Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

sjelena napisao:Gigo, jel ova Top Shop-ova knjiga "Rina's 90..." dobra verzija?
    vidim da pricate o 1. i 2. delu, pa mi nista nije jasno :020:

Ta knjiga je originalna verzija dijete i to jest prvi deo, očekuje se izlazak i druge knjige t.j. drugog dela u stvari održavanja.
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od asreta » pre 16 godine

Ćao Gile!
    Da li si bio u Bg juče?
    Na tikeru nema pomeranja ili ti ne upisuješ?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Nisam bio u BG, a što se tiče vage stoji to jest varira od 123 do 125 i nazad, al se nešto i ne sekiram, možda stoji jer mi se i povećava mišićna masa jer sad svakodnevno vežbam.

04.05.2009 dan 64/91 skrob

D: 3 kriške ananasa
    R: Pirinač sa povrćem, salata
    V: pola ručka

jutros 40 min orbitreka 210 kcal
    Slika
    Slika
  • krofnica
    Početnik
    Početnik

od krofnica » pre 16 godine

Ćao Gigo!Šta se radi, odavno te nema kod mene u dnevniku?
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater

od Lela Bacvanski » pre 16 godine

kakva sekirancija, svaka cast za vezbanje, a vaga nek stoji ko je sisa! :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

@krofnica - ko kaže da me nema, ima mene kad treba komentarisati kao danas :D

@Lela Bacvanski - Hvala Lelo :009:
    Slika
    Slika
  • sjelena
    Početnik
    Početnik

od sjelena » pre 16 godine

Hvala za informaciju :)
    a sto se vage tice.. sigurno je stvar promene odnosa masti/misici
  • asreta
    Amater
    Amater

Ti htede da padneš sa stolice što sam se javila ili zbog mog doživljaja na prvomajskom uranku!???
    Htela ili ne taj dan sam "uranila" :-P
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Asreto, ne padoh sa stolice što si se javila :16:
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

314pezos napisao:Asreto, ne padoh sa stolice što si se javila :16:

Nego :shock:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Nego zato sto si Zeka Rodzer i sto se na najmanji pucanj oduzimas od frke... :-P
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Zena i po!
    Početnik
    Početnik

od Zena i po! » pre 16 godine

Mimoidjosmo se u Vrdniku....mene je pet clanova muzevljeve sire porodice, starosti od 2 do 80 godina, razvlacilo na pet strana...Neka, neka, boice dana za megdana. Vidim da ti odlicno ide fizikalisanje, samo tako nastavi!
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

A, boga mi Gile, vidim da si počeo da popuštaš. :(
    Malo, malo, pa neki brlj.
    Malo rodjendan i proslava od 3 dana, malo prvi maj i praznici, malo veridba i sve to u 10 dana. :29:
    Džaba sve vežbe ako ovako nastaviš.
    Vraćaj se što pre u normalu, uzoru naš.
    Mada, možda ti je malo i dosadilo da se pridržavaš pravila.
    Šta ćeš, živ si čovek. Nego neobično mi je da kod tebe vidim tiliko "brljeva" za kratko vreme. :-P
  • darada
    Početnik
    Početnik

od darada » pre 16 godine

Dragi Giga,

moja dijeta zavrsena 29.4. tacno na godisnjicu, devetu, mog braka. Vidim da i ti slavis isti datum, cestitam!
    U panici sam, ovih dana sam malo brljala, godisnjica, prvi maj, moj rodjendan...ali sta dalje? Smrsala sam 13kg. od planiranih 16, jako sam zadovoljna, usla sam u konfekcijski broj 40 (ponovo, nakon toliko godina). Divan je onaj stari filing kada mi se suknje okrecu u struku...Sada me je uhvatila panika, divno je bilo ova tri meseca, imala sam svoje male rituale - listanje knjige uz veceru i planiranje obroka za sutra. Stigao je i ponedeljak i vreme da prekinem sa slavljem... Danas sam pojela:
    D: voce - klasika do rucka sa vocnom uzinom
    R: pirinac sa graskom (omiljeni recept iz knjige) i salata od paradajiza i krastavaca
    V: salata od sardine, zelene salate, paradajiza, rotkvica i mladog luka i parce crnog hleba

Da li je ovo ok?
    Gde da nadjem drugu knjigu?
    Strah me da ce se kilogrami vratiti. Tvoje iskustvo? Pomagaj!

P.S. Stiker nisam pomerila, treba da bude na 77.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Darada, sve čestitke za uspešno priveden kraju prvi deo UNke i sretno ti bilo održavanje u narednih 91 dan.

Knjiga o održavanju t.j. drugi deo nije još izašla mada je već po meni trebala odavno izaći iako je po mojim saznanjima sve odrađeno i čeka se samo momenat štampe pa dok ne izađe sve uvodne informacije ćeš naći na sledećem linku http://www.dijeta.net/forum/viewtopic.php?t=1582 a što se tiče recepata svi važe i dalje, samo što je u drugom delu dodato dosta novih (ja imam izdanje za hrvatsku).
    Što se tiče današnjeg obroka sve si lepo odradila osim hleba za večeru, koji i dalje ostaje stran pojam u večeri.
    Ako se budeš držala osnovnih principa kombinovanja koji su ti dati za održavanje na pomenutom linku iznad, nećeš imati pomaka gore već samo još dole, možda bude ispočetka malo stagnacije zbog promene ritma ali to je očekivano pa i da skoči 1-2-3 kila ali to nisu informacije da te obeshrabre već da ti dam podsticaja da istraješ i u nastavku.

Vaš Giga

@Zena i po - biće dana za susret u Vrdniku kad tad :)

@Lola - Generalno gledajući meni pravila i nisu više pravila, već više svakodnevnica ... brljevi voh prethodnih dana su se mnogo više odnosili na neprimerenu količinu i na okasnele večerinke i pojačane maligane nego na kombinacije osim za subotu veče kad je bio brlj totales, ali ipak se ne saopštavaju venčanja (koja se već duuuuuugo očekuju) svaki dan ... to ima svoju cenu, koju sam rad da platim. Ima još jedan očekivani brlj i to 14.Maja (Mimin rođus) al će biti mnogo manji.
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova