u pola sedam jela sendvič od pola kila. Povlačim se za večeras. :headbang:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo da upišem - izgleda da je samo 200 g manje :placljivko: , možda je kriva i voda kojom sam se noćas nalivala, a večera mi je bila užasno slana (zaletela sam se za neko suvo meso), ali obimi definitivno jesu za trun spali. :)

Upravo se dvoumim da li sutra da krenem na put, noćas su me odvalili krajnici. Ako me nema, znači da sam ipak otišla. :)
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

dudank napisao:..mm se zgražava jer svi (sem njega) imamo naviku da svežu papriku napunimo sirom i šetamo s njome po kući. To je super i za tepih. :D

:zuba:
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • boki 66
    Amater
    Amater

Ne tuguj ,obimi su zakon :) (ko ti kaze, meni isto muka ako vaga nije bar 1 kg dole) Ti si super , ali stvarno ok izgledas.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Obimi, obimi, u pravu si 100%. Zimus sa ovom težinom kupih te već legendarne pantalone, i još sam ih probala preko debelih grilonki i bile su super, a sad ne mogu da privirim u njih. :evil: Meni samo da je da skinem i/ili zategnem ovo trun šlaufa i da se udenem u te lepotinje, a vaga nek priča šta hoće, sad mi je više reper da ne krenem naviše. :)

Još ne znam da li putujem... ako krenem, kasniće nam neke velike pare i ići ćemo na more kao siromasi... ne znam ni da li mogu ovom karticom tamo da dižem pare... ma super sam organizovana ovog leta. :D

Da upišem za svaki slučaj šta sam danas jela, a do jutra ću valjda odlučiti da li idem ili ne, meni je dosta 10 minuta da se spremim i spakujem. :)

Btw, dvopek je kiks, ali nisam imala snage da pravim neke šnicle, u stanu je milion stepeni, pa sam samo otvorila teglu bećarca.

D: (s velikim zakašnjenjem) 1 dvopek, sir oko 100 g, zelena paprika, tanjir čorbice od tikvica i mleka
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    R, V1: (jela iz dvaput, ali ne znam kad je bila kolika porcija) ukupno 700 g bećarca sa malo ulja, 2 kašike sira, 2 dvopeka, ljute paprike
    V2:2 dvopeka
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Dudo, mnogo toga sam u tvom dnevniku propustila, ali mi je žao i stidim se što sam rođendan propustila.
    Nadam se da praštaš i primaš zakasnele čestitke od izgubljene ovčice. :009: :009: :009:
    Radujem se za dete što je uspešno dalo godinu, divim se tvojoj energiji na koncertu, sve ovako u paketu, i naravno, divim se istrajnosti na održavanju vitke linije. :zelenko: :14:
    Želim ti sve najbolje. :009:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Dudiceeeeeee :)
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Osjecam da si zapalindzala ... Ukoliko jesi - iz sveg srca ti zelim divan provod !
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 14 godine

mica66 napisao:Osjecam da si zapalindzala ... Ukoliko jesi - iz sveg srca ti zelim divan provod !
    Pridružujem se!!!!!
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

GdI si bVe djugic? :?
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Evo me :skakutalo: sa sve malim viškom :oops: , ali to ćemo sutra da rezimiramo, uletela sam sad samo da ma'nem :mahac: , jer sam izginula od posla svake vrste. Izdavali smo tu godišnjicu svekru, a posle su išli redno gosti koji su nas se uželeli, tako da sam se pet dana uglavnom razapinjala između pranja milion sudova i laptopa (i sedenja s društvom :) ), radila sam čak i u povratku, u busu. :cry: Nisam se nešto ubijala od jela, pa mi nije baš jasno otkud višak... ali nebitno, sad sam opet tu, pa se bacam na samokontrolu. ;)

Ne znam da li ću da stignem noćas sve drage da obiđem, ali sutra ima svima da zavirim... veliki :009: za sve!
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

juhuuu, ja se takodje zabrinuh, cudno mi da te nema! Ma pusti visak, vazno je zdravlje :16:
Odgovori 9033 postova