_lana_ napisao:314pezos napisao:Bez obzira kakva je bila pita, al pita po svim pravilima ne ide na proteinski dan
Gigo, Gigo...da nisam procitala jedan od tvojih postova pre par dana kod Branke u dnevniku, mozda i ne bih jela pitu sa sirom, ali evo citiracu te, znaci Brankin dnevnik, strana 4314pezos napisao:Da ja presečem i da završim polemiku oko pite sa sirom. Branka je napisala pitu sa sirom (moja je greška bila što nisam napomenuo da bude bez jaja) ... pita sa sirom se može napraviti i bez jaja kolko sam ih ja napravio, u svojoj karijeri. Otkad sam na dijeti malo sam se bavio i računanjem. Ako se uzmu kore i na količinu koja ide na nekih 2 parčeta pite sa sirom gde ide više sira a manje kora zbog količine proteina za unos u organizam, to što sam izračunao t.j. stavio pored parčeta integralnog hleba i to je to. Količina malte ne ista malko teže su kore.
Branka to gde si ti pročitala za jaja i sir, nisi u pravu sve vrste proteina se jedu odvojeno svaka za sebe i u različitim danima.
Ako je minimalna količina testa u pitanju da li kore ili hlebno testo svejedno i sir bez ikakvih mesnih dodataka (možeš eventualno barenog povrća ... isto je lepo u kombinaciji i lepo osvežava) uz maksimalnu upotrebu ulja od max jedne kašike (ili da pečeš na pek papiru) imaš Giginu dozvolu.
Kraj priče
Pita koju sam ja danas jela bila je naravno bez jaja, samo sir, spanac i kasicica ulja
_lana_ napisao:Hoce neko da mi kaze da li sam juce pogresila sa pitom ili ne? Hvala

srecna godisnjica sa zakasnjenjem!

joj Caco hvala ti na čestitci a i na ovom sjajnom fazonu, crkosmo od smejanja.
večeras ne garantujem za svoje postupke ni za jelo a ni za piće (ja sam garantovani kum - jer ih tovarim za venčanje zadnjih 6 godina).
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.