PurpleMind, Da pokušam da ti odgovorim...
- avokado je voće i ne znam zašto ne bi dolazio u obzir kao voće...
- u proteinskom danu - sirevi su dozvoljeni kao osnova dana u smislu da je mlečni proizvod odabrani protein (seti se da u P danu jedeš meso ili mlečni proiz. ili jaja ili ribu)...U tom slučaju, posle ručka ide čaša jogurta umesto čaše supe....
- UH dan - treba da jedeš slan ručak i slatku večeru, odnosno i slanu večeru ako ne voliš slatkiše. To što te brine da nećeš imati vremena da potrošiš kalorije ako pojedeš slatku večeru ne treba da te opterećuje, jer ova dijeta nije slučajno koncipirana ovako i ta slatka večera nije nešto što se autoru ,,omaklo,, nego ima svoju svrhu... Ako baš insistiraš, ne mislim da će ikakav smak sveta da se desi...
Inače, da nas ne bi grdio moderator...imaš odvojene teme za Proteinski, UH dan i ostale dane...pa pročešljaj tamo....ima mnogo postova i pitanja i odgovora...
Aca16v, mislim da nije moguće kupiti knjigu. Čini mi se da je Giga moderator skoro pisao nekome da domaći izdavači nisu zainteresovani za nova izdanja...Ne znam postoji li drugi način, možda da pitaš njega... Pezos ...(ili da probaš na nekom hrvatskom ili slovenačkom forumu, mislim da su autorice slovenke)....