Darada, sve čestitke za uspešno priveden kraju prvi deo UNke i sretno ti bilo održavanje u narednih 91 dan.
Knjiga o održavanju t.j. drugi deo nije još izašla mada je već po meni trebala odavno izaći iako je po mojim saznanjima sve odrađeno i čeka se samo momenat štampe pa dok ne izađe sve uvodne informacije ćeš naći na sledećem linku
http://www.dijeta.net/forum/viewtopic.php?t=1582 a što se tiče recepata svi važe i dalje, samo što je u drugom delu dodato dosta novih (ja imam izdanje za hrvatsku).
Što se tiče današnjeg obroka sve si lepo odradila osim hleba za večeru, koji i dalje ostaje stran pojam u večeri.
Ako se budeš držala osnovnih principa kombinovanja koji su ti dati za održavanje na pomenutom linku iznad, nećeš imati pomaka gore već samo još dole, možda bude ispočetka malo stagnacije zbog promene ritma ali to je očekivano pa i da skoči 1-2-3 kila ali to nisu informacije da te obeshrabre već da ti dam podsticaja da istraješ i u nastavku.
Vaš Giga
@Zena i po - biće dana za susret u Vrdniku kad tad
@Lola - Generalno gledajući meni pravila i nisu više pravila, već više svakodnevnica ... brljevi voh prethodnih dana su se mnogo više odnosili na neprimerenu količinu i na okasnele večerinke i pojačane maligane nego na kombinacije osim za subotu veče kad je bio brlj totales, ali ipak se ne saopštavaju venčanja (koja se već duuuuuugo očekuju) svaki dan ... to ima svoju cenu, koju sam rad da platim. Ima još jedan očekivani brlj i to 14.Maja (Mimin rođus) al će biti mnogo manji.