Znam ja da ide tamo al koliko imam saznanja od silne familije žena ne stige do bazena a ja sam vala gori od dece, dok mi se nije koža smežurala u vodi nisam izašao napolje iz bazena.
E bas ti zavidim... Udri veceras, osvetlaj mi obraz... Ja sam nocas otresla jednu buteljku Spanskih maligana u periodu izmedju 21h i 05h u cik zore... Bas me krenulo kako sam samouka...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Forume, sad se vratih sa sinoćnjeg rusvaja, izašli smo iz kafane a neki nas čepali po prstima šta se pojelo, pojelo se ... šta se popilo, bome se popilo ... šta se razbilo, razbilo se ... šta se zakazalo, to se i objaviloooooooooooooo
Vidim da si se lepo proveo, jedino sto su ti neke pijane budale gazile po rukama dok si izlazio iz kafane u zoru... Ima ono zlatno pravilo da gost nije pijan sve dok moze da se pridrzava za pod...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Danas je palo nakon jutarnje vožnje celodnevno extremno fizikalisanje po dvorištu, tipa skidanja sloja zemlje sa travnatim busenjem i mahovinom.
Nakon toga dodatnih 37 minuta na orbitreku i dodatno izgubljeno 200 kcal