Skuvah kafu i reko da uletim da pogledam ko nas je obisao...macke moje mackaste hvala vam puno na lepim recima dobrodoslice
Mama ne moze da se pokupi od obaveza, umorna nisam ali sta drugo da vam kazem kad mi muz vec ove nedelje otisao na posao.
Bilo je da ce uzeti dve nedelje,...od koje sam ja tri dana bila u bolnici i dosla petak kuci, a u ponedeljak on sredio papire Tei, utorak vec radio, sredu poceli pasos i drzavljanstvo i bili kod dr i od juce radi i radice ubuduce...a bate su stavljene pred svrsen cin, sto se dolaska kuci iz skole tice...tj Ilija i eto ga dosao danas kuci sam....prvi put...sa 6godinica...smrc...za Nemanju nema brige...toliko mi pomaze...u utorak (Tein 6dan) muz otisao na posao jer ga je sef "zamolio" - ona spavala taman kad su bate trebale doci kuci...znaci nisam mogla sa njom, tako da je Nemanja 4puta isao u skolu taj dan...prvo ujutru redovno, posle po brata,posle na dopunski cas greskom,pa ipak za sat vr.na taj cas...kad sam taj dan prezivela onda super...napolju pljustala kisa a ja po njih sa njom nisam mogla, zove uciteljica da ce Nemanja doci kuci a on u stvari dogovor bio kod kuce da ceka brata ispred skole i nikako ne dolazi kuci bez brata

..haos...ja i skuvala rucak i oprala dve masine i sve posklanjala...ma da ne smaram -ja uopste ne lezim jel te jer nemam vremena i ne kukam samo cekam one koji mi posle kazu "ma takva su ti deca rodjena -dobra ili lako je tebi."
Sa Teom smo bili vec kod cika doce i sve je super...lepo napredujem, juce mi je i pupcic otpao
A za kilice jesam zadovoljna,jer realno tek je nedelju dana proslo...ja se sebi dopadam sad sam prava "mamička"...za sad nemam neki apetit sto je dobro...ali nocu dok nju hranim sam gladna kao vuk..."samo" bi uzela nesto za pod zub nocu, sto ne radim ali...stavila sam vodu pored kreveta i navijem flasu kad god osetim glad, ali jedno vece oko 23h uz gledanje tw-a bilo,bilo,....

malko mancmeloa,jedna krofna, malo cokolade i nikad stati...muz mi kaze "joj smesna si mi,kao neko dete,jela bi a kao nece..." ili sedi jedi ili nemoj da kukas posle...e tu sam i stala...eto...a u toku dana iskreno nemam vremena da jedem samo odjednom osetim glad, sto znam nije dobro...skuvam ja i sednem a ona pocne da kenka...ili deca kazu gladna dok njima nesto napravim opet neko se najavi i ja osta gladna...ali u toku nedelje je najbolje svi rade, poseta nemam i onda se ja dobro organizujem
Za sad nece biti nikakvih dijeta sigurno...cak nesto sam i zamisljala neka bude sad kako mi zivot donese, da se prepustim drugim bitnijim stvarima a ja cu se truditi da pazim na ishranu, a tamo na prolece kad ona ojaca i ja se sasvim upoznam sa njom i njenim potrebama,pa se svi mi naviknemo jedni na druge i budemo konacno imali svoj red i program kao pre, onda ako bude potrebe cu zapoceti opet dijeticu jer mi je zaista prijala i dala rezultate...
Odoh sve me ceka, opet predvece imamo goste, dolaze baka i deda da je vide...
Pozdrav od Dore i Mamičke
Vama drage moje dame hvala jos jednom na posetama