Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od boki 66 » pre 14 godine

ko zna zasto je to dobro :)
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Cestitancija omladincu, ljubi ga majka... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

Bravo za dete :skakutalo: :013: pametni majkin sin :009:
    Dud, izgledas ko zmaj! I sa tih 51! Jedva cekam da vidim fotke sa 49 :D
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 14 godine

uf ja nemam pojma kako da sastavim jelovnike pomagaj za pocetak ispisala kalorije ali se nikako ne sastavljam :placljivko:
    jel moze ovako izracunam uz tvoju pomoc u zizicu koliko dnevno unesem kalorija pa ukombinujem, a druga 2 dana onako ako si mi napisala samo doam nesto u onom broju koliko traba,sta mislis
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Srecan rodjendan... :009:

Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 14 godine

zato tebe i nema ,SRECAN RODJENDAN :D :pivo:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Slika
    Srećan rođendan!!! Doživjeti stotu doživjeti stotu...
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Hvala, Lass, ela, Boki! :skakutalo: E, ta sam baka... samo mi još kažite da je torta od piva. :zuba:

Sinoć smo vala svojski proslavili i omladinca i mene. :) Jedino smo se prekasno preselili u veselije okruženje, pa nismo blagovremeno uhvatili ritam za igru, ali to ćemo da nadoknadimo drugi put, makar smo otkrili novo mesto za izlaske. :) Ja sam slatko izbrljala s picom, a pivce mi je mnogo slabo išlo, pa sam se na kraju nalivala vodom... sve u svemu lepo veče. Malo sam danas naduvena od onolike vode, pa moram danas da pazim šta jedem i pijem ako mislim sutra da mi vaga pokaže realnu težinu... dijetalni rođendan. :)

Ela, a gde si to zapela s jelovnicima i kalorijama? :) Nije ništa komplikovano, pogotovu ako nameravaš da se manje-više držiš dijete dr Žižić... ako ti je teško za svaku namirnicu da računaš, napravi sebi "jedinice" jela i samo ih dodaj visokokaloričnim danima. Mada je za moj ukus dr Žižić malo previše oskudna, priznajem da je izbor namirnica savršen, ali premalo je povrća i premalo kalorija. Prosečan dan ti izgleda ovako, ako se ne varam:

D: parče crnog hleba (30g) - 75; jogurt ili sir - oko 125 - ukupno 200
    U: 200 g voća ili jedna čaša soka bez šećera - oko 100
    R: parče hleba - 75, bistra supa, meso/riba - e sad, ovde su veće varijacije zbog različitih vrsta mesa, ali računam da to meso ne bi trebalo da je preko 350 (komad do 200 g), supa vuče vrlo malo... sve ukupno možeš da računaš na 450
    U: 200 g voća ili 300 g povrća - max 100
    V: parče hleba, jogurt ili sir - 200

I to sve zajedno dođe oko 1050, stvarno malo... ne mogu sad da pohvatam kako si se hranila u poslednje vreme, ali ako si bila na ovakvom režimu, onda ni slučajno ne bi trebalo da prelaziš direktno na cikcak, jer bi se ugojila, a ne bi postigla neki bitan efekat; morala bi da se baciš na jaču klopu jedno 2-3 nedelje, pa tek onda šaranje s kalorijama. Naravno, "jača" klopa ne znači preterivanje, nego jedenje u skladu sa svojom dnevnom potrošnjom, tj. malo preko toga, da se aktivira sagorevanje kalorija, a onda se to smanjuje na unos koji odgovara ciljnoj težini, raspoređen na nk i vk dane, što šansu za jojo efekat dovodi otprilike na nulu. :)

I da upišem svoju klopu danas... momci imaju roštilj, ali ja ću se truditi da ga zaobiđem, moraće da bude malo tanji dan posle sinoćnog orgijanja s picom:

D: 2 nektarine
    U: jogurt s lanom
    R: bareno povrće 1/2 kg (verovatno opet zelena boranija)
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V1: ogromna salata od krastavaca
    V2: mlađi sir, neka salata
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

Srecan rodjis Dudic :veseljak: :veseljak: :veseljak:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Slika

joj nemogu da odolim još jednom srećan rođendan
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Hvala, Lenka! :skakutalo:

Boki, hahhah, pa pazi, možda ću i tako da izgledam ako prestanem da depilujem nausnice... :16: Čiča je car. :D

Upravo me pređe dragi moj, ja ga ubeđivala (i kao bajagi ubedila) da mi ove godine ništa ne kupuje... i pustio me je da verujem da ću proći bez poklona... i pre jednog minuta ispovrte najlepše cipele na svetu. :zuba: Sad padam u iskušenje da ih danas nekuda prošetam. :D

Sad su mi stigle i sličice... tunika je uspešno pokrila sve što ne treba da se vidi. 8)
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 14 godine

bila sam na jacem rezimu ishrane sigurno 10 ak dana,jel mogu zizicu u povrcu da dodam 216 kalorija a ona 2 dana jos koliko treba :D
    sad videh sliku prelepa si stvarno si me ostavila bez kmentara ali boga mi i muz super izgleda :D
  • miss baloncic
    Početnik
    Početnik

od miss baloncic » pre 14 godine

Srecan rodjendan- bas ste mi lepi tako u paru :009:
  • laura
    Početnik
    Početnik

od laura » pre 14 godine

Srecan rodjendan sa zakasnjenjem. :) Bas ste lepi ti i tvoj dragi 8)
    Strpljen spasen
  • dzasmin113
    Početnik
    Početnik

od dzasmin113 » pre 14 godine

Srecan rodjendan, sve najlepse od srca! Prelepo izgledas, ne znam o kakvim nedostacima se prica :? :009: :009: :009:
Odgovori 9033 postova